About Macblogster

Beauty, Brains & Belevenissen | as seen by Macblogster | Blogger die achter haar Macbook blogt over haar fascinatie voor make-up, haarverzorging voor krullen & kroeshaar, (travel) hotspots en ‘the usual stuff’ | Maar dan wel een multicultureel randje.

Macblogster voor make-up liefhebbers en als je op zoek bent naar informatie over de verzorging van krullen en kroeshaar

Welkom op Macblogster.nl!

Nadat ik in 2005 ben gestopt met online magazine FabMagazine, besloot ik na verschillende omzwervingen- waaronder de start van een rechtenstudie, het helpen opzetten van een nieuwe school, een verhuizing naar een andere stad- wederom mijn liefde voor het schrijven te betuigen. In juli 2012 was oprichting van Macblogster.nl een feit.

Bezoekersaantallen

Benieuwd naar hoeveel bezoekersaantallen Macblogster.nl heeft? Bekijk mijn gegevenskaart. Op zoek naar mogelijkheden om te adverteren, zie de pagina Adverteren op Macblogster.

Wat betekent Macblogster?

Macblogster is een combinatie van de woorden:
Macbook: laptop waarop ik met het bloggen startte begin 2011
blogster: een verzonnen benaming voor een vrouwelijke blogger.

Lifestyle, make-up & haarverzorging met een ‘kroezig randje’

Glanzend haar zonder pluis photo Gezondkrullendhaar_zps815b3364.jpg

Macblogster richt zich op alle vrouwen, maar omdat ik een bos met krullen heb, ligt de focus voornamelijk op ladies met krullen of kroeshaar als het op product reviews aankomt. Daarnaast besteed ik tevens aandacht aan make-up voor getinte en donkere vrouwen, omdat zij ‘de vergeten doelgroep‘ in het Nederlandse beauty landschap zijn.

Mijn Award

Om dezelfde reden heb ik in het verleden FabMagazine opgericht. Destijds kaartte ik tevens maatschappelijke issues aan, waaronder homoseksualiteit bij Marokkaanse, Surinaamse en Afrikaanse vrouwen, en de vraag of getinte en donkere vrouwen op R&B of House feesten thuis horen. Serieuze onderwerpen verpakt met een dosis humor. Voor dit initiatief ontving ik een ZAMI Award, uitgereikt tijdens het Black Magic Woman Festival.

Informatievoorziening & easy reading

Dit was een bijzondere en leerzame periode. De ervaring die ik destijds opdeed, komt nu goed van pas bij de ontwikkeling van Macblogster.nl. Een blog met vooral ‘easy reading’ bestemd voor de momenten dat je op zoek bent naar informatie over de verzorging van je krullen of kroeshaar. Of tijdens die enkele minuten ‘me-time’ waarin je graag leest over make-up en huidverzorging of (travel) hotspots.

Swan Market Antwerpen photo Swan_Market_Antwerpen_14_zpsc32593c3.jpg

Enjoy!
Angela