Adverteren op Macblogster

Macblogster.nl is altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingsverbanden met PR bureaus, webshops voor Beauty, Hair, Fashion & Lifestyle deals en diverse winacties.

Multicultureel lifestyle blog

Macblogster is een lifestyle blog gericht op vrouwen met of zonder kleurtje. Kortom, een multiculturele blog met nieuws op het gebied van art, beauty, fashion, lifestyle & travel. Andrélon reviewDe regelmatige bezoekers van Macblogster.nl zijn grotendeels vrouwen in de leeftijdscategorie 25 t/m 44 jaar. Hun interessegebieden zijn:

  • make-up
  • skincare
  • haarverzorging
  • lifestyle
  • fashion
  • travel

Ze kenmerken zich door regelmatig terugkerend bezoek en hoge betrokkenheid op Macblogster.nl en de sociale media kanalen. De bezoekers van Macblogster.nl zijn voornamelijk woonachtig in Nederland en België en kenmerken door hun bovengemiddelde koopkracht.

Adverteren op Macblogster 

Macblogster.nl biedt verschillende mogelijkheden om te adverteren waarbij de nadruk ligt op maatwerk en het actief betrekken van uw doelgroep. Dit kan onder andere door middel van panel product reviewsadvertorials, product reviews en bannering. Hiernaast krijgt u exposure via verschillende Social Media kanalen als Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest.

Advertentiemogelijkheden

Wilt u zelf beslissen welke redactionele inhoud uw doelgroep te zien krijgt op Macblogster.nl? Dan is deze vorm van adverteren mogelijk interessant voor u. U kunt namelijk uw eigen tekst en beeldmateriaal aanleveren. Beiden worden mogelijk enigszins aangepast aan de huis- en schrijfstijl op Macblogster.nl. Er bestaat overigens ook een mogelijkheid om bijbehorend videomateriaal aan te leveren.

adverteren op Macblogster.nlHeeft u een product of dienst die u graag onder de aandacht wilt brengen van uw doelgroep? En dient hierbij de nadruk te liggen op een persoonlijk en geloofwaardig geschreven tekst? Dit is mogelijk zonder dat u hier zelf veel moeite voor hoeft te doen. Macblogster.nl schrijft een persoonlijke product review en verzorgt tevens de bijbehorende foto’s, onder andere door middel van het gebruik van een digitale Canon EOS spiegelreflex camera. Een product review vindt uiteraard pas plaats nadat uw dienst op product is getest. Indien u geïnteresseerd bent in een videoopname, is dit eventueel ook mogelijk.

Wie is er niet gek op winacties? Bezoekers van Macblogster.nl in ieder geval wel! Gezien de exposure die een winactie teweeg brengt,  is dit een geschikte manier om uw product of dienst positief onder de aandacht van uw doelgroep te brengen.

Bent u van mening dat een foto meer zegt dan 1000 woorden?  In dat geval kunt u er voor kiezen om uw product of dienst te laten opvallen via een banner op Macblogster.nl. Er zijn verschillende mogelijkheden voor het plaatsen van een banner, qua locatie evenals de afmeting.

Overige mogelijkheden:

  • Nieuwsbrief
  • Winacties
  • Plaatsing events

En, wilt u adverteren op Macblogster?

Mail voor meer informatie naar: adverteren@macblogster.nl

Bent u geïnteresseerd in meer adverteer mogelijkheden op Macblogster.nl? Neem contact op met www.hotpinkmedia.nl of direct met Janine@hotpinkmedia.nl. Indien u overigens denkt aan een advertentiemogelijkheid die hier nog niet is benoemd, neem vooral contact op om te bespreken wat er eventueel mogelijk is.  photo HPM_transparante_image_zpsb45b2d1c.png