Bijzondere Fashion Musthaves

Fashion kun je vaak beschouwen als kunst. En kunst komt in allerlei vormen. Eerder blogde ik over Fashion Food en over papieren fashion designs, fashion in de vorm van kunst waar je niet per sé mee op straat wilt lopen. De onderstaande designs zijn wat mij betreft ook vormen van kunst. Bijzondere fashion musthaves waarmee ik zeker over straat zou gaan:

Bijzondere fashion musthaves 1:
futuristische pumps

Deze pumps van de multi-getalenteerde ontwerper Iskender Asanaliev zijn erg bijzonder. Ik durf te wedden dat ze heel mooi aan mijn voetjes zouden prijken, als ze te koop zouden zijn. Yep, “zouden”, want helaas zijn ze niet te koop. Bummer! Alhoewel, je zou de lieve man kunnen mailen, om te vragen of hij ze jouw kant op wil sturen……

Bijzondere fashion musthaves 2:
gotische armband

Deze 3D printed armband heeft iets gotisch en tegelijkertijd iets futuristisch. De prijs is er ook naar, voor $270,- ben je namelijk de gelukkige bezitter van deze armband die is gemaakt van roestvrij staal. De Spinal Cuff is verkrijgbaar in brons of silver plated via www.circleandsquaresf.com.

Bijzondere fashion musthaves 3:
Air tattoo: papieren 3D kettingen

Aaah, deze papieren 3D kettingen zijn een stuk betaalbaarder, namelijk $20,- per stuk. Maar waarom zijn ze van papier, is dat wel stevig genoeg? Volgens de ontwerpers wel.

De papieren kettingen zijn gemaakt van eco-friendly papier, dat sterker is dan het papier dat jij en ik thuis in de printerla hebben liggen. Ondanks dat het zacht en lichtgewicht is, kunnen de kettingen tegen water en kunnen ze niet scheuren.

In de onderstaande video kun je zien hoe sterk de kettingen zijn. Ook kun je de verschillende designs en kleuren bekijken. One size fits all: www.kickstarter.com

 • Sanne

  Ik wil die armband naast me bed hebben, die is echt bijzonder.

 • Lisa Bloem

  Oh die ketting,wauw

 • http://www.trafficschool.com defensive driving

  Amazing!

 • Nadien

  Mooie shoes!