Monday inspiration: hippe manieren om een sjaal te binden

Monday inspiration: hippe manier om een sjaal te binden

Sommige mensen dragen dagelijks een sjaal. De meest fantastische manieren waarop zij hun lapje stof binden, doet mij regelmatig een “wauw” geluid uiten. Ja, ik beken, mijn X-factor in sjaal kingdom is erg laag. Zeer laag. Zo bezit ik weinig parels voor om mijn nek, dus heb ik ook weinig gevoel voor het über stijlvol binden van een sjaal. Voor nerds zoals ik, is de onderstaande video tutorial gemaakt. Thank God for youtube…

Sjaal binden

Zoals jullie hebben kunnen lezen in mijn do it yourself blog over hoe je zelf een circle scarf kunt maken, heb ik sjaal dopeness factor 0. Ik vind zo’n langwerpige lap stof erg mooi, maar ik ken net iets te weinig hippe manieren om ze te kunnen draperen rondom mijn nek. Omdat ik ook graag fashionable wil zijn, als het aankomt op het dragen van sjaals, heb ik de laatste tijd een bescheiden collectie verzameld waarin een aantal pronkstukken zitten afkomstig uit Londen, Nepal of Primark Rotterdam.

 photo sjaalbinden_zpsc310b640.jpg

Fashion bloggers: Veronica Ferraro (www.fashionfruit.com), Lini Thrin (www.linitrinh.com) & Lena Petersson. Bron foto’s: zie oranje linkjes.

‘Sjaal geek’ turns ‘sjaal freak’

Dus….. inmiddels begint mijn collectie langzamerhand te groeien en bemerk ik dat ik verander van ‘sjaal geek’ into ‘sjaal freak’, al zeg ik het zelf. Gelukkig maar, want zo’n nek accessoire is tegenwoordig niet meer uit het modebeeld weg te denken. Het is gewoonweg een fashion statement. En daarom is het handig om te weten op welke hippe manieren je een sjaal kunt dragen. Een beetje variatie kan immers geen kwaad. In de onderstaande video wordt uitgelegd op welke 25 manieren je een sjaal kunt binden. En dat uitgelegd in 4,5 minuten. Handig!

Q | Wat is jouw favoriete manier om een sjaal te binden? Heb je fancy pantsy manier of een gewone dood simpele manier?

 • http://twitter.com/BEAUTYFREAKS_/status/508843829064380416/ BEAUTYFREAKS (@BEAUTYFREAKS_)

  Monday inspiration: hippe manieren om een sjaal te binden http://t.co/1P0UmnHuUB

 • http://www.beautybitsblog.com Akosua

  Dat is echt een hele goede video en ook toepasselijk nu het wat kouder gaat worden. Ik draag relatief simpele stijlen, zoals de toss, the european loop en de basic loop. Maar ik heb nu wel inspiratie opgedaan om wat creatiever te worden.

 • http://. yvonne

  Thanx!! Ik ben ook een nerd op het gebied van sjaals.
  Hier kan ik echt wat mee!

 • http://twitter.com/MacBlogster/status/508898552576102400/ Macblogster (@MacBlogster)

  Monday inspiration: hippe manieren om een sjaal te binden: Monday inspiration: hippe manier om een sjaal te bind… http://t.co/5ryCrBWGdZ

 • http://ilovefashionandmakingpictures.blogspot.nl/2014/02/lipstick_25.html chucky1012

  Leuke en handige tips op verschillende manieren een sjaal om te kunnen doen! Ik ben echte koukluem du ik ga dit zeker toepassen!

 • http://twitter.com/MacBlogster/status/519713409395224578/ Macblogster (@MacBlogster)

  hippe manieren om een sjaal te binden http://t.co/DJcVIjXEuQ