Plus size love: Macblogster in tijdschrift Margriet

Op 5 december 2011 plaatste ik deze foto’s op Facebook in verband met een fotoshoot voor het tijdschrift Margriet, gestyled door styliste Edith Dohmen van de blog Style has no Size. Er werden 5 trotse plus size dames, oftewel inbetweenies gefotografeerd voor een februari nummer van het bekende tijdschrift, waaronder ook Macblogster dus. 

Macblogster in Margriet

XXL Margriet fotoshoot

Het leuke is dat ik in contact ben gekomen met Edith door middel van het bloggen. Nadat we elkaar hadden ontmoet tijdens de Big on Fashion fotoshoot, vroeg zij mij voor de ‘XXL fotoshoot’ van Margriet. Ondanks dat ik met mijn maat 42, wel curvy maar geen XXL’er ben, ging ik in op haar aanbod. Het was een bijzondere ervaring die wat mij betreft voor herhaling vatbaar is.

Tijdens de shoot werd ik helemaal gretig van de outfits die voorbij kwamen en door Edith waren geselecteerd voor de shoot. De bruine sleehak pumps die je op de rechter foto ziet, heb ik naderhand ook direct gekocht!

Macblogster in Margriet

Anyway, na weken wachten zijn de foto’s, inclusief kort interview, eindelijk te zien in de Martgriet die verkrijgbaar is op 17 februari 2012:

De foto is enigszins wazig omdat mijn nicht snel een foto heeft gemaakt toen ze dit zag :-)

Klik hier voor groter beeld

 • http://www.twenty-six.nl Pamela

  Aahh wat leuk!

 • http://www.myblackhair.nl Aisha

  Mooi!! Echt leuk!

  • http://macblogster.wordpress.com MacBlogster

   Dank je wel!

 • http://www.beautyinlife.nl// Nadia

  Wow, wat leuk :)! Mooie foto…