Only you nagellak review: Banana Split & Wasabi

ICI PARIS XL verkoopt tegenwoordig ook een eigen nagellak collectie genaamd ONLY YOU. Verkrijgbaar in 22 vaste kleuren voor een bedrag van € 4,95 (10  ml) per stuk. Bovendien zijn er 3 nagelverzorgingsproducten en per seizoen worden er 5 up-to-date trendkleuren uitgebracht. Voor deze zomer zijn dat: Banana Split, Acid Love, Pink Kiss, Wasabi en ‘Miss Bikini’. De kleuren die ik review, heb ik toegezonden gekregen en komen uit de summer edition, namelijk Wasabi (groen) en Banana Split (uiteraard geel). Ook heb ik daarnaast de basecoat geprobeerd. 

Only you nagellak ici paris xl

Banana Split & Wasabi op je nagels

De kleuren Banana Split (113) en Wasabi (383) zijn allebei fris, zomers en opvallend. Ondanks dat ik had verwacht dat ik de Banana Split mooier zou vinden, ben ik uiteindelijk erg gecharmeerd geraakt door de kleur Wasabi. De Banana Split deed mij op de 1 of andere manier aan Tipp-ex denken. Waarschijnlijk is het een kwestie van smaak, want een vriendin vond de Banana Split erg leuk.

Only You nagellak

Only you Banana Split

Snel drogend & dekkend 

Het viel mij op dat de nagellak redelijk snel opdroogt, naar mijn mening sneller dan CATRICE en ESSENCE, beiden ook behorend tot de categorie “betaalbare nagellak”. Helaas wordt de nagellak wel dikker naarmate je het regelmatiger gebruikt. Zou dit mij tegenhouden om Only you nagellak te kopen? Waarschijnlijk niet, omdat de nagellak wonderbaarlijk genoeg lang blijft zitten. Op de onderstaande foto zie je ‘6 dagen oude’ nagellak. Can you believe that? Let wel, ik heb eerst de Only you basecoat gebruikt en 2 lagen nagellak aangebracht. Naderhand heb ik tevens een topcoat van Catrice aangebracht.

Only You nagellak

Only You Wasabi

 

Q | Durf jij met deze opvallende Only You nagellak rond te lopen en/of naar het werk te gaan? 

 

BLIJF OP DE HOOGTE VAN NIEUWE BLOG ARTIKELEN

Blijf op de hoogte van alle Macblogster nieuwtjes over make-up, haarverzorging & (travel) hotspots. Schrijf je in op de Macblogster nieuwsbrief en maak kans op een goodiebag! De nieuwsbrief ontvang je 1x per 2 weken.

  • Lisa Bloem

    wasabi:)

  • Sanne

    Ik kies ook Wasabi

  • http://ilovefashionandmakingpictures.blogspot.nl/2014/09/ootd.html chucky1012

    Wauw, super leuke kleuren 😉