Philosophy gift sets

De meesten van jullie kennen het beauty merk Philosophy inmiddels al. Waarschijnlijk van de kleurrijke en heerlijk geurende badproducten, te koop bij ICI Paris XL, waar je overigens ook de gezichtsverzorgingslijn – die zeer geliefd is bij Oprah Winfrey en andere celebs – kunt kopen. Sinds kort zijn er tevens 3 Philosophy gift sets verkrijgbaar, namelijk Birthday Girl, Cocktail Party en Thank You. Laatstgenoemde Philosophy gift set heb ik in bezit en dus gereviewd.

Thank you!

De Thank You gift set bevat een raspberry (framboos) sorbet shampoo annex shower gel en een raspberry lip shine. Op zich lijkt dit in de 1e instantie niet erg verrassend, ware het niet dat beide producten ERG lekker ruiken. Ik krijg er een heus zomers gevoel van. Daarnaast zorgt de verpakking er alleen al voor dat ik erg blij zou worden als ik dit als cadeau zou krijgen.

High-gloss, high flavour lip shine 

De lip shine lijkt vrij intense van kleur, maar dit valt uiteindelijk erg mee als je het eenmaal hebt aangebracht op je lippen. Het is niet de kleur die heel erg opvalt – op mijn lippen was de lipshine kleurloos – maar eerder de gloss die je enigszins tegemoet schijnt.

Philosophy gift set

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo van de de lip gloss ben, omdat ik het meestal te plakkerig vind. Ik was dan ook aangenaam verrast dat ik dit niet ervoer toen ik de Philosophy lip shine opdeed. Het is te overdreven om te zeggen dat ik het bijna niet voelde zitten, maar ik vond het zeker niet storend en ervoer het niet als vettig en plakkerig. Geen overdreven porn gloss, gewoon lekker gezonde ogende shiny lippekes. En de frambozensmaak is redelijk aanwezig, niet al te dominant. Wat mij betreft is deze high-gloss, high flavour lip shine een blijvertje.

Philosophy gift set

Shampoo a.k.a shower gel

Dit product heb ik enkel als shower gel gebruikt, ondanks dat het ook als shampoo kan dienen. Het viel mij op dat het voldoende schuimt om er ook een schuimbad mee te creëren, maar dan moet je op z’n minst het halve flesje in het water gooien. De shampoo alias showergel ruikt sterker naar framboos dan de lip shine. Persoonlijk vind ik het heerlijk dat de geur nog blijft hangen na het douchen. Een lekkere frisse zoete geur, passend bij mijn zomergevoel. Kun je nagaan hoe fris en fruitig je lokken zullen ruiken als je hiermee je haren wast!

Philosophy gift set

Gelet op mijn krullen, zal ik het alleen als shampoo gebruiken als er een ook haarconditioner beschikbaar zal zijn met dezelfde geur. Ik vind het zonde om de frambozengeur teniet te doen door naderhand een andere conditioner te gebruiken die een totaal andere geur heeft. Aangezien mijn haar niet zonder conditioner kan, zal ik dit product enkel als shower gel gebruiken.

Wel of niet kopen?

Al met al vind ik de Pholosophy gift set de moeite waard om cadeau te geven. De gift box waarin de producten zitten, is mooi om te zien en verhoogt wat mij betreft het cadeauplezier. Qua inhoud van de gift box had ik het fijner gevonden als er een bodylotion bij had gezeten, zodat de raspberry geur nog langer op mijn lichaam zou blijven hangen. Met dit product erbij, zou voor mijn gevoel de gift box completer zijn geweest. Op basis van de huidige inhoud, krijgt deze Philisophy gift box van mij een 7,5.

Philosophy gift set

Over Philosophy gift sets

Er zijn 3 verschillende gift sets, allen verkrijgbaar voor €29,95 bij ICI Paris XL. Het is overigens fijn om te weten dat alle producten in de Philosophy gift set dermatologisch zijn getest. Er is dus geen dierenleed aan te pas gekomen. Alle dozen hebben dezelfde inhoud, maar de geuren en kleuren, evenals het uiterlijk van de Philosopy gift set, verschillen van elkaar. Hieronder zie je de 2 andere Philosophy gift sets.

Philosophy

Q | Ben jij bekend met het merk Philosophy? Welk product zou je graag willen proberen?

 • Sanne

  Die cocktail box is wel wat voor mij omdat ik gek ben op cocktails. Die gaan er echt wel in! Ik ga vanmiddag eens in de winkel kijken.

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=100003406464264 Luca

   Met veel belangstelling en interesse de website bekeken.

 • http://alowcarbdiet.blogspot.com/ Penny Imes

  It’s so lucky for me to find your blog! So great! Just one suggestion: It will be better and easier to follow if your blog can offer rrs subscription service.

 • Karin

  Ik denk erover na om hun gezichtslijn te proberen omdat ik
  veel positieve dingen heb gehoord. Die gift boxen zien er leuk uit, die zou ik wel kado willen krijgen :-)

 • Joyce

  Dit product heeft de looks! Zeer verleidelijk. Maar ik twijfel aan de prijs. Zelf zou ik voor dit bedrag denk ik toch een ander cadeau kopen.

 • Ike

  Wauw, cocktail en shower zou ik graag willen proberen! Ik hou van douchen en cocktails op een zwoele zomeravond!;-)

 • Lisa Bloem

  Ziet er heerlijk uit,ik ga het ook proberen