Main navigation

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog.Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Reader Interactions

Comments

  1. Ik vind beide kleuren je erg mooi staan. Inderdaad, die lila achtige zag ik op insta en ik moest ook even wennen.. maar toch staat het je heel mooi hoor. Met een koele oog make up denk ik dat je de look afmaakt. Ik ben nog steeds niet echt een lippenstift meisje, trying though.. haha! Liefs Josine

    • Sommige vrouwen hebben iets met tassen of schoenen, ik heb iets met lipstick. Ondanks dat je geen lipstick meisje bent, ben ik wel benieuwd of je dan lipgloss opdoet of een nude kleurtje. Zo ja, van welk merk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *