Vogue’s Fashion’s Night Out: Nederland


Op Facebook liet ik al weten dat er in Londen, en ook in andere delen van de wereld, speciale Fashion’s Night Out zijn waarbij je tot ‘s avonds laat kunt shoppen en special edition fashion items kunt aanschaffen. Ook Nederland doet mee met deze speciale Fashion’s Night Out. Op 13 september 2012 kun je dankzij Vogue in Amsterdam tot ‘s avonds laat shoppen in de Bijenkorf en de mooiste winkels in de P.C. Hooftstraat & Van Baerlestraat. Zij houden één avond hun deuren extra lang open tot 22.00 uur. De Bijenkorf is zelfs nog langer open, namelijk tot 23.00 uur. Tevens barst het van de modefeestjes, instore feestjes, special treats en limited editon producten.

Speciale Inglot & the Collector actie

Op Vogue.nl vind je meer informatie over het evenement, exclusieve feestjes en de deelnemende winkels. Ik kan alvast verklappen dat het make-up merk INGOT ook een speciale actie heeft:

 

Klik op de foto voor een vergroting

 

Over Fashion’s Night Out

Fashion’s Night Out is een initiatief van de Amerikaanse VOGUE, de stad New York, de Council of Fashion Designers of America en de NYC & Company (het officiële marketing- en toerismebureau voor de stad New York). Het evenement is ontwikkeld om fashion te vieren, het consumentenvertrouwen te herwinnen en om de economische impact van de mode en retail industrie te vergroten.