Top
Producten voor mooie krullen

Macblogster’s Top 10 producten

Producten voor Krullen

6
Yes
None
1
1000000
Naam...
/amsterdam-fashion-week-hotspot-het-conservatorium-hotel/
Thumbnail
Sorteer op:

Categorieën:

Subcategorieën:

Eden Bodyworks Pepermint Tea Tree Shampoo (proteïne vrij)
12,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
15,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image

Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en hydrateren. Verbetert de elasticiteit van je krullen en voorkomt gespleten punten. Bevat proteïne.

Curls Blueberry Bliss Reparative Leave In Conditioner
13,95
Novex My Curls Mystic Black Leave-in Conditioner (proteïne-vrij)
13,95
Bounce Curl Light Gel
33,95
L'oreal Steampod 2.0
181,78152,44
Sale
L
A&M Ghassoul klei poeder (hoofdhuid detox)
5,95
Haarstomer op wielen
124,78
Pure Monoi olie
12,95
Roots Only applicator
14,95
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner Image
Shea Moisture Black Castor Oil Leave-in conditioner
Mijn persoonlijke favoriet. Dit is een Curly Girl Friendly leave-in conditioner. Shea Moisture Jamaican Black Castor Oil Strengthen, Grow & Restore Leave-in Conditioner, een herstellende leave-in conditioner die je krullen voeden en ... Lees meer
15,95

Amsterdam Fashion Week hotspot: het Conservatorium Hotel

Speciaal voor de Amsterdam Fashion Week houdt de ‘beste hotelbar van Amsterdam’ in het Conservatorium Hotel, haar deuren extra lang open voor modellen, modeontwerpers en alle andere modeliefhebbers. Van zaterdag 19 tot en met zaterdag 26 januari 2013 is de vermaarde hotelbar van het Conservatorium Hotel, de place to be voor iedereen die na afloop van de catwalk shows wil nagenieten onder het genot van een speciale ‘Amsterdam Fashion Week cocktail’.

Official Late Night Bar

Prachtig Conservatorium Hotel

Het Conservatorium Hotel, gesitueerd naast het Museumplein en het Concertgebouw, heeft inmiddels veel nationale, maar ook internationale waardering gekregen. Zo werd het hotel toegevoegd aan de Travel &  Leisure ‘It List 2012’ en kreeg het hotel een vermelding in het Zweedse ’Lifestyle Magazine’ vanwege de Lifestyle Awards 2012. Tevens verkozen de redactie en lezers van ‘Time Out Amsterdam’ het Conservatorium Hotel tot ‘Best of Amsterdam’ in de categorie ‘Sleep’.

Official Late Night Bar

Piet Paris illustraties

Tijdens de Amsterdam Fashion Week zal niemand minder dan mode-illustrator Piet Paris, de ramen van de shops in de Van Baerle Shopping Gallery bij het Conservatorium Hotel beschilderen met zijn levensgrote signature figuren, zoals hij eerder deed bij Saks Fifth Avenue in New York.

Amsterdam Fashion Week

Heb je trek in een Amsterdam Fashion Week cocktail, na het bezichtigen van allerlei catwalk shows? Een shuttle service met gesponsorde Volvo’s wordt elke avond ingezet om gasten vanaf het Fashion Week terrein naar het Conservatorium Hotel te brengen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.