Skip to Content

Een ICE Watch & een ex rijker

Wat hebben mijn ex en de onderstaande ICE Watch met elkaar te maken? Ik geef je een aantal keywords: “kapot, nieuwe tijden en vrolijk”. Laat me het je uitleggen.

IMG 20150703 WA0002 zpswmmwcczn
As sweet as candy: mijn ex & mijn ICE Watch

Nieuw: ICE Watch

Een aantal weken geleden ontving ik een pakketje. Een pakketje met daarin een horloge. Een fleurig en vrolijk makend horloge: een ICE Watch uit de flower collectie, genaamd Eden.

Kapot: relatie & horloge

Ik was toe aan nieuw exemplaar. De horloge die ik continu droeg, een mooie zilveren Guess horloge, was kapot. Jammer want het deed voornamelijk dienst als armband. Daarnaast had mijn Guess horloge een emotionele waarde.

IMG 20150703 WA0003 zpsghu2dh7u
Dit ICE Watch model is te koop in 14 kleuren. Ik heb het exemplaar Flower Eden. Het is een unisex horloge

Ik had het namelijk gekregen voor mijn 30e verjaardag, net voordat ik naar Rotterdam verhuisde. Het was een cadeau van mijn dochter en nu ex. De man die ik destijds de liefde van mijn leven noemde. Nu niet meer.

Vrolijk

Mijn relatie was al een tijdje kapot, net als mijn horloge. Het werd dus tijd voor een fijner leven en een nieuw horloge. Ik verbrak mijn relatie, verhuisde en ontving ik een nieuwe horloge: één met bloemetjes en een Turquoise kleur. Als ik daar niet spontaan vrolijk van wordt, dan weet ik het ook niet meer.

Waar kun je ICE Watch kopen?

Anyway, kun je ook wat vrolijkheid in je leven gebruiken? Weet dan dat de ICE Watch Flower Eden een unisex horloge (ja, echt). Behalve de kleur die ik heb, zijn er nog 13 andere kleuren verkrijgbaar. Je kunt ze o.a. kopen in deze webshop.

Lees ook

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Friday 11th of September 2015

Mooi en zo een opvallende en aparte look is de watch ;-)

OBAblogs

Friday 11th of September 2015

Macblogster : As sweet as candy: mijn ex & mijn ICE Watch http://t.co/TyEmrwF2md Nieuw op O.B.A

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.