Top

Korting: MAC Assortiment & The Body Shop

Het regent nog steeds korting.  Dit keer krijg je korting op het gehele assortiment van MAC en ook nog eens 40% korting op het gehele assortiment van The Body Shop. Happy Happy Joy Joy!
21% korting MAC assortiment

Ook na 17 april 2017 kun je korting krijgen bij MAC, namelijk 21% korting op het volledige MAC assortiment in deze webshop. Dus ook make-up brushes en zelfs producten uit de nieuwe collectie Work it Out zijn met korting te verkrijgen.

Kortingen: MAC Assortiment & The Body Shop

MAC Work it Out Studio Quicktrik Stick

20% korting MAC met code

Mocht deze kortingsactie voorbij zijn als je dit blog artikel leest, in de webshop van MAC zelf kun je 20% korting krijgen op het gehele assortiment van 24 tot en met 26 april 2017 middernacht als je de code Koningsdag gebruikt.

40% Korting The Body Shop

Vanaf 27 tot en met 29 april 2017 krijg je 40% korting op het assortiment van The Body Shop als je de kortingscode HAPPYDAYS gebruikt. Ook hier krijg je korting op het gehele assortiment.

The Body Shop photo The_Body_Shop_korting_zps7gjypgnu.jpg

Douglas Korting

Bij Douglas kun je nog steeds korting krijgen van 17 tot en met 30 april 2017. Je krijgt namelijk het 3e make-up product gratis. Aanstaande woensdag verschijnt er een review van 3 Douglas make-up producten.

Haargroei stimuleren met een hot oil treatment van calendula olie en rozenolie

Korting op oliesoorten

Ook kun je in deze winkel nog steeds korting krijgen op het assortiment van deze winkel. De korting geldt tot en met 7 mei 2017. Je kunt fikse kortingen krijgen op onder andere oliën van het eigen merk. Wil je weten welke olien je kunt kopen, lees dan dit blog artikel en ook dit blog artikel.

Anderen lazen ook
Make-up Tag: Waar word ik blij van en wat zou ik nooit dragen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar