Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Lancome Shine Lover Lipstick Review

Als je droge lippen hebt of last hebt van lijntjes is matte lipstick niet aan jou besteed. Een lipstick die je in zulke gevallen goed kunt gebruiken is Lancome Shine Lover vanwege de balsemtextuuren toegevoegde rozenbottelolie.

Lancome_shine_lover_lipstickGrote fan

Lancome was zo’n merk waarvan ik wist dat het bestond, maar geen make-up van in huis had. Echter na een aangename kennismaking met de Lancome Grandiose mascara werd ik nieuwsgierig naar andere make-up producten van dit high end merk. Naast deze mascara – waar ik grote fan van ben – gebruik ik nu ook dagelijks Lancome Belle de Teint (zie het filmpje over de inhoud van mijn toilettas). Behalve deze make-up producten heb ik tevens 2 lipsticks in bezit: Lancome Shine Lover Twisted Beige en Effortless Pink.

Lancome Shine Lover effortless pink photo Lancome_Shine_Lover_Effortles_pink_zpshwah0ieh.jpg

Lancome Shine Lover Effortless Pink

Balsemtextuur

Als je mijn blog vaker leest, weet je dat ik gek ben op matte lipsticks. Shine Lover is echter geen matte lipstick. Het heeft een balsemtextuur die je lippen niet uitdroogt. Je zou het kunnen omschrijven als een chique lippenbalsem met meer pigmentatie dan de gemiddelde lippenbalsem, en een subtiele rozengeur. Hierdoor is Lancome Shine Lover geschikt voor op het werk, indien het niet op prijs wordt gesteld dat je felle of heftige kleuren draagt.

Lancome Shine Lover Twisted beige photo Lancome_Shine_lover_Twisted_beige_zpsvzcbi3jh.jpg

Lancome Shine Lover Twisted beige

Longwear?

Volgens Lancome blijft deze lipstick tot 6 uur zichtbaar. Dit is niet mijn ervaring, maar 4 uur lukt zeker en als de balsemtextuur verdwenen is, blijft er een lichte kleurwaas achter op je lippen. Kortom, Shine Lover is een subtiele lipstick die je lippen hydrateert. Dit komt door enige toevoeging van onder andere rozenbottelolie (rosa canina fruit oil). Deze olie heeft als eigenschap dat het verzachtend is en antioxidanten bevat.

Verkrijgbaarheid Lancome Shine Lover

Lancome Shine Lover wordt onder andere verkocht bij Douglas en De Bijenkorf en is verkrijgbaar in 20 kleuren. Het kost € 26,50 per stuk.

Anderen lazen ook
Deze Beauty Bakerie Lip Whip is long lasting, maar ik vind het akelig

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.