Skip to Content

Living the Curly Life: Tem ‘het Beest’

I love de Tall & Curly comics. Op grappige wijze vertelt ze over de avonturen die je meemaakt als curly girl. Daarom moest ik dit vanochtend gewoon even met jullie delen. Ik lach dubbel toen ik deze ‘tem het Beest’ comic las! Er zullen een hoop curly ladies -en moeders met curly girls – out there zijn die dit zullen herkennen. 

 photo livingthecurlylife_1_zpswyvfxghi.jpg

 photo livingthecurlylife_2_zpse1s60dlk.jpg

 photo livingthecurlylife_3_zps9patm54b.jpg

Tame the Beast

For the record: I love my hair, al maak ik er niet altijd evenveel tijd voor vrij. Op geen enkele wijze zul je mij horen zeggen dat ik moeilijk haar heb of het liefkozend ‘the Beast’ noemen. Mijn haar is niet moeilijk, ik moet er enkel wat meer tijd in stoppen. Het is een kwestie van mijn mindstate, hoe meer ik het wil temmen, hoe meer mijn haar tegenwerkt. Hoe meer ik het stijl wil hebben, des te meer wil mijn haar kroezen.

 photo livingthecurlylife_4_zpsvdynlmmt.jpg

 photo livingthecurlylife_5_zpstmuvdu5g.jpg

 photo livingthecurlylife_6_zps1crnonom.jpg

Zoveel meer dan een kapsel

Kroeshaar is zoveel meer dan gewoon een kapsel. Het vertelt een geschiedenis. Achter elke fro of voormalig gerelaxte krullenbos schuilt een verhaal (mijn verhaal lees je hier), een verhaal waarin we allemaal ‘de norm’ probeerden te zijn. Toen ik hier mee stopte, werd mijn leven zoveel meer simpel, al kwamen er andere uitdagingen op mijn pad (“hoe ga ik Godsnaam met dit haar om?!”). Daarom zijn de strips van Tall & Curly zo herkenbaar. We curly girls fight the same battle.

Bron comics: www.today.com/style

 photo livingthecurlylife_7_zps6yiivzoj.jpg

 photo Livinthecurlylife_8_zpsk7plobjx.png

 photo Livinthecurlylife_9_zpsl3ejxguc.png

 photo Livinthecurlylife_10_zps5yrjyxes.png

 photo Livinthecurlylife_11_zpsbnc09zc8.png

 photo Livinthecurlylife_12_zpsxqyaqlcv.png

 photo Livinthecurlylife_13_zpsvunfdsxg.png

 photo Livinthecurlylife_14_zps3lfgxdrn.png

 photo Livinthecurlylife_15_zpsxdexofxr.png

 photo Livinthecurlylife_16_zpsfdfv2nkb.png

 photo Livinthecurlylife_17_zpsnlczosbu.png

 photo Livinthecurlylife_18_zpslp4r114z.png

 photo Livinthecurlylife_19_zpss54xfjko.png

 photo Livinthecurlylife_20_zpsl95cnwf3.png

 photo livingthecurlylife_15_zps0ubnxgli.jpg

 photo livingthecurlylife_16_zpsdfrwrit6.jpg

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jehan Sambre

Sunday 8th of November 2015

Jehan Sambre liked this on Facebook.

Jehan Sambre

Friday 6th of November 2015

Omg..dit is zo herkenbaar hahaha

MacBlogster

Friday 6th of November 2015

Snap je ;-)

Lárisa Margareth Kernizan

Friday 6th of November 2015

Lárisa Margareth Kernizan liked this on Facebook.

Ines Witteman

Friday 6th of November 2015

Ines Witteman liked this on Facebook.

Dingena Middelkoop

Friday 6th of November 2015

Dingena Middelkoop liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.