Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Make-up Newsflash: MAC Viva Glam Ariana Grande

Deze week was ik bij MAC Store in Den Haag in verband met een master class georganiseerd door mijn visagieschool. Er viel toen de scoop dat MAC een Viva Glam samenwerking is aangegaan met Ariana Grande. Het resultaat is een nieuwe matte lipstick.

Nieuwe matte MAC lipstick: Viva Glam Ariana Grande

Viva Glam Ariana Grande matte lipstick & lipglass

Deep Dark Plum

Op zich is dit geen opmerkelijk nieuws aangezien MAC wel vaker samenwerkingen aangaat met celebs. Het bijzondere in dezen vond ik de kleur die wordt uitgebracht, namelijk een matte lipstick in een Deep dark plum kleurtoon!

 photo MAC_Ariana_Grande_Viva Glam_zpsluocu5um.jpg

Nieuwe MAC Matte lipstick

Ariana Grande

Zoals de meeste MAC liefhebbers weten, waren de eerdere Viva Glam lipsticks vrij gemakkelijk draagbaar en in mijn ogen ‘brave’ kleuren. Wel nu is er in de vorm van ‘goodie 2 shoes’ Ariana Grande een gewaagde kleur uitgebracht.

 photo ariana_grande_mac_viva_glam_zpsdb5yycnp.jpg

Ariana Grande met haar Viva Glam lipstick op

Over MAC Viva Glam

Als je een MAC Viva Glam lipstick koopt, doneer je het volledige aankoopbedrag (€19,50) aan de MAC Aids Fund. Alle celebs en betrokkenen bij de Viva Glam collectie, doen dit belangeloos. MAC lipsticks worden onder andere verkocht bij Douglas en De Bijenkorf.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • Macblogster says

      Ja, ik ook! Aangezien ik al wat donkere kleuren in het assortiment heb, zal ik deze niet aanschaffen, maar ik vind de kleur super! Ben benieuwd hoe goed dit gaat lopen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.