Top

Make-up Newsflash: opening shop Urban Decay Rotterdam

Het winkellandschap in Rotterdam wordt voor sommigen van ons steeds interessanter. Na de opening van o.a. TK MAXX, Forever 21 en een grotere H&M en Lush Store, heeft ICI Paris XL lijnbaan groot nieuws voor ons in petto! De shop in shop opening van een Urban Decay Rotterdam! Plus je maakt ook nog eens kans op een gratis Urban Decay Naked Basics palette!


Opening Urban Decay Rotterdam

Verkooppunt Nederland Urban Decay 

Na de verdwijning van Sephora, verdween ook het enige verkooppunt van Urban Decay in  Nederland. Dit betekende dat Urban Decay tot voor kort enkel online te koop was via het buitenland.

 photo Gratis_Urban_decay_naked_basics_palette_zpszbjaexbt.jpg

Opening shop Urban Decay Rotterdam

Sinds de zomer van 2015 is het populaire make-up merk weer in levenden lijve te aanschouwen in Amsterdam en Den Haag. Rejoice and be happy Rotterdamse Urban Decay lovers, vanaf 12 november 2015 kun je om 09:30 uur ook terecht in de shop-in-shop in ICI Paris XL aan de Lijnbaan.

Gratis Urban Decay Naked Basics Palette

Interessant detail: De eerste 50 klanten die een Urban Decay product kopen, krijgen een gratis Urban Decay Naked Basics palette. Urban Decay is tevens online verkrijgbaar via de webshop van ICI Paris XL.

Anderen lazen ook
MAX Factor Elixir Gloss + winnen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar