Skip to Content

Natural hair event: Luv & Learn Your Beauty 2015

Het regent natural hair events in de maand maart. Aankomend weekend vertrek ik naar Parijs in verband met de Natural Hair Academy waar Anthony Dickey (de hair stylist van Oprah en Solange) en American hair guru Felicia Leatherwood onder andere lezingen en workshops verzorgen. Mocht je niet in staat zijn om naar Parijs af te reizen, vrees niet; eind maart kun je ms Felicia Leatherwood ook in Nederland bewonderen, samen met Taren Guy, tijdens het natural hair event Luv & Learn Your Beauty 2015.

Taren Guy & Felicia Leatherwood Luv & Learn your Beauty 2015

Vlogger Taren Guy

Ook de immers populaire Taren Guy is wederom van de partij tijdens Luv & Learn Your Beauty 2015, dat voor de tweede keer wordt georganiseerd op 27 en 28 maart 2015 in Pakhuis de Zwijger, Amsterdam.

https://youtu.be/mcbOfcFFB_c

Taren Guy is één van de natural hair-pioneers op YouTube. Filmpjes maken over het leren omgaan met haar kroeshaar, werd al snel een fulltime baan; inmiddels host ze in de Verenigde Staten en Europa bijeenkomsten onder de vlag Luv & Learn Your Beauty.

Anders dan anders

Volgens organisator Claudia Creesburg wordt wordt het natural hair event compleet anders dan wat je tot nu toe op kroeshaargebied in Nederland hebt gezien. Het wordt een weekend vol ‘aha-momenten’, praktische tips, beauty, glamour, drinks & bites, goodiebags en gezelligheid, vanwege de workshops die gegeven zullen worden door:

  • Felicia Leatherwood: verzorgde de kapsels tijdens de afgelopen Oscars en Golden Globes. Ms Leatherwood zal uitleggen hoe je het kapsel kunt creëren wat je zo graag wilt hebben.
  • Sister Scientist: Erica Douglas, ‘kroeshaarwetenschapper’, ontwikkelde diverse Award-winnende productlijnen voor ORS. Vragen als “waarom werkt product A wel en product B totaal niet?” En, “wat is de invloed van het weer op ons haar?” passeren de revue.

Naast alle workshops verzorgt singer/songwriter Sabrina Starke een optreden.

Sabrina Stark photo Sabrina Stark_zpsyvsin1bo.jpg

Optreden Sabrina Stark tijdens Luv & Learn Your Beauty 2015

Luv & Learn Your Beauty 2015

Het natural hair event vindt plaats op vrijdag 27 maart (18.00 – 00.00 uur) en zaterdag 28 maart (11.00 tot 18.00 uur) in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179, Amsterdam.

Bijzonder

Er zijn prijzen te winnen voor best fro & best drensde en op Fro & Beau Friday kun je je vriend/man meenemen voor maar €5 per kaartje. Kaarten zijn te koop voor € 20,00. Meer informatie over Luv & Learn Your Beauty 2015 vind je op de website van NaturalBlackHair.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Liesbeth Hs

Wednesday 25th of March 2015

Yay super leuk dat wij de kaartjes gewonnen hebben Stephanie OA wat doen we vrijdag aan eb nog belangrijker: hoe doen we ons haar??! Erg veel zin in. Dank je wel voor de kaartjes!! We hopen je daar te kunnen spotten

MacBlogster

Wednesday 25th of March 2015

See you friday!

Cheriva Saro

Wednesday 25th of March 2015

Tijdens de Miss Blackhair NL verkiezing heb ik verteld over mijn dochter die gepest werd om haar kroeshaar (ben 2e geworden). Het heeft lang geduurd voordat ze haar haren weer accepteerde. Waar ze nu heel erg tegenop ziet is het detanglen van het haar. Haar haren zijn ontzettend dik en ze is gezegend met een BOS haar. Alleen is het extreem droog. Niets lijkt te helpen en ik wil niet dat het stukje droogheid en pijn bij het detanglen een nachtmerrie voor haar worden.

MacBlogster

Tuesday 24th of March 2015

De winnaars hebben zojuist een e-mail ontvangen!

Stephanie

Tuesday 24th of March 2015

Als moeder van 2 prachtige dochters, lijkt het me geweldig om bij dit event aanwezig te zijn. Ik ben zelf sinds 4 jaar "natural", maar vindt het lastig qua onderhoud en stylen voor mijn 2 kleine dochters. Ik hoop dat ik op het event allerlei tips en idee├źn kan uitwisselen met andere moeders.

Lydia Zeegelaar

Tuesday 24th of March 2015

Lydia Zeegelaar liked this on Facebook.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.