Top
Krullen, Beauty & Lifestyle blog

Winnen: welke bh zorgt voor dat vavavoooom effect?

Weet jij welke bh en bikinitop het beste bij jouw shape past en voor dat vavavoooom effect zorgt? Ontdek nu je perfecte bh én bikini met de Sexy comes in All Shapes tool op Hunkemöller.nl en win een lingeriecard t.w.v. € 100!

Win een hunkemöller giftcard Sexy comes in all shapes

Als ik deze bh draag dan……!

Velen van jullie weten het inmiddels: ik ben gezegend met een volle decolleté. Erg vrouwelijk, althans als ik de juiste bh of bikini draag. De juiste bh waar ik mij erg vrouwelijk in voel en mijn borsten mooi accentueren is de balconette, a.k.a de Beautiful balcony. Amazing wat deze bh met mijn decolleté doet. Weet jij welke bh en bikini het beste bij jouw shape passen? Dankzij de Sexy comes in All Shapes tool kun je in 3 stappen achterhalen welke Hunkemöller bh en bikini het beste past bij jouw shape.

Sexy comes in All Shapes tool 

Hunkemoller Sexy comes in all shapes photo Sexy_comes_in_all_shapes_Hunkemoller_zpsy0hwxfs2.jpg

Ben jij een Delicious Demi, Perfect Plunge, Beautiful Balcony of een Fabulous Full Cup? Al meer dan 300.000 vrouwen gingen je voor en zijn erachter gekomen met welke bh en bikinitop hun borsten dat vavavooom effect krijgt. Met behulp van deze test kun jij in 3 simpele stappen achterhalen welke bh en bikini datzelfde voor jouw boobs zullen doen.

Winnen: Hunkemöller lingerie giftcard t.w.v. € 100

Wil je kans maken op een Hunkemöller lingeriecard t.w.v. € 100? Laat een comment achter onder dit blog artikel en laat weten welke shape jij hebt. Om erachter te komen welke shape je hebt, gebruik je de Sexy comes in All Shapes tool. 

Anderen lazen ook
Word jij de winnaar van een lipstick?

Let op: je maakt alleen kans op een cadeau als je alle stappen doorloopt en je sexy shape bewaart. Dit is een vereiste. Op 20 maart 2015 wordt de winnaar bekendgemaakt op de Macblogster Facebook pagina.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • MacBlogster says

   Ik heb ook een grote cup en had exact hetzelfde gevoel, maar heb toch een mooie balconette kunnen vinden tegen alle verwachtingen in. Maar je hebt een punt. Check de webshop daar hebben ze tegenwoordig al grotere maten in leuke modellen.

 1. Regina says

  Mijn shape volgens de “Sexy comes in all shapes tool” is; Perfect Plunge en als tweede de Beautiful Balcony.
  Helemaal leuk hoe het inderdaad klopt want als ik kijk naar welke BH’s er bij deze shapes horen zijn dit precies de 2 soorten BH’s die ik altijd koop en in mijn kast heb liggen.
  Waar ik wel achter ben gekomen met het opmeten is dat ik een andere maat moet hebben dan dat ik nu koop. Ik kocht altijd 70 A maar hier komt uit 70 B.
  Tijd voor nieuwe BH’s dus

 2. Lisa says

  Hoi, mijn uitslag is de voorgevormde maximizer beugel bh en de fleurine balcony padded! Ben benieuwd!! Xxxxx

 3. Syl says

  Leuk! Ik heb een Beautyful Balcony shape :). Kan wel weer nieuwe bh’s gebruiken. Ben hard aan het sporten en ook daar waar je niet wil afvallen daar gebeurt het wel. Met als resultaat te grote bh’s haha. Dus kom maar op met die prijs.

 4. Joycie says

  Ik ben ook een beautiful balcony shape! En trots op ze :)! Handig zo’n testje… Summer is coming dus nieuwe bikini’s staan op mijn wensen lijstje

 5. Marianne Scholten says

  Ik ben het ” Beatyfull Balcony Shap”!
  Hopelijk geen voorbode van vakantie naar Gran Balconia! maar ook daarvoor heb ik een goede lingerie en bikini nodig!

 6. anouknoten says

  Delicious demi ! Ben nog heel jong en nog een beetje aan het uitzoeken waarin ik me het beste voel.. Super test ! Meteen maar eens gaan uitproberen dus

 7. Lauraaa says

  Alles balcony bh’s! Deze heb ik nog nooit gehad, maar ze zijn wel heel mooi! Tijd om een keer te proberen maar dus!

 8. prevysha says

  Ik heb beautiful balcony dat past zeker bij mij toen ik de test had gemaakt zag ik ook allemaal bhs wat precies bij mij past super!! En de actie is ook super!!!

 9. lynn says

  Voor mij de delicious demi en perfect plunge. Grappig, het was duidelijk dat ik niet vooraan heb gestaan tijdens het uitdelen van onze borsten, maar na het afvallen van 20 kg werd ik een beetje wanhopig . Gelukkig zijn er toch ook nog mooie bhs hiervoor te verkrijgen haha.

 10. A. Michelle says

  BEAUTIFUL BALCONY EN DELICIOUS DEMI. Ik heb al heel wat mooie setjes gespot die ik ongetwijfeld aan zal schaffen, dus dit geschenk komt goed van pas 😉

 11. Mariama says

  Test gedaan, ik heb ook Beautiful Balcony! Heel toevallig heb ik 2 weken geleden een mooie bikini gekocht bij de Hunkemoller de Boho balcony bikini, die stond ook het mooiste van de verschillende shapes. Voor het eerst in jaren dat ik een bikini koop nu ik 25kg afgevallen ben. Nu heb ik alleen nog een mooi bh nodig (of een paar setjes) en dat kan ik mooi kopen met die 100 euro! 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.