Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Stel je krullen vragen aan Macblogster

Het is mijn missie is om “minstens 1 miljoen vrouwen (en mannen) te helpen verliefd te worden op hun krullend haar. Dit wil ik doen door hen te leren hoe ze hun haar het beste kunnen verzorgen.

Daarom heb ik o.a. mijn blog opgericht en een gratis 5 daagse Curl Challenge ontwikkeld. Met behulp van video’s en tekst help ik je kritisch te kijken naar de verzorging van je krullend haar.

Mooie krullen dankzij Curl Challenge

Stel je krullen vragen & krijg advies

Deze content is gratis. Heb je geen zin om alle content te lezen en bekijken? Wil je mij liever 1 op 1 al je krullen vragen stellen via een persoonlijk gesprek? Dit is mogelijk via een Curl Consult.

Curl Consult Advies

Wil je direct antwoord op je vragen hebben? Stel jouw krullenvragen tijdens een persoonlijk 1 op 1 gesprek met mij. Op basis van jouw hulpvraag krijg je een persoonlijk advies.

Uitgebreid uitleg

Heb je liever behoefte aan een uitgebreide uitleg over:

  • hoe je erachter komt welke haarproducten je nodig hebt?
  • De verzorging van jouw haar, jaar in jaar uit?
  • Hoe je haargroei stimuleert? Etc.

Doe dan mee met mijn uitgebreide Curl Training waarbij ik je in 5 weken aan de hand meeneem en stapsgewijs uitleg geef. Wil je hier meer over weten? Klik op de onderstaande button.

Krullen vragen stellen tijdens een Curl Kennis Event

Eens per jaar organiseer ik Curl Kennis Events waarbij je vragen kunt stellen aan mij en aan een professional. Wil je weten wanneer deze events worden georganiseerd, meld je aan voor event updates. Je ontvangt dan informatie over event data en andere activiteiten die waardevol voor jou kunnen zijn.

– May the Curl Force be with you –

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar