Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Shoppen: Make-up & Skin care

Skin care en make-up shoppen doe ik pas nadat ik uitvoerig reviews heb gelezen en online swatches heb bekeken. Na een gedegen online onderzoek koop ik mijn make-up vaak in onderstaande webshops. Dit vanwege het gemak, de betrouwbare levering en verschillende kortingsacties. Het zijn Nederlandse en internationale webshops. Lees hier mijn skin care reviews en make-up reviews, inclusief swatches.

Online Skin care & Make-up Shoppen

Boeken over make-up & skin care

Don't go to the cosmetics counter without me

Online Skin care & Make-up Shoppen

Lees hier mijn review: Don’t go to the cosmetics counter without me.

Skin care & Make-up shoppen

Voor Macblogster.nl schrijf ik regelmatig reviews over make-up en skin care. Als blogger krijg ik vaak producten opgestuurd. Toch koop ik meestal zelf mijn make-up en skin care. Skin care en make-up shoppen doe ik het liefst online in de onderstaande webshops:

1. Webshop Paula’s Choice

Ik kwam in aanraking met cosmetics’ cop Paula Begoun door haar boeken waarin je o.a. kunt lezen hoe je voor de gek gehouden wordt door de cosmetica industrie. Zodoende kwam ik in aanraking met haar Paula’s Choice skin care producten. Ik heb verschillende producten uitgeprobeerd en dit zijn mijn favorieten die ik regelmatig opnieuw koop: Paula’s Choice Resist Anti-aging Omega serum (hydrateert mijn vochtarme huid als een tierelier) en Skin Perfecting 2% BHA Gel exfoliant (pigmentvlekken en puistjes zijn verleden tijd). Paula’s Choice verkoopt trouwens ook make-up. >> Paula’s Choice

2. Cosmania

Bij Cosmanie kun je terecht voor verantwoorde en internationale skin care, haarproducten en make-up. De meeste merken zijn niet op andere plekken verkrijgbaar in Nederland. Ze verkopen er onder andere niche merken als Mario Badescu en Pai. Cosmania heeft 2 winkels in Nederland: 1 in Den Haag en 1 in Amsterdam. Als je niet in deze steden woont, kun je gemakkelijk online bestellen. >> Cosmania

Lees ook: Beauty producten & Make-up shoppen in Amsterdam

3. Asos

Dit lijkt wellicht een vreemde keuze, maar behalve kleding kopen bij Asos kun je er ook terecht voor skin care en make-up. Asos heeft regelmatig fikse sale, dus dit is sowieso een webshop die je in de gaten moet houden. Bij Asos kun je het populaire en betaalbare skin care merk The Ordinary kopen. Ook kun je er terecht voor Dermalogica, Nars en Illasmqua. >> Asos

4. Supernaturals

Supernaturals verkoopt verschillende biologische beauty producten en (koud geperste) oliën. Je kunt er geen make-up kopen, maar bijvoorbeeld wel biologische Shea butter, African black soap, aleppo zeep en arganolie. Behalve dat je dit voor je haar kunt gebruiken, kun je hiermee o.a. ook je gezicht of make-up kwasten reinigen. >> Supernaturals

5. Beauty Bay

Beauty Bay is een Engelse webshop waar je verschillende internationale merken kunt kopen, zonder dat je vervelende douanekosten hoeft te betalen. Ik hoop hier mijn Makeup Geek oogschaduw en zo kocht ik er ook mijn Anastasia Beverly Hilss Modern Renaissance palette. Ook kun je er vele andere merken kopen als het black owned Juvias Place en Violet Voss. >> Beauty Bay

6. The Make-up Spot

Ik heb veel make-up en make-up kwasten gekocht bij The Make-up Spot. Ik kan niet eens meer op 2 handen tellen hoeveel bestellingen ik er heb geplaatst. The Makeup Spot verkoopt skin care, haarproducten, make-up die ‘make-up artist waardig’ is. Denk aan Embryolisse, Viseart,Inglot, Eyeko en Make-up Studio. Ook kun je er terecht voor Lit Cosmetics (glitter galore!) en make-up brushes. >> The Make-up Spot

Lees ook: Embryolisse het geheim van make-up artists

7. Boozyshop

Boozyshop verkoopt voornamelijk betaalbare make-up merken en is bekend vanwege hun Boozyshop make-up kwasten die zeer gunstig geprijsd zijn. Ik heb er een aantal in mijn bezit. Het voordeel van deze webshop is dat het een ruim assortiment aan make-up merken hebben. Zo verkopen ze o.a. de befaamde LA Girl concealers, I heart Make-up, Sugarpill, Meraki highlighters, Makeup Revolution en Beauty Bakerie. >> Boozyshop

8. De Bijenkorf (kortingstip)

Als je mijn blog vaker bezoekt, weet je dat ik gek ben op MAC lipsticks. Mijn lipsticks koop ik vaak online bij De Bijenkorf. Dankzij mijn Bijenkorf Card spaar ik voor punten waarmee ik korting krijg op o.a. de aankoop van nieuwe MAC lipsticks. Behalve MAC kun je bij de Bijenkorf ook NARS, Laura Mercier, Ellis Faas, Charlotte Tilbury en Bobbi Brown make-up shoppen. >> De Bijenkorf Make-up & De Bijenkorf Card

Lees ook: Orgasme waardig? Nars Frenzy Dual Intensity blush

9. Douglas 

Bij Douglas kun je ook terecht voor MAC cosmetics. Hier vind je tevens een groot deel van de NYX collectie of het Duitse merk Zoeva. Ook kun je er BlackUp make-up shoppen. Als je een Douglas Card hebt, krijg je ook korting op je aankopen en kun je tevens sparen voor kortingscheques. >>Douglas

10. ICI Paris XL

ICI Paris XL heeft vaak geweldige kortingsacties waaronder 40% korting op mascara’s. Als er zo’n actie is koop ik mijn geliefde Lancome Grandiose mascara. Helaas is de korting vaak niet van toepassing op Urban Decay, maar momenteel is ICI Paris XL de enige winkel waar je dit merk in Nederland kunt kopen. >> ICI Paris XL

11. Holland & Barrett

Bij Holland & Barrett koop ik o.a. Decubal skin care, vegan tandpasta of Weleda producten. Omdat ik niet altijd tijd heb om naar de winkel te gaan, bestel ik redelijk vaak online. Het fijne is dat ze er vaak kortingsacties hebben. Ook hier kun je trouwens Aleppo zeep kopen, wat goed is tegen acné. >> Holland & Barrett

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar