Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Waarom ik ben overgestapt op Paula’s Choice skincare

Omdat ik op zoek ben naar goede skincare, bestelde ik na wikken en wegen Paula’s Choice skincare. Ik was van plan om opnieuw Clinique te kopen, maar besloot uiteindelijk toch over te stappen. In dit blog artikel laat ik zien welke huidverzorging ik kocht. Ook vertel ik waarom ik ben overgestapt. 

Huidverzorging van Paula's Choice

Mijn bestelling: Paula’s Choice skincare producten

Waar kun je Paula’s Choice skincare kopen?

Paula’s Choice kun je voornamelijk online kopen. Je kunt het o.a. kopen bij:

 1. De Bijenkorf
 2. Cosmania (handig vanwege de product reviews!)
 3. Bol.com (de prijzen liggen hier op de 1 of andere manier hoger)

Aanraders vind ik sowieso:

Waarom ben ik overgestapt op Paula’s Choice?

In het blog artikel mijn zoektocht naar de perfecte skincare vertelde ik dat ik huidverzorging van Clinique zou kopen. Dit heb ik uiteindelijk niet gekocht gedaan, ondans de stapelkorting die ik kreeg.

Ondanks de Clinique korting bleek skincare van Paula’s Choice uiteindelijk goedkoper te zijn. Dit omdat ik minder producten nodig zou hebben. Daarnaast zou Paula’s Choice skincare meer werkzame bestanddelen bevatten in de meest optimale concentraties. Dit was voor mij reden genoeg om over te stappen.

Paula’s Choice skincare vs Clinique

Omdat ik meer millimeters kreeg voor minder geld, besloot ik skincare van Paula’s Choice te kopen. Ook omdat ik uiteraard nieuwsgierig ben naar wat tante Paula voor m’n huid kan betekenen. Ik wil het dus graag uitproberen. Omdat ik al de nodige ervaring heb met skincare van Clinique, heb ik hun skincare teruggestuurd.

Waarom ik huidverzorging van Paula's Choice kocht

Mijn gezichtsreinigers & 1% BHA Gel Exfoliant

Het resultaat tot nu toe

Ondanks dat het nog te kort is om iets zinnigs te vertellen over de skincare die ik kocht van Paula’s Choice. Kan ik tot nu toe na een week gebruik aangeven dat het bevalt.

Anderen lazen ook
Philosophy Thank You: Gift set voor moederdag

Mijn huid trekt niet meer en mijn gezicht voelt gehydrateerd. Of het de beste optie is en of beter is dan Clinque weet ik nog niet. Ik houd je op de hoogte.

Waarom ik huidverzorging van Paula's Choice kocht

Paula’s Choice skincare: serum & huidverzorging

Dit vind je ook intetessant

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Akosua says

  Ik gebruik zelf de 1% BHA Lotion van Paula’s Choice en ik ben er erg tevreden mee. De structuur van mijn huid is fijner en de mee-eters zijn een stuk afgenomen. En ik kan nog nauwelijks puistjes. Ik kan zelf niet goed tegen AHA’s zoals glycolzuur, daar is mijn huid echt niet blij mee. Of al deze voordelen nou van de BHA komen weet ik niet, want ik heb tegelijkertijd een hoop dingen in mijn huidverzorging verandert. Maar de lotion is bijna op en ik ga nu binnenkort de 2% versie kopen, dus dat zegt genoeg.

  • MacBlogster says

   Ik heb verschillende reviews gelezen en de 1% BHA lotion kwam als beste uit de bus. Tot nu toe vind ik het prettig smeren, maar merk nog geen groots verschil behalve dat mijn huid gehydrateerd aanvoelt. Ik moet nog even geduld hebben. Ik ben dan ook benieuwd of ik last krijg van puistjes rondom mijn vruchtbare periode ;). Als dat niet gebeurt dan is het een top product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar