Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Waarom ik huidverzorging van Paula’s Choice kocht

Omdat ik op zoek ben naar goede skin care, bestelde ik na wikken en wegen huidverzorging van Paula’s Choice. In dit blog artikel laat ik zien welke skin care ik heb gekocht en vertel ik waarom. 

Huidverzorging van Paula's Choice

Mijn bestelling Paula’s Choice producten

Stapelkorting

In mijn vorige blog artikel mijn zoektocht naar de juiste huidverzorging vertelde ik dat ik skin care van Clinique zou kopen. Ja, dat was inderdaad de bedoeling, maar om een lang verhaal kort te houden: uiteindelijk heb ik het toch niet gekocht ondanks de stapelkorting die ik kreeg. Ondanks deze Clinique korting, bleek Paula’s Choice uiteindelijk toch goedkoper te zijn. Ook zouden de producten van Paula’s Choice meer werkzame bestanddelen bevatten in de meest optimale concentraties. Dit was voor mij reden genoeg om over te stappen.

Paula’s Choice vs Clinique

Omdat ik meer millimeters kreeg voor minder geld en uiteraard nieuwsgierig ben naar wat tante Paula voor m’n huid kan betekenen, besloot ik de skin care van Paula’s Choice te kopen en dus uit te proberen. De Clinique huidverzorging heb ik terug gestuurd.

Waarom ik huidverzorging van Paula's Choice kocht

Mijn gezichtsreinigers & 1% BHA Gel Exfoliant

Ik gebruik het nu een week en tot op heden bevalt het. Mijn huid trekt in elk geval niet en mijn gezicht voelt gehydrateerd. Of het echter een betere oplossing is dan mijn zoektocht naar de juiste huidverzorging of Clinque weet ik nog niet. Ik houd jullie op de hoogte.

Waarom ik huidverzorging van Paula's Choice kocht

Paula’s Choice huidverzorging: serum & huidverzorging

Paula’s Choice kopen

Wil je ook Paula’s Choice skin care kopen, in deze webshop kun je de collectie bekijken en kopen. Aanraders vind ik sowieso:


Anderen lazen ook
Foundation met zonnebescherming voor getinte & donkere huid

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Akosua says

    Ik gebruik zelf de 1% BHA Lotion van Paula’s Choice en ik ben er erg tevreden mee. De structuur van mijn huid is fijner en de mee-eters zijn een stuk afgenomen. En ik kan nog nauwelijks puistjes. Ik kan zelf niet goed tegen AHA’s zoals glycolzuur, daar is mijn huid echt niet blij mee. Of al deze voordelen nou van de BHA komen weet ik niet, want ik heb tegelijkertijd een hoop dingen in mijn huidverzorging verandert. Maar de lotion is bijna op en ik ga nu binnenkort de 2% versie kopen, dus dat zegt genoeg.

    • MacBlogster says

      Ik heb verschillende reviews gelezen en de 1% BHA lotion kwam als beste uit de bus. Tot nu toe vind ik het prettig smeren, maar merk nog geen groots verschil behalve dat mijn huid gehydrateerd aanvoelt. Ik moet nog even geduld hebben. Ik ben dan ook benieuwd of ik last krijg van puistjes rondom mijn vruchtbare periode ;). Als dat niet gebeurt dan is het een top product.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.