Skip to Content

Online geld verdienen met affiliate marketing: dit zijn de Affiliate Netwerken in Nederland waar ik jaren mee samenwerk

Wil je online geld verdienen? Dankzij dit overzicht kun je eindelijk beginnen met Affiliate marketing. Dit zijn namelijk de beste Affiliate Netwerken in Nederland.

Affiliate netwerken

Zoals je ongetwijfeld eerder hebt gehoord, zijn er verschillende manieren waarop je online geld kunt verdienen. Als blogger maak ik o.a. actief gebruik van affiliate marketing.

Hierdoor kan ik doen wat ik super leuk vind en komt er ook nog eens brood op de plank. Dit gun ik jou ook.

Daarom deel ik In dit blog artikel een overzicht van de beste Affiliate Netwerken in Nederland, waarmee ik vanuit huis geld verdien. Kijk je mee?

online geld verdienen als blogger
Dit ben ik, Angela, blogger die haar geld online verdient

Online geld verdienen

In het blog artikel beginnen met bloggen kun je lezen hoe je een eigen blog begint en waar je op moet letten. Wanneer je de nodige blog ervaring hebt opgedaan, ben je er ongetwijfeld achtergekomen dat het bijhouden van een blog tijd en geld kost.

Wil je dit graag gecompenseerd zien of heb je de wens om een passief inkomen te genereren? Lees dan verder.

Affiliate marketing in Nederland

Door deelname aan een affiliate netwerk krijg je als blogger de mogelijkheid om geld te verdienen met bloggen. Dit doe je door promotie te maken voor adverteerders die zich hebben aangemeld bij hetzelfde affiliate netwerk. Promotie maken doe je onder andere door het gebruik van affiliate links of banners op je blog.

Geld verdienen met bloggen: affiliate marketing

De beste affiliate netwerken in Nederland

In dit overzicht vind je de grootste en beste affiliate netwerken in Nederland waar je je als online publisher bij kunt aanmelden. De snelheid waarmee je aanmelding wordt geaccepteerd varieert per netwerk. Meestal word je dezelfde dag al geaccepteerd.

Awin Nederland

Awin Nederland is onderdeel van een wereldwijd affiliate netwerk. Het is 1 van de grootste affiliate netwerken. Je vindt hier grote adverteerders in allerlei categorieën. Denk aan:

  • beauty
  • fashion
  • lifestyle
  • telefonie
  • financiën
  • verzekeringen en ga zo maar door.
Online geld verdienen met affiliate marketing - dit zijn de beste Affiliate Netwerken in Nederland

Wil je bijvoorbeeld samenwerken met Dyson of Independer? Dan is dit het netwerk waar je lid van wilt worden. Doordat Awin trouwens actief is in meerdere landen, is dit een handig netwerk om lid van te worden wanneer je richt op lezers of bezoekers in meerdere landen.

Mijn ervaring met Awin is tot nu toe erg positief. Ze zijn goed bereikbaar en vragen worden redelijk snel beantwoord. Een minpunt is dat niet alle handleidingen in het Nederlands verkrijgbaar zijn, maar ze hebben wel video’s waarmee je aan de slag kunt.

Meld je gratis aan bij Awin via deze link

Paypro affiliate marketing

Paypro is een Nederlands affiliate netwerk. Je vindt er voornamelijk Nederlandstalige online cursussen en e-books. Doordat het digitale producten zijn, is de commissie erg hoog.

Zelfs hoger dan bij de andere affiliate netwerken die je hier ziet. Het loont dus om lid te word van dit affiliate netwerk.

online geld verdienen met paypro

Voorheen betaalde je 50 euro om lid te kunnen worden. Sinds kort is dit niet meer het geval. Voorbeelden van online cursussen die je hier kunt vinden zijn:

Meld je gratis aan bij Paypro via deze link

Daisycon Nederland

Daisycon is van origine een Nederlands affiliate netwerk en is inmiddels uitgegroeid tot een groot Europees affiliate netwerk. Ze zijn wereldwijd actief en hebben veel adverteerders in hun portfolio variërend van Makelaardij tot aan reizen of fashion.

Online geld verdienen met affiliate marketing

Mijn ervaring met Daisycon is positief. Je kunt gemakkelijk contact maken met de accountmanagers en samenwerkingsmogelijkheden bespreken.

Meld je hier gratis aan bij Daisycon

Affiliate netwerk Tradetracker

Het hoofdkantoor van Tradetracker bevindt zich in Nederland, Almere. Vanuit hieruit en meerdere Europese locaties zijn ze wereldwijd actief.

Omdat ze wel eens bijeenkomsten organiseren, ben ik wel eens op het hoofdkantoor geweest. Mijn ervaring met Tradetracker is dan ook positief, aangezien de accountmanagers gemakkelijk te benaderen zijn.

dit zijn de beste Affiliate Netwerken in Nederland

Bij Tradetracker vind je bijvoorbeeld HEMA, Adidas en Ali Express. Veel reis- en vakantie gerelateerde adverteerders evenals fashion en alles wat met wonen, huis en tuin heeft te maken.

Meld je gratis aan bij Tradetracker via deze link

LinkPizza

Wanneer je lid wordt van LinkPizza heb je toegang tot bijna alle affiliate netwerken in Nederland en in het buitenland zonder eerst op goedkeuring te hoeven te wachten. Het nadeel is wel dat je een percentage van je commissie afstaat aan LinkPizza.

Dit lijkt in de 1e instantie onprettig, maar er staat wel een hoop gemak tegenover. Je hoeft je namelijk niet aan te melden bij de afzonderlijke affiliate netwerken. Dit betekent dat je ook niet telkens op verschillende plekken hoeft in te loggen voor affiliate links.

Daarnaast komt het ook regelmatig voor dat bedrijven overstappen op een ander affiliate netwerk waardoor je de verschillende links handmatig moet aanpassen. Ik kan je vertellen dat dit niet prettig is. LinkPizza is dus zo slecht nog niet.

Een ander voordeel is dat je via LinkPizza ook betaalde samenwerkingen kunt aangaan met verschillende bedrijven.

Affiliate programma Bol.com

Bol.com is niet echt een netwerk, maar eerder een affiliate programma. Alles wat je bij Bol.com kunt kopen, kun je promoten op je website of blog. En dat is heel handig, want wie shopt er niet op Bol.com?

online geld verdienen met bol.com
Affiliate netwerk Bol.com

Klik hier voor meer informatie over het affiliate programma van Bol.com

Wat te doen na aanmelding bij zo’n netwerk?

Houd er rekening mee dat je je na aanmelding bij het affiliate netwerk ook nog apart moet aanmelden bij adverteerders waarmee je wilt gaan samenwerken. Of een adverteerder met jou wilt samenwerken hangt af van ‘de look’ en kwaliteit van jouw blog.

Heb je dit al gezien?

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Ict blogger

Friday 11th of January 2019

Hey,

dat ziet er allemaal verukkelijk uit. Ik kan zeker wat met deze informatie. Dankjewel!

Mark

Thursday 29th of November 2018

Wat een mooi ingerichten blogs. Super mooi gedaan en veel informatie. Bedankt daarvoor.

nagelmeisjexx

Sunday 26th of March 2017

hey het lukt mij niet om zanox te plaatsen op mijn site weet jij hoe dat moet?

MacBlogster

Sunday 26th of March 2017

Zanox kun je zelf niet installeren, enkel campagnes van aanbieders van campagnes waarbij je je hebt aangemeld. Die kun je binnen jouw dashboard op Zanox vinden.

MacBlogster

Wednesday 3rd of December 2014

Affiliate links: geld verdienen met bloggen http://t.co/HEpGYnLZDw

MacBlogster

Sunday 30th of November 2014

Tips voor bloggers: geld verdienen met bloggen http://t.co/HEpGYnLZDw #blogger

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.