Top
Krullen, Beauty & Lifestyle blog

Parfumverstuiver vullen & Open dagen PR bureaus Amsterdam

In verband met de open dagen bij verschillende PR Bureaus in Amsterdam, hield ik afgelopen dinsdag een ‘open dagen-tour’ om nieuwe beauty producten en fashion items te bekijken. Het bezoeken van zulke dagen is een goed moment om te netwerken en weer eens oude bekenden te ontmoeten. Zie hier mijn foto diary van de open dagen van Maison PR, So PR en FUSE PR:

Open dagen PR bureaus Amsterdam

Het meest verrassend vond ik de collecties van Shoeby (1.), Sarena Huizinga (2.), de tasverstuiver van ICI Paris XL (3.), Accessoiremerk Melz (4.), Zalando (5. & 7.) en FitFlop (6.).

Open dagen PR Bureaus

Van Shoeby en Zalando had ik  niet verwacht dat ze zulke hippe kleding in het assortiment hadden, en de ballerina’s van FitFlop vond ik hip genoeg om zelf te willen hebben. Het accessoiremerk Melz maakte in de nieuwe collectie gebruik van zoete pasteltinten, maar het bijzondere was dat de afwerking vaan de tassen voor een deel uit zalmhuid bestond. In de 1e instantie leek het op slangenleer, echter het bleek zachter en fijner te zijn.

Gratis ICI Paris XL Parfumverstuiver

Parfumverstuiver vullen & Open dagen PR bureaus Amsterdam

Parfumverstuiver vullen 

Bij SO PR kregen bezoekers een ICI Paris XL Parfumverstuiver gevuld met een geur naar keuze. Aanvankelijk was ik niet zo enthousiast vanwege het geklieder, maar de Parfumverstuiver die ik heb gekregen kun je thuis super gemakkelijk binnen een minuut vullen met je favoriete parfum. Een mooie uitkomst, want met de Parfumverstuiver heb je je lievelingsgeur op zak en kun je maar liefst 50 keer sprayen.

Anderen lazen ook
Truckin': Nieuw Food Festival Rotterdam

Marc Jacobs Daisy

Hoe de Parfumverstuiver werkt, kun je zien in het onderstaande filmpje. Let niet op de kwaliteit, ik heb het opgenomen met mijn Samsung Galaxy Note. De geur die ik overigens heb uitgekozen is Daisy van Marc Jacobs.

Parfumverstuiver ICI Paris XL kopen

Deze ICI Paris XL tasverstuiver kost rond de €5. Er zijn verschillende kleuren verkrijgbaar.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.