Skip to Content

Dutch Design: Sarena Huizinga

Tijdens mijn open dagen tour bij de Amsterdamse PR bureaus, deze week, ben ik veel moois tegengekomen. Echter, hetgeen mij het meest is bijgebleven is de designer collectie ‘Wickedland‘ van Sarena Huizinga, een Nederlandse designer gespecialiseerd in het fabriceren van hoogwaardige breisels.

sarena huizinga2

Sarena Huizinga’s Wickedland

De stijl van Sarena Huizinga valt te omschrijven als bijzonder, humoristisch en vrouwelijk. Persoonlijk houd ik erg van haar stijl. Fashion liefhebbers die de Amsterdam Fashion Week in januari 2012 op de voet hebben gevolgd, hebben haar opvallende collectie allang gezien. Haar 1e show is destijds goed ontvangen, waardoor verschillende items uit de collectie van Sarena Huizinga frequent zijn gebruikt voor shoots in magazines als LINDA, AvantGarde, Glam Cult en Cosmopolitan. Opvallend genoeg is de gebreide muizen plateau pump het meest is gefotografeerd, op zich verwonderlijk aangezien er meerdere items uit haar collectie bijzonder zijn en de moeite waard zijn te bezichtigen.

[dropcap]W[/dropcap]at vind jij van haar collectie?

sarena huizinga afwf12

‘Wickedland’ tijdens Amsterdam Fashion Week’12

Meer info: www.sarenahuizinga.nl

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Barbara

Monday 20th of August 2012

Mooie designs!

Manon

Friday 20th of April 2012

De schoenen zijn zo snoezig!!! Ik weet niet of ik ze zou dragen, maar ik vind ze wel geweldig!! Ik vind de tassen ook erg mooi en chic, en ergens ook wel ietsjes kinky.

MacBlogster

Friday 20th of April 2012

Het heeft inderdaad iets kinky :-)

chucky1012

Friday 20th of April 2012

Het rokje & de high heels zijn super mooi!:) Happy weekend!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.