Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Dutch Design: Sarena Huizinga

Tijdens mijn open dagen tour bij de Amsterdamse PR bureaus, deze week, ben ik veel moois tegengekomen. Echter, hetgeen mij het meest is bijgebleven is de designer collectie ‘Wickedland‘ van Sarena Huizinga, een Nederlandse designer gespecialiseerd in het fabriceren van hoogwaardige breisels.

Sarena Huizinga’s Wickedland

De stijl van Sarena Huizinga valt te omschrijven als bijzonder, humoristisch en vrouwelijk. Persoonlijk houd ik erg van haar stijl. Fashion liefhebbers die de Amsterdam Fashion Week in januari 2012 op de voet hebben gevolgd, hebben haar opvallende collectie allang gezien. Haar 1e show is destijds goed ontvangen, waardoor verschillende items uit de collectie van Sarena Huizinga frequent zijn gebruikt voor shoots in magazines als LINDA, AvantGarde, Glam Cult en Cosmopolitan. Opvallend genoeg is de gebreide muizen plateau pump het meest is gefotografeerd, op zich verwonderlijk aangezien er meerdere items uit haar collectie bijzonder zijn en de moeite waard zijn te bezichtigen.

[dropcap]W[/dropcap]at vind jij van haar collectie?

‘Wickedland’ tijdens Amsterdam Fashion Week’12

Meer info: www.sarenahuizinga.nl

Anderen lazen ook
Mijn Amsterdam Fashion Week Weekend #1

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Manon says

    De schoenen zijn zo snoezig!!! Ik weet niet of ik ze zou dragen, maar ik vind ze wel geweldig!!
    Ik vind de tassen ook erg mooi en chic, en ergens ook wel ietsjes kinky.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.