Top
Producten voor mooie krullen

Adverteren op Macblogster.nl

Bereik maar liefst 33K+ multiculturele vrouwen in Nederland en België op Macblogster.nl

Macblogster.nl helpt je graag bij het promoten van jouw brand bij multiculturele vrouwen tussen de 25 en 54 jaar oud.

Doelgroep Macblogster

Macblogster.nl is een ideale plek om te adverteren als je graag een multiculturele doelgroep wilt bereiken. Op dit moment is mijn bereik 33,000+ unieke bezoekers per maand en heeft Macblogster.nl het doel 50.000 bezoekers per maand te bereiken.

Engagement

Afgezien van deze getallen heb ik interactie met mijn volgers via Social Media, via e-mail en privé berichten. Mijn engagement met mijn volgers is een belangrijk onderdeel van mijn platform. Lees tevens dit artikel over mijn engagement.

Heb je interesse in een offline en/of online samenwerking, plan een consult met Angela Loy via a.loy@macblogster.nl of plan direct een afspraak in mijn agenda via:

Hoe kan jouw bedrijf mee profiteren van mijn succes?

Macblogster werkt graag samen met brands en organisaties die:

 1. de toegevoegde waarde van een multiculturele samenleving zien;
 2. de empowerment van vrouwen toejuichen;
 3. multiculturele vrouwen graag als klant verwelkomen.

In zulke gevallen zijn de samenwerkingsmogelijkheden legio, zowel online als offline. Zie hier enkele meest voorkomende samenwerkingen (klik op de linkjes om enkele voorbeelden te zien):

Brands & organisaties waarmee Macblogster.nl heeft samengewerkt

Hieronder vind je een aantal van mijn samenwerkingen met brands en organisaties. Ik sta er om bekend dat ik sponsored posts schrijf die over het algemeen informatief van aard zijn. Vanwege het persoonlijke karakter valt wordt het niet als storende reclame ervaren door mijn lezers.

Trots

Een voorbeeld van een samenwerking waar ik trots op ben betreft mijn deelname aan de tentoonstelling Body Art van Tropenmuseum Amsterdam. De tentoonstelling was tevens te zien in MAS Antwerpen en het thema betrof: ‘uiterlijk en identiteit’. Zie het onderstaande fragment.

Mijn Gliss Kur samenwerking:

Presentaties, workshops & advies

Vanwege mijn achtergrond als docent is het tevens mogelijk om mij in te huren voor het volgende:

 1. Workshops & presentaties

  het geven van een presentatie of het begeleiden van een workshop. Zo gaf ik bij de opleiding Associate degree Ondernemen (Hogeschool Rotterdam) een masterclass over bloggen.

 2. Teaching & coaching

  Ook leer ik je hoe je zelf invloed kunt uitoefenen via jouw eigen Social Media kanalen of hoe je een blog start. Hiernaast adviseer ik je hoe je tevens engagement creëert.

 3. Werken met brand ambassadors & (micro) influencers

  Vanwege mijn ervaring als influencer en mijn netwerk, kan ik je adviseren en begeleiden in het succesvol inzetten van brand ambassadors en/of micro influencers. Lees tevens dit artikel wat ik schreef op LinkedIn.

samenwerken Macblogster

Toesturen producten en persuitnodigingen

Wil je persinformatie, een uitnodiging of persproducten toesturen? Contact opnemen voor een zakelijke samenwerking?

 • Verstuur persberichten en informatie aan: redactie@macblogster.nl
 • Producten kunnen per post verstuurd worden naar: Weena 391D, 3013 AL Rotterdam, Kvk 57973172

Neem contact op met Macblogster

Wil je meer horen en heb je interesse in een offline en/of online samenwerking? Neem contact op met Angela Loy via a.loy@macblogster.nl of plan direct een afspraak in mijn agenda via:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.