Top

Adverteren op Macblogster.nl

Macblogster.nl richt zich op vrouwen tussen de 25 en 54 jaar oud met krullend haar. Ik help vrouwen met krullend haar om om zich ‘on top of the world’ te voelen.

Dit doe ik door: 

 • hen te leren hoe ze hun haar goed kunnen verzorgen;
 • m.b.v. simpel make-up te laten zien hoe zij een representatieve look kunnen creëren waardoor ze zich krachtiger voelen;
 • inspirerende multiculturele vrouwen een stem te geven op mijn blog;
 • lifestyle gerelateerde tips en info te delen.
Doelgroep Macblogster
90% van de bezoekers op Macblogster.nl is vrouw volgen Google Analytics

Mijn 1e event

Mijn bezoekers hebben een verschillende culturele achtergrond. Hierdoor heb ik een divers publiek. Dit is bijvoorbeeld goed te zien aan het publiek dat mijn 1e Curl Kennis Event bezocht op 24 maart 2019:

Dit was mijn 1e event en heb ik zelfstandig georganiseerd. De bezoekers van mijn event wist ik te bereiken via mijn:

 • blog,
 • mailing list
 • en organisch bereik op Social Media (Facebook, Pinterest en Instagram)

Ik krijg regelmatig feedback van mijn lezers over de waarde die zij hechten aan mijn content. Ik haal veel waardering uit het contact met mijn lezers en Social Media volgers.

Malons

Ik ben zo blij dat er vrouwen zoals jij zijn, om ons te stimuleren van ons kroeshaar te houden. [....] Dus blijf aub doorgaan met wat je doet, ik word er blij van en het is heel informatief en leerzaam. Thank you daarvoor!!! Ps. Bedankt voor de tip van de Denman brush.
Macblogster
5
2019-06-12T21:32:43+02:00
Ik ben zo blij dat er vrouwen zoals jij zijn, om ons te stimuleren van ons kroeshaar te houden. [....] Dus blijf aub doorgaan met wat je doet, ik word er blij van en het is heel informatief en leerzaam. Thank you daarvoor!!! Ps. Bedankt voor de tip van de Denman brush.

Maggie

Dankzij jou berichten en alles ben ik gewoon meer te weten gekomen en groeit mijn haar beter. Thx voor dat."
Macblogster
5
2019-06-12T21:28:44+02:00
Dankzij jou berichten en alles ben ik gewoon meer te weten gekomen en groeit mijn haar beter. Thx voor dat."

Cath

Ik  ben blij met jouw blogs over krullend haar... sindsdien heb ik mooiere krullen dankzij jou!
Macblogster
5
2018-08-28T16:26:37+02:00
Ik  ben blij met jouw blogs over krullend haar... sindsdien heb ik mooiere krullen dankzij jou!

Michèle

Wat heerlijk weer om jouw kennis over curls te lezen. Is echt een must voor mensen met krullen. Ik weet zeker dat de meeste, net als ik ooit, niet weten dat er zoveel types zijn. Zo belangrijk om daardoor de juiste haarproducten aan te schaffen. Ik heb ze nu eindelijk gevonden! Blijf het zeggen: Dankzij jouw tips nu heel erg blij met mijn krullen.
Macblogster
5
2018-08-19T12:10:31+02:00
Wat heerlijk weer om jouw kennis over curls te lezen. Is echt een must voor mensen met krullen. Ik weet zeker dat de meeste, net als ik ooit, niet weten dat er zoveel types zijn. Zo belangrijk om daardoor de juiste haarproducten aan te schaffen. Ik heb ze nu eindelijk gevonden! Blijf het zeggen: Dankzij jouw tips nu heel erg blij met mijn krullen.
5
4
Macblogster

Voordelen van het samenwerken

Ik sta er om bekend dat ik content creëer dat over het algemeen informatief van aard is. Zelfs als het samenweringen betreft. Hierdoor wordt het niet als storende reclame ervaren door mijn lezers.

Comments als:

Bij jou heb ik nooit het idee gehad dat jij “reclame” maakt, maar echt alleen laat zien wat jij fijn vind.”

of

“Ik heb nooit het idee gehad dat jij producten onwijs promoot of zo. Het wordt me niet door de strot gedouwd om het maar ff grof te zeggen. Dus op deze manier is het leuk!!”

ervaar ik als groot compliment. Het zegt namelijk iets over mijn schrijfstijl en enthousiasme ten aanzien van mijn samenwerkingen. Ik creëer namelijk enkel content die betrekking heeft op producten of diensten waar ik zelf mijn geld aan zou besteden – of zou adviseren aan mijn oma, bij wijze van spreken.

Interactie met lezers (engagement)

Mijn engagement met mijn volgers is een belangrijk onderdeel van mijn platform. Het contact met mijn lezers vindt plaats via Social Media, e-mail en privé berichten. Volgens bijvoorbeeld de Internationale industry standard guideline ligt mijn Instagram engagement rate hoog.

Lees tevens mijn LinkedIn artikel over engagement.

Op deze foto zie je het verschil tussen mijn engagement rate en dat van een Instagrammer met veel volgers.

Wil je met mij samenwerken?

Mijn blog is mijn onderneming waarmee ik inkomen genereer. Ik ben namelijk:

 • fulltime blogger,
 • freelance tekstschrijver
 • en content creator.

Heb je interesse in een offline en/of online samenwerking, neem contact op met Angela Loy via a.loy@macblogster.nl

Macblogster werkt graag samen met brands en organisaties die:

 1. de toegevoegde waarde van diversiteit inzien;
 2. empowerment van diverse vrouwen toejuichen.

In zulke gevallen zijn de samenwerkingsmogelijkheden legio, zowel online als offline. Zie hier enkele samenwerkingsmogelijkheden:

Brands & organisaties waarmee Macblogster.nl heeft samengewerkt

Ter illustratie zie hier voorbeelden van enkele samenwerkingen met verschillende brands en organisaties:

Een voorbeeld van een samenwerking waar ik trots op ben betreft mijn deelname aan de tentoonstelling Body Art van Tropenmuseum Amsterdam. Wegens succes werd de tentoonstelling later nog eens herhaald in het museum, zie het krantenartikel in Het Parool.

De samenwerking betrof een advertorial inclusief video opname: Tropenmuseum Amsterdam – tentoonstelling Body Art.

Trots

De tentoonstelling was tevens te zien in het MAS Antwerpen en het thema betrof: ‘uiterlijk en identiteit’:

Museumservice.nl gaf het volgende aan over mijn bijdrage aan de tentoonstelling:

Mijn samenwerking Gliss Kur betrof een advertorial inclusief video. De video werd landelijk ingezet op LindaTv en was als advertentie te zien op Youtube:

Presentaties, workshops & advies

Vanwege mijn achtergrond als docent is het tevens mogelijk om mij in te huren voor het volgende:

 1. Workshops & presentaties

  het geven van een presentatie of het begeleiden van een workshop. Zo gaf ik bij de opleiding Associate degree Ondernemen (Hogeschool Rotterdam) een masterclass over zakelijk bloggen.

 2. Teaching & coaching

  Ook leer ik je hoe je zelf invloed kunt uitoefenen via jouw eigen Social Media kanalen of hoe je een blog start. Hiernaast adviseer ik je hoe je tevens engagement creëert.

 3. Werken met brand ambassadors & (micro) influencers

  Vanwege mijn ervaring als influencer en mijn netwerk, kan ik je teven adviseren en begeleiden in het succesvol inzetten van brand ambassadors en/of micro influencers. Lees tevens dit artikel wat ik schreef voor LinkedIn.

samenwerken Macblogster

Toesturen producten en persuitnodigingen

Wil je persinformatie, een uitnodiging of persproducten toesturen? Contact opnemen voor een zakelijke samenwerking?

 • Verstuur persberichten en informatie aan: redactie@macblogster.nl
 • Producten kunnen per post verstuurd worden naar: Weena 391D, 3013 AL Rotterdam, Kvk 57973172

Neem contact op met Macblogster

Wil je meer horen en heb je interesse in een offline en/of online samenwerking? Neem contact op met Angela Loy via a.loy@macblogster.nl of plan direct een afspraak in mijn agenda via zodat ik contact met jou kan opnemen:

Comments

 1. Tommie van Haren says

  Beste Angela,

  Ik kwam zojuist terecht op je website en het lijkt mij interessant om genoemd te worden op je website, vandaar deze mail. Graag zou ik een advertorial willen aanleveren met daarin 2 backlinks naar onze website, op jouw ‘Travel and Hotspot’ pagina.

  Mijn vraag was daarom wat zijn hier de mogelijkheden voor?

  Met vriendelijke groet,

  Tommie van Haren – Overstappen.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar