Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

HEMA BAE – je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)

Ik waarschuw je alvast, als je een ‘zwak make-up hart’ hebt (lees: gat in je hand ter grootte van een lipstick): do not read this! Sinds kort is HEMA BAE verkrijgbaar, een beauty lijn die 100% vegan en kleurrijk is. Tip: deze week krijg je tijdelijk een gratis BAE make-up tas.

B.A.E. Body Mist

Make-up make-over

Nadat ik mijn review over de matte HEMA lipsticks schreef, besloot ik vaker de HEMA winkel in Rotterdam centrum te bezoeken. Toen ik net voor mijn vertrek naar de Cayman islands de winkel inliep, viel het mij op dat de beauty afdeling een make-over had gekregen.

HEMA BAE

Omdat ik op dat moment haast had, besteedde ik er niet veel aandacht aan totdat er een HEMA folder in de brievenbus viel. Het blijkt namelijk dat Hema sinds kort een nieuw assortiment heeft dat 100% vegan is: BAE

HEMA B.A.E - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)
Face gloss in a tube

Vegan Before Anything Else

BAE is een woordspeling op bae (schatje, bff) en in dit geval een afkorting van “Before Anything Else.” HEMA heeft aangegeven elk seizoen nieuwe producten toe te voegen aan het BAE assortiment dat in z’n totaliteit bestaat uit:

HEMA B.A.E - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)
B.A.E. eau de toilette

HEMA BAE Skin care

HEMA BAE bestaat uit ruim 130 producten die allen 100% vegan zijn. Dit is erg fijn voor degenen die hier bewust op letten en op zoek zijn naar duurzame en betaalbare make-up, skin care of lingerie en ondermode.

Anderen lazen ook
Review: Beautycycle Light up lipgloss & Oriflame Veryme Mood lipgloss

Hoewel de naam BAE anders doet vermoeden, behoor ik als 40+ vrouw tevens tot de doelgroep. Zo is het skin care assortiment gericht op verschillende leeftijden en verschillende huidtypen. Gelukkig maar want op mijn leeftijd ben ik nog erg gevoelig voor kleurrijke verpakkingen en pastelkleuren. Love it!

B.A.E - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)
B.A.E. eye cream in a tube

Kleurrijk HEMA BAE assortiment

Toen ik naar aanleiding van de HEMA folder opnieuw naar de winkel ging viel mijn oog dus ook direct op de kleurrijke verpakkingen van het BAE assortiment. Can’t deny it. 😉 Zie mijn Instastories zodat je een indruk krijgt van de HEMA BAE beauty goodies.

Diversiteit

Wat mij tijdens mijn winkelbezoek tevens opviel is de diversiteit qua modellen die je op de foto’s terug ziet. Ik werd hier ook oprecht blij van. Dit zul je tevens zien wanneer je mijn Instastories checkt. Chapeau HEMA!

B.A.E - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)
B.A.E. Dry matte liquid lipstick

HEMA BAE is tevens onderdeel van de bestaande beauty afdeling. Dit betekent dat je dus niet bang hoeft te zijn dat je favoriete make-up items zijn verdwenen. Ik durf te wedden dat wanneer je het BAE assortiment ziet, je zeker een aantal producten meeneemt of online shopt

B.A.E. Banana powder & Matcha setting powder
B.A.E. Banana powder & Matcha setting powder

HEMA actie: gratis make-up tas

Als je slim bent doe je dit voor voor 24 maart 2019 vanwege de HEMA Beauty Days. Tot en met 24 maart krijg je namelijk een gratis BAE make-up tas als je minstens 15 euro besteedt aan producten uit het BAE assortiment.

Diversiteit Hema
HEMA snapt wat diversiteit is

HEMA B.A.E. favorieten

De producten waar ik in elk geval nieuwsgierig naar ben en mogelijk tot mijn persoonlijke favorieten kunnen behoren zijn: (check mijn Instastories voor een indruk van het HEMA BAE assortiment):

Anderen lazen ook
Beauty musthave top 5 van beauty blogger Benay
vegan beauty collectie

Q | Heb jij al kennis gemaakt met HEMA BAE?

Lees ook

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Lodi says

  Ik heb dus echt nog nooit make-up producten bij de HEMA gekocht, maar ben nu helemaal enthousiast haha! Ik ga snel eens kijken als ik in de stad ben.

 2. Armande says

  Nou an sich kan ik me altijd heel goed beheersen als het gaat om make-up, maar dit spreekt me zeker aan. En zo gemakkelijk toegankelijk ook.

 3. Marion says

  Je hebt mij zeker nieuwsgierig gemaakt. Temeer omdat de HEMA laagdrempelig is en ik graag even rondkijk bij nieuwe producten. Bij deze verzorgingslijn ga ik zeker even kijken.

 4. Mieke | mieksmind says

  Ik heb de nieuwe producten al gespot in de winkel en ik heb al enkele reviews gelezen. Het wenkbrauwpotlood lijkt me wel handig

 5. Natalie says

  Ik koop het zelf niet omdat ik het nogal een grote rip-off vind van Glossier en zoiets wil ik niet steunen.. Jammer wel, want Hema heeft vaak ‘n toffe en originele producten!

 6. Lipstickencupcakes says

  De nieuwe makeup lijn getest, maar deze, beviel ons eigenlijk helemaal niet. Ik vond de luchtjes wel lekker.

 7. alexa says

  Ik vind het er echt prachtig uitzien, ik zou ze allemaal wel willen. De hele collectie, kom maar! Die eyecream en lipsticks ben ik zeker benieuwd naar.

 8. Nadia says

  Ik gebruikte altijd de producten van de Hema, maar ben sinds kort om naar Catrice. Dat vind ik echt een fijn merk en mijn make-up zit ook stukken beter.

 9. Daisy de Vos Burchart says

  Ik heb de producten al in de winkel gezien en het ziet er echt heel mooi uit! Heb er helaas nog niets van gekocht, maar ik denk dat daar binnenkort wel verandering zal komen.

  Ik ben heel erg benieuwd naar de matte liquid lipsticks 😀

 10. Juliette - Strongbody.nl says

  Van de verpakking word je in ieder geval wel heel vrolijk. Goed ook dat het vegan friendly is. Ik ga gauw kijken!

 11. Frederique says

  Ik heb er al over gehoord, ik vind de eyecream er echt mooi uitzien. Ik gebruik eigenlijk nooit hema make-up.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar