Skip to Content

HEMA BAE – je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)

Ik waarschuw je alvast, als je een ‘zwak make-up hart’ hebt (lees: gat in je hand ter grootte van een lipstick): do not read this! Sinds kort is HEMA BAE verkrijgbaar, een beauty lijn die 100% vegan en kleurrijk is. Tip: deze week krijg je tijdelijk een gratis BAE make-up tas.

B.A.E. Body Mist

Make-up make-over

Nadat ik mijn review over de matte HEMA lipsticks schreef, besloot ik vaker de HEMA winkel in Rotterdam centrum te bezoeken. Toen ik net voor mijn vertrek naar de Cayman islands de winkel inliep, viel het mij op dat de beauty afdeling een make-over had gekregen.

HEMA BAE

Omdat ik op dat moment haast had, besteedde ik er niet veel aandacht aan totdat er een HEMA folder in de brievenbus viel. Het blijkt namelijk dat Hema sinds kort een nieuw assortiment heeft dat 100% vegan is: BAE

HEMA B.A.E - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)
Face gloss in a tube

Vegan Before Anything Else

BAE is een woordspeling op bae (schatje, bff) en in dit geval een afkorting van “Before Anything Else.” HEMA heeft aangegeven elk seizoen nieuwe producten toe te voegen aan het BAE assortiment dat in z’n totaliteit bestaat uit:

HEMA B.A.E - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)
B.A.E. eau de toilette

HEMA BAE Skin care

HEMA BAE bestaat uit ruim 130 producten die allen 100% vegan zijn. Dit is erg fijn voor degenen die hier bewust op letten en op zoek zijn naar duurzame en betaalbare make-up, skin care of lingerie en ondermode.

Hoewel de naam BAE anders doet vermoeden, behoor ik als 40+ vrouw tevens tot de doelgroep. Zo is het skin care assortiment gericht op verschillende leeftijden en verschillende huidtypen.

Gelukkig maar want op mijn leeftijd ben ik nog erg gevoelig voor kleurrijke verpakkingen en pastelkleuren. Love it!

B.A.E - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)
B.A.E. eye cream in a tube

Kleurrijk HEMA BAE assortiment

Toen ik naar aanleiding van de HEMA folder opnieuw naar de winkel ging viel mijn oog dus ook direct op de kleurrijke verpakkingen van het BAE assortiment. Can’t deny it. 😉 Zie mijn Instastories zodat je een indruk krijgt van de HEMA BAE beauty goodies.

Diversiteit

Wat mij tijdens mijn winkelbezoek tevens opviel is de diversiteit qua modellen die je op de foto’s terug ziet. Ik werd hier ook oprecht blij van. Dit zul je tevens zien wanneer je mijn Instastories checkt. Chapeau HEMA!

B.A.E - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)
B.A.E. Dry matte liquid lipstick

HEMA BAE is tevens onderdeel van de bestaande beauty afdeling. Dit betekent dat je dus niet bang hoeft te zijn dat je favoriete make-up items zijn verdwenen. Ik durf te wedden dat wanneer je het BAE assortiment ziet, je zeker een aantal producten meeneemt of online shopt

B.A.E. Banana powder & Matcha setting powder
B.A.E. Banana powder & Matcha setting powder

HEMA actie: gratis make-up tas

Als je slim bent doe je dit voor voor 24 maart 2019 vanwege de HEMA Beauty Days. Tot en met 24 maart krijg je namelijk een gratis BAE make-up tas als je minstens 15 euro besteedt aan producten uit het BAE assortiment.

Diversiteit Hema
HEMA snapt wat diversiteit is

HEMA B.A.E. favorieten

De producten waar ik in elk geval nieuwsgierig naar ben en mogelijk tot mijn persoonlijke favorieten kunnen behoren zijn: (check mijn Instastories voor een indruk van het HEMA BAE assortiment):

vegan beauty collectie

Q | Heb jij al kennis gemaakt met HEMA BAE?

Anderen lazen ook

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Frederique

Sunday 24th of March 2019

Ik heb er al over gehoord, ik vind de eyecream er echt mooi uitzien. Ik gebruik eigenlijk nooit hema make-up.

Jorien

Saturday 23rd of March 2019

Wow, het ziet er stijlvol uit! Ik heb het nog niet gespot bij mijn Hema.

Blog & Beauty

Saturday 23rd of March 2019

Ik heb deze collectie nog niet mogen spotten, maar wat ziet dat er mooi uit zeg.

Nicole Orriëns

Friday 22nd of March 2019

Ik heb helemaal niks met make-up en dergelijke en ik vind dit er zelfs nog heel aantrekkelijk uitzien. Mooie vormgeving zeg. En super dat het bij de Hema te koop is.

Juliette - Strongbody.nl

Friday 22nd of March 2019

Van de verpakking word je in ieder geval wel heel vrolijk. Goed ook dat het vegan friendly is. Ik ga gauw kijken!

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.