Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Onderzoek: dit vinden mannen van jouw lingerie

Wat vinden mannen van jouw lingerie? En wat weten ze over jouw cupmaat? Annadiva, een lingerie webshop voor vrouwen met een grote cupmaat, onderzocht dit in samenwerking met onderzoeksbureau NovioData onder 454 mannen en vrouwen. Zie hier enkele opvallende uitkomsten uit het ‘lingerie onderzoek.’

Het onderzoek werd uitgevoerd onder 454 heteroseksuele mensen, waarvan 228 vrouwen en 226 mannen. Allen waren ouder dan 18 jaar en hadden een relatie.

Onderzoek: dit is wat mannen van jouw lingerie vinden

Onderzoek: dit is wat mannen van jouw lingerie vinden

Ze zien meer dan je denkt..

Denk je dat jouw partner het niet ziet dat je nieuwe lingerie hebt gekocht? Guess again, want 94% van de mannen gaf massaal aan daar inderdaad oog voor te hebben als antwoord op de vraag “heeft u er oog voor als uw vrouw mooie lingerie draagt?” Toch weet zo’n 10% van de mannen niet goed hoe ze duidelijk kunnen maken dat ze het op prijs stellen.

Lees ook: Dit zijn de schoenen waarop mannen jou graag zien lopen

Mannen willen meer lingerie zien

Wat betreft de mannen mogen hun partners gerust vaker hun portemonnee trekken. Crisis of niet, maar liefst 79% van de mannen vindt dat hun vrouw wel meer mag uitgeven aan lingerie. De meeste vrouwen zijn het hier niet mee eens. Maar liefst 57% vind haar bestedingspatroon wel prima zo en wil niet meer uitgeven aan bh’s. Opvallend dus, mannen die vinden dat hun vrouwen meer lingerie mogen shoppen.

Anderen lazen ook
Wat te doen als je je partner wilt veranderen?

Mannen vs vrouwen 

Oké, maar hoe zit het dan met de kleur? Hebben mannen en vrouwen dezelfde smaak als het op kleur aankomt?Zowel bij de mannen als bij de vrouwen is zwart de favoriete lingeriekleur. Bij mannen staat rood op nummer 2. Bij vrouwen is rode lingerie juist helemaal niet populair. Vrouwen zullen eerder witte bh’s kopen of een praktische huidkleurige bh. Met dat laatste hoeven ze juist niet thuis te komen als het aan mannen ligt.

Lees ook: waarom gaan zwarte mannen vreemd & zijn er zoveel alleenstaande moeders

Lingerie als cadeau

Ondanks dat 79% van mannen vindt dat vrouwen vaker lingerie mogen kopen, zijn ze zelf redelijk zuinig als het aankomt op het geven van lingerie als cadeau. 55% Van de mannen zegt hun partner wel eens lingerie cadeau te doen. Volgens de vrouwen is dit niet het geval, 32% zegt dat ze wel eens lingerie cadeau krijgt.

Lees ook: Heb je grote borsten? Lees dit goede nieuws! 

Cupmaat schatten

De reden dat veel mannen geen lingerie kopen is waarschijnlijk omdat ze niet allemaal de cupmaat van hun partner weten. Van de mannen geeft 85% aan dat ze de cupmaat van hun vrouw weten. Ze denken vaak dat hun partner de standaar cupmaat B, C en D heeft. Dat hun partner grotere of kleinere borsten heeft, lijkt veel mannen te ontgaan. Volgens de vrouwen weet maar 56% van de mannen daadwerkelijk haar cupmaat.

Q | Herken jij de uitkomst: kent jouw partner je cupmaat & koopt hij wel eens lingerie?

Lees ook


Anderen lazen ook
10 ambitie killers die jou als vrouw in de weg staan

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Mildred says

    Die van mij weet het echt wel want hij komt wel met de goede bh thuis. Hij heeft goed ruimtelijk inzicht

    • MacBlogster says

      Hahaha. Mijn vriend is heel gul, maar met lingerie is hij tot op heden nog niet aangekomen. Dit kan ook liggen aan het feit dat ik niet bepaald een standaard bh maat heb 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar