Skip to Content

Seksleven: 4 Tips voor een betere slaapkamer vibe

Seks. Een kort doch magisch woord. Men pleegt er moorden voor, zet zijn of haar relatie ervoor op het spel. En elke ruzie verdwijnt als sneeuw voor de zon dankzij seks. S-E-K-S. We zouden het bijna allemaal vaker willen hebben. Helaas zijn vooral drukte, vermoeidheid en onzekerheid spelbrekers als het vrouwen betreft. “Let it go, let it gooooo…!” Check deze simpele tips voor een beter seksleven en minder onzekerheid.

Een beter sex leven

Tip 1: Corrigerend ondergoed

Een beter seksleven begint bij acceptatie van de manier waarop je eruit ziet en zelfvertrouwen. I know it’s easier said than done), maar trust me er zijn een hoop jongere mannen die graag de liefde bedrijven met vrouwen die ouder zijn dan hen. Reden: oudere vrouwen weten wat ze willen, zijn niet verlegen en hebben meer zelfvertrouwen. Wil je de natuur een handje helpen: koop corrigerende lingerie also known as shapewear.

Een beter seksleven dankzij shapewear photo Beter_seksleven_met_shapewear_zpsv2goeyxg.jpgVeel vrouwen schamen zich voor hun lichaam, ongeacht of ze er ultra slank of voluptueus zijn. En yes, een pondje meer of minder zal ongeacht gezonder zijn, maar op het moment dat je met je lover in bed ligt, ligt de nadruk op totaal iets anders dan hashtag Fitgirl. Wil je graag vollere borsten hebben: draag je push-up bh. Schaam je je voor je buikje, draag een korset in combinatie met jarretels. Tegenwoordig kun je zelfs bij H&M sexy en classy ogende corrigerend ondergoed kopen. Als je gezegend bent met volle borsten en vollere heupen, kun je terecht bij Annadiva voor shapewear dat gerust het daglicht mag zien.
Tip 2: Go ‘nude’

Zware make-up is vooral geschikt om ’s avonds te gebruiken als je uitgaat. Zeker niet als je een slaapkamersessie in de planning hebt. Mannen (en sommige vrouwen) houden over het algemeen niet van zware make-up en zien vrouwen liever naturel. Ban overtollige make-up en denk aan je beddengoed of aan de junk look naderhand! Als je absoluut niet zonder make-up kunt, gebruik dan het volgende:

Met deze look gaat je lover knock-out van verlangen omdat hij denkt dat je completely nude bent. Kortom, de start van een beter seksleven is een oogpotloodje verwijderd.

essence_lipliner_inthenude

Tip 3: ‘Slik het in’

Er lopen veel single ladies rond who are willing and able. Wonderbaarlijk is dat vrouwen met partner er vaak chagrijnig bij rond lopen en geen zin hebben in seks omdat ze boos zijn. Wij vrouwen zijn vaak niet boos vanwege het probleem van de dag, maar vanwege PROBLEMEN van ALLE JAREN bij elkaar opgeteld. Kortom, achter onze boosheid zit vaak meer dan hetgeen zich op dat moment voordoet.  De Silent treatment is regelmatig een stille getuige en unwanted guest in de slaapkamer. Zonde!
Yes, sommige kunnen mannen sukkels zijn en ook al heb je een gegronde reden om ALWEER boos te zijn, slik het in (letterlijk of figuurlijk) en have sex. Wedden dat je boosheid als sneeuw voor de zon verdwijnt en je naderhand vergeten bent waarover je een aantal minuten eerder boos was? Het interessante is dat je naderhand kunt vertellen hoe je jullie contact graag ziet en waar je blij van wordt. Blijven benadrukken wat hij/zij fout doet zorgt er veelal voor dat je lover denkt: “ik kan het toch nooit goed doen!” Ik hoef je niet te vertellen dat dit funest is voor je relatie. Dus, een beter seksleven begint achter in je keel, haha.

Tip 4: Maak tijd

Het klinkt erg cliché en net zo oud als de weg naar Rome, maar maak tijd voor seks. Iedereen heeft het druk en als je wacht op het juiste moment, zul je waarschijnlijk een Swiffer moeten pakken om het stof te moeten verwijderen.

Door seks te hebben ontspan je, wordt je vrolijk, voel je je vrouwelijk en aantrekkelijk. Daarnaast stimuleert het een connectie en de behoefte om vaker sekt te hebben. Dus waarom zou je dit niet plannen, als het er niet meer spontaan van komt? Omdat het niet romantisch is? Trust me, het is ook niet romantisch om je relatie te moeten beëindigen.

Geurkaars warmee je kunt masseren photo Bernard_Cassiegravere_ massage_kaars_zpswx1dxzvr.jpg

Slaapkamer kit voor een beter seksleven

Dagelijks of wekelijks op dezelfde manier seks hebben, kan op den duur saai worden. Variatie kan geen kwaad en zoals men zegt “verandering van spijs doet eten.” Met behulp van deze slaapkamer kit breng je meer variatie aan in je seksleven. Een beter seksleven voor iedereen!

Massage

Een succesvol item voor een leuke avond is de Bernard Cassière massage geurkaars. Met de olie die vrijkomt als je de geurkaars brandt, kun je de onderbuik en de lies van je lover masseren. Een goedkoper alternatief is de Massu Massagekaars Loving (€8,99).

Boeken voor een beter seksleven photo boeken_voor_beter_seksleven_zpsixru9p2u.jpg

Spannende boeken

Om zelf in de mood te raken, lees dit boek: Mannen En Liefde (€39,95)! Ben je toe aan tips en tricks om samen met je lover uit te voeren, lees: Sex, het ultieme handboek (€10).

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Mariska Nelom

Thursday 12th of May 2016

Mariska Nelom liked this on Facebook.

Sheva Helena

Wednesday 11th of May 2016

Sheva Helena liked this on Facebook.

Mirella Miriam Frimpong-dankwah

Wednesday 11th of May 2016

Mirella Miriam Frimpong-dankwah liked this on Facebook.

Charyta Virgillia Gunputsing

Wednesday 11th of May 2016

Charyta Virgillia Gunputsing liked this on Facebook.

Stephany Avastia

Wednesday 11th of May 2016

Stephany Avastia liked this on Facebook.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.