Skip to Content

Review Ultiem Verlangen Spel: Mijn Tease and Please Ervaring

Ultiem Verlangen is een populair bordspel dat wereldwijd, maar ook in Nederland, aan populariteit wint. Het spel is ontwikkeld door Tease and Please en ontworpen om stellen dichter bij elkaar te brengen.

Dit gebeurt door je verlangens aan te wakkeren en je seksuele fantasieën op een leuke en speelse manier te verkennen. Dit klonk erg interessant waardoor ik het besloot te kopen.

Kortom, door het spel te spelen kon ik het spel goed beoordelen en dus mijn persoonlijke ervaring met het Ultiem Verlangen Spel te delen.

Of je nu je relatie wilt opfleuren of gewoon op zoek bent naar een nieuw en spannend spel om met je partner te spelen, in mijn Ultiem Verlangen Spel review lees je of het de moeite waard is om te kopen.

Dit bericht heeft mogelijk affiliate links. Dit betekent dat ik een commissie ontvang als je iets koopt via mijn linkjes, zonder extra kosten voor jou. Bedankt voor je support en lees mijn disclaimer voor meer informatie.

Ultiem verlangen review
Deze blog gaat over mijn ervaring met het Ultiem Verlangen spel.

Voor wie is Ultiem Verlangen hét perfecte spel?

Dit 18+ spel staat op nummer 1 in de Top 10 Erotische spelletjes. Wanneer je de 98 reviews bekijkt dan zie je merendeels positieve reacties.

Dit was voor mij een reden om Tease and Please Ultiem Verlangen te kopen. Ook omdat ik erachter kwam dat veel relatietherapeuten dit spel adviseren.

Het is een uitdagend spel dat je samen met je partner speelt. Het spel onderscheidt zich van andere erotische spellen doordat de 480 spannende vragen en opdrachten in een opbouwende volgorde worden gesteld of uitgevoerd. Van romantisch en teder naar puur verlangen.

De vragen en opdrachten zijn trouwens in het Nederlands en zijn een tool om het vuur in je relatie (opnieuw) aan te wakkeren.

Hierdoor is dit spel geschikt voor iedereen die zijn of haar relatie spannend wil houden. Voorbeelden van de vragen kun je trouwens in de onderstaande video zien die ik heb gemaakt.

Verwacht geen extreem of kinky spel. De Ultiem Verlangen editie is eerder een uitdagend spel waardoor je elkaar beter leert kennen op intiem en erotisch gebied. Het is dus geschikt voor koppels die elkaar op dat vlak beter willen leren kennen.

Wil je een stap verder dan dit? Koop dan liever 1 van de andere Tease and Please edities. Ze hebben namelijk meerdere spannende spellen in het assortiment.

Spannend (in leuke maar ook ‘enge’ zin). Je bent op een hele andere manier bezig met sexualiteit dan gewoon de daad zelf en alles daaromheen.

Het geeft absoluut inzichten in hoe de ander over jou en jullie relatie denkt en dat is leerzaam en leuk. Maar je moet je wel bloot kunnen geven.

Een aanrader voor iedereen die wat extra peper in zijn sexuele relatie kan gebruiken. Ook als je tot nog toe, net zoals ik, niets te klagen hebt.

1 van de 98 reviews op Bol.com

5 Pluspunten Ultiem Verlangen

Voordat ik dieper inga op dit populaire spel, zal ik eerst 5 redenen geven waarom je Tease and Please Ultiem Verlangen zou willen kopen:

 1. Een leuke en spannende afwisseling voor (alweer) samen Netflix kijken.
 2. Het zorgt ervoor dat je als vrouw sneller in de mood raakt.
 3. Het stimuleert om te connecten met je partner op mentaal en lichamelijk vlak.
 4. Het creëert een veilige manier om seksuele behoeften kenbaar te maken.
 5. Je leert elkaar beter kennen dankzij o.a. de spannende vragen voor je partner.

5 Minpunten Ultiem Verlangen

Uiteraard zijn er ook minpunten op te noemen. Naar mijn mening zijn die als volgt:

 1. Het richt zich voornamelijk op hetero-koppels.
 2. Vragen kunnen soms saai zijn.
 3. Ik vond dat er veel massage vragen tussen zaten. In het begin leuk, maar op een gegeven moment sloeg ik ze over.
 4. Niet kopen als je niet van spelletjes spelen houdt. Dit is echt een game en heeft in de verte iets weg van ganzenbord.
 5. Niet geschikt als je ‘religieus van aard’ bent (of je moet bepaalde vragen weggooien).

Tease & Please Review Ultiem Verlangen

Waarom heb ik Tease and Please Ultiem Verlangen gekocht? Ik vind ik het altijd fijn om variatie aan brengen in de dingen die ik met mijn partner doe.

Aangezien ik een game night liefhebber ben, is dit voor mij een leuke manier om eventuele sleur te doorbreken. Het is namelijk een fijne tool die helpt bij het bewust tijd voor elkaar vrij maken.

Welke vragen kun je verwachten?

Verwacht geen extreem of kinky spel. Er zitten ook onschuldige opdrachten en vragen tussen, mocht je je zorgen maken.

In de doos zitten:

 • algemene kennisvragen
 • spannende vragen en opdrachten (denk bijv. aan bepaalde massages of een striptease)
 • vragen over verlangens of je verleden.

Het onderstaande filmpje heb ik met mijn mobiel gemaakt. Ik laat je de inhoud van de doos zien en ook enkele kaarten met o.a. opdrachten en spannende vragen voor je partner:

Kun je de video niet zien, bekijk de video op Youtube.

De vragen en opdrachten beantwoord je of voer je uit binnen een bepaalde tijd. Hiervoor gebruik je de 2 zandlopers die in de doos zitten.

Tijdens het spel is het de bedoeling dat je niet verder gaat dan de opdracht omschrijft. In sommige gevallen is dit erg moeilijk en kan het dus zijn dat je het spel niet eens uitspeelt (big smile). Toch duurt het even voordat je op dat punt komt.

inhoud doos ultiem verlangen spel

inhoud doos Tease and Please spel

“Voordat er daadwerkelijk met het spelen van het spel begonnen wordt, spreekt elke speler zijn of haar ultiem verlangen uit. Dit kan een lang gekoesterde erotische wens zijn of gewoon een lekker ontbijtje op bed.

De winnaar ziet zijn of haar ultiem verlangen in vervulling gaan en de partner mag deze wens ten uitvoer brengen. Dus eigenlijk kent dit spel geen verliezers.”

Recensie op Bol.com

Tease en Please Ultiem Verlangen is erg populair. Zoals ik al aangaf blijkt uit de reviews dat het spel vaak niet eens wordt uitgespeeld.

Dit heeft natuurlijk alles te maken met de erotische vragen of opdrachten. Die kunnen voor aardig wat ‘steamy situations’ zorgen, omdat je elkaars intieme zones niet mag aanraken.

De spelregels zijn niet moeilijk. Het enige wat je eigenlijk hoeft te doen is het beantwoorden van vragen of het uitvoeren van opdrachten.

Dit betekent overigens niet dat je geen vragen of opdrachten kunt weigeren of overslaan. Wil je het rustig aan doen of voel je je ergens niet prettig bij? Dan kun je gerust een andere vraag of opdracht selecteren.

Voorbeeld: op een gegeven moment sloeg ik de striptease en massage opdrachten over. Ik vond namelijk dat er in het begin van het spel best veel van dit soort opdrachten waren.

Na een tijdje was ik dit zat. Gelukkig zijn er genoeg vragen waardoor er genoeg spannende vragen voor je partner overblijven.

Ook vond ik de algemene kennisvragen van weinig toegevoegde waarde. Die hadden wat mij betreft weggelaten kunnen worden.

Al realiseer ik mij dat deze vragen voor anderen juist wel van toegevoegde waarde kunnen zijn. Voor sommigen verlaagt dit de drempel om dit spel te spelen.

ultiem verlangen opdrachten
Ultiem Verlangen Spelregels en opdrachten

Hoe speel je het Ultiem Verlangen vragenspel?

Hoe werkt dit zinnenprikkelende spel eigenlijk? Op welke manier moet je Tease en Please Ultiem Verlangen spelen?

De doos van het Tease en Please bordspel bevat:

 • een speelbord, 
 • 480 kaartjes (vragen en opdrachten), 
 • een dobbelsteen, 
 • 2 zandlopers (rood en blauw) 
 • en 2 pionnen. 

Bij dit spel draait het niet alleen om de spannende vragen voor je partner. Ook draait het niet enkel om de opdrachten die je beiden uitvoert.

Je moet namelijk als 1e de finishlijn zien te bereiken. En je wilt je best doen, want de winnaar ziet zijn of haar ultieme verlangen in vervulling gaan. Hoe dat werkt?

Allereerst is het fijn om te weten waar de attributen in de doos en de vakken op het speelbord voor staan. Je hebt 2 zandlopers: een rode en een blauwe. De blauwe is goed voor 30 seconden speeltijd, terwijl de rode recht geeft op 180 seconden.

De blauwe gebruik je bij het beantwoorden van vragen en de rode gebruik je vooral bij het uitvoeren van opdrachten. In een (groot) aantal gevallen zul je bemerken dat 180 seconden ERG kort is. Het voordeel is dat dit er juist voor zorgt dat de spanning gigantisch wordt opgebouwd.

Ultiem Verlangen speelbord Tease and Please

Ultiem Verlangen speelbord Tease and Please

Het spelbord

Voordat je start met het spel, schrijf je een ultiem verlangen op waarvan je wilt dat het werkelijkheid wordt, wanneer je wint.

Om te kunnen winnen begin je in het middelste vak op het speelbord. Gooi jij de meeste ogen met 1 worp van de dobbelsteen? Dan mag jij beginnen.

Het speelbord heeft verschillende gekleurde vakken:

 • rood,
 • geel,
 • groen,
 • en zwarte vakken met gekleurde stippen,

Een rood vak houdt in dat je een beurt moet overslaan. 

De gele vakken staan voor een vraag naar keuze. Deze kan gemakkelijk (blauwe stip) of moeilijk (rode stip) zijn.

Een groen vlak geeft jouw partner recht op een striptease. Jouw partner mag dan bijvoorbeeld 1 of meerdere kledingstukken bij je uittrekken.

De zwarte vakken staan voor opdrachten. Aan de stippen kun je zien bij welk niveau de opdracht hoort. Dat kan zijn:

 1. teder (blauw),
 2. intiem (oranje)
 3. of vurig (rood). 

Op het speelbord vind je ook afbeeldingen die recht geven op een lichaamsmassage. Kom je op dit vlak? Dan ontvang jij een intieme massage van je partner zolang de rode zandloper van 180 seconden loopt.

Het aanraken van elkaars intieme zones mag niet. Tja, het spel met spannende vragen en opdrachten heet dan ook niet voor niets Tease and Please Ultiem Verlangen.

Kopen of laten liggen?

Aangezien ik van bordspellen houd, vind ik dit een leuk spel. Al duurt het naar mijn mening, een tijdje voordat het spel op gang komt. Uiteraard is dit geheel afhankelijk van je wensen en verwachting.

Sommigen hebben deze aanloopfase namelijk wel nodig. Hoe dan ook, wanneer het spel op gang komt, heb je een hele leuke avond.

Wat ik ook interessant vind is dat je naar aanleiding van de vragen voor je partner, bepaalde dingen bespreekt waar ik zelf niet zo snel op was gekomen. Voorbeelden van vragen heb je in de bovenstaande video kunnen zien.

Kortom, Tease and Please Ultiem Verlangen is een mooie tool om te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld tijd voor elkaar wilt vrijmaken en connectie met elkaar wilt maken op erotisch vlak.

Alternatieve spellen wanneer je behoefte hebt aan iets anders

Toch is dit spel niet voor iedereen geschikt. Het richt zich namelijk alleen op hetero-stellen. Dit kun je duidelijk zien aan de indeling van het spel, bijvoorbeeld kaarten voor hem en kaarten voor haar.

Ook zullen degenen die op zoek zijn naar meer pit, de Ultiem Verlangen editie te tam of saai vinden. In dat geval adviseer ik je om liever 1 van de onderstaande spellen te kopen:

Ben je op zoek naar spellen waarbij de nadruk ligt op emotionele diepgang en niet op erotiek? Dit zijn de spellen die je dan liever kunt aanschaffen:

About the blogger


MAC Twig Lipstick Review

Angela a.k.a. Macblogster is voormalig docent en sinds 2012 actief als krullen- en beauty blogger. Vanwege haar passie voor beauty en haarverzorging is ze sinds 2016 gecertificeerd make-up artist en heeft ze meerdere haarstylingstrainingen gedaan. Als beauty lover schrijft ze reviews over cosmetica en biedt ze verschillende oplossingen die je dagelijkse beauty- en krullenroutine vergemakkelijken.

Anderen lazen ook

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.