Top

“Ik fake mijn orgasme zodat mijn vriend niet vreemd gaat”

Een vrouwelijke lezer stelde mij de vraag of je door het faken van je orgasme voorkomt dat je man/vriend vreemd gaat. Omdat ik geen idee heb hoe het brein van de man werkt, vroeg ik Dr Love, een man (met gezin), of hij reactie wilde geven op deze vraag.

Fake it til you make it

Ik zou graag gebruik van deze gelegenheid willen maken om je een vraag te stellen die al een tijdje in mijn hoofd zit. Ik heb van 2 vriendinnen gehoord dat zij hun orgasme faken, zodat hun partner niet vreemd gaat. Ze zijn ervan overtuigd dat het de reden is dat hun partner genoeg aan hun trekken komt en dus geen behoefte heeft aan andere vrouwen. Ik kan me wel voorstellen dat mannen het gevoel moeten hebben dat ze het goed doen en zich in hun eer aangetast voelen als blijkt dat het niet zo is, maar ik vraag me af of je door je orgasme wekelijks te faken, je voorkomt dat je partner vreemd gaat. Klopt dit?  

Dr Love adviseert

“Laten we eerst beginnen met redenen waarom mannen eventueel vreemd gaan. Hoewel iedereen daar zijn redenen voor heeft, kun je wel een aantal algemene redenen noemen:

 • op zoek naar spanning,
 • lust, dus meer seks (vooral dit laatste),
 • op zoek naar iets wat je mist binnen je eigen relatie,
 • oerdrift? We zijn immers van nature geen monogame wezens. Hoe meer hoe beter toch?

Waarom mannen vreemdgaan

Maar ik durf te stellen dat mannen meestal vreemd gaan omdat ze een andere lekker lijf zijn tegengekomen. Dit doet geen afbreuk aan jouw lichaam hoor, maar het is net als chocola voor veel vrouwen: “gotta have it!” En als je het dan kunt krijgen, zeg je natuurlijk geen nee.

Het is echter een grote illusie dat het faken van orgasmes, je vent van vreemdgaan zal afhouden. Het is hooguit leuk voor zijn ego, maar als de mogelijkheid zich aandient, zal hij toch struikelen en in een andere ….. belanden. En dan maar proberen om ook de andere dame een orgasme te bezorgen. Immers, jij hebt hem het idee gegeven dat hij een super lover is. Dit moet natuurlijk wel gedeeld worden dan.

Gevolgen van orgasme faken

Alle gekheid op een stokje, het lijkt me verstandiger dat je met elkaar praat. Laat hem maar weten dat je op de hoogte bent van zijn vreemd gaan, als hier sprake van is. Achterhaal wat zijn reden is voor het vreemdgaan. Mist hij iets? Misschien kunnen/willen jullie hier aan werken? Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen hem “voor de gek” te houden door je orgasme te faken. Maar wie hou je dan eigenlijk echt voor de gek?”

Dr Love

Anderen lazen ook
Onderzoek: dit vinden mannen van jouw lingerie

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. W.L. says

  Ik ben t eens met Dr Love!!

  Ik vind t naïef om te denken dat wanneer je je orgasme faked dat je dan denkt dat je man bij je zal blijven.

  Want dan lijkt t of een man alleen zijn voldoening uit een relatie haalt als een vrouw klaar komt tijdens sex… Ik vraag me serieus af of er vrouwen zijn anno 2012 die deze gedachtengang hebben. Maar aan de andere kant kan ik een beetje begrijpen dat een mens tot wanhoop kan worden gedreven.. (maar hoever wil je daarin gaan is dan de vraag)

  Verder ben ik van mening dat de vrouw zichzelf ook voor de gek houd, want hoelang wilt ze haar orgasme faken?? Het zal een kwestie van tijd zijn dat zij ook misschien vreemd gaat, omdat zij geen voldoening kan krijgen in haar sexleven door continue een orgasme te faken… Want ja, willen we niet allemaal gewoon lekker ongedwongen sex hebben???

  Probeer open naar elkaar te zijn in een relatie en durf aan te geven waar je tegen aanloop..

  • Mildred says

   Goed gezegd. Als een man wil vreemdgaan doet hij dat toch wel, of je nou klaarkomt of niet. Als je een orgasme moet faken is er zo wie zo iets aan de hand. Misschien moet je maar zelf vreemdgaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar