Top
Doe mee met de Gratis Curl Challenge

Blog artikelen die mij geld opleverden in 2016

Laat ik als eerste starten met dat ik blij ben dat je mijn blog regelmatig bezoekt. Het is vanwege jouw bezoeken dat ik wekelijks nieuwe blog artikelen bedenk en schrijf. Dankzij jouw aanwezigheid, heeft Macblogster bestaansrecht en inmiddels 50.000 unieke bezoekers. Super bedankt!

Hobby die serieuze vormen aanneemt

Macblogster.nl is mijn passie. Hier besteed ik wekelijks aardig wat tijd in, in de avonduren, weekenden en tijdens vakanties. Al probeer ik dit laatste niet meer te doen. Anyway, ik doe dit met veel plezier, omdat het een hobby is die steeds meer serieuzere vormen aanneemt. 

Verdienen met bloggen

Zoals elke hobby betaamt, kost ook mijn hobby geld. Om die reden werk ik met advertenties en affiliate links, zodat ik mijn onkosten kan dekken. Zoals je onderaan mijn blog artikelen in mijn disclaimer kunt lezen (tekst na “About Macblogster”), bevat mijn blog o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo’n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog.

Overigens, ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. 

Blog artikelen die mij geld opleverden in 2016

In elk geval, dankzij jouw bezoeken heb ik in 2016 mijn onkosten kunnen dekken. De populaire blog artikelen die hier grotendeels verantwoordelijk voor waren vorig jaar door middel van affiliate links, zijn: 

  1. DIY Simpele homemade haarmakers
  2. Concealers: wanneer en welke kleur moet je gebruiken?
  3. 5 Geboden die elke chick met krullen/kroeshaar moet kennen
  4. Waarom Appelazijn goed is voor haar & hoofdhuid
  5. Mooie wenkbrauwen epileren in 4 stappen
  6. Tips tegen gespleten nagels
  7. 4 Tips voor een gezonde huid en een stralend gezicht
  8. Afvallen met Appelazijn is dit gelukt?

Dank je!

Wil je zelf ook starten met bloggen en heb je enkele tips nodig om te kunnen starten, zie:

Anderen lazen ook
Tijd voor verandering: nieuw behang & interieur

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.