Top

Ik ga mijn haar verven! En check mijn nieuwe haarproducten

Een paar van mijn favoriete haarproducten zijn op. Ik maakte dus dankbaar gebruik van de gelegenheid om nieuwe haarproducten te bestellen die ik wil uitproberen. Zo kocht ik de volgende producten:

New in: Aphoge Curlific, Design Essentials & Cream of Nature

De Curlific lijn van Aphogee wordt geroemd vanwege hydratatie (moisture) die het je krullen biedt. Het is geschikt voor zowel krullen als kroeshaar en zorgt voor een upgrade van de veerkracht en elasticiteit van je krullen.

1. Design Essentials Natural Daily Moisturizing Lotion

Als je het nog niet wist: mijn haar is verliefd op de Design Essentials Almond & Avocado Detangling leave-in conditioner. Het is een mond vol, maar mijn haar krijgt een goede kruldefinitie van deze leave-in, zonder dat het te zwaar of te plakkerig is. Daarnaast is het met veel haarproducten te combineren.

Omdat mijn haar de nodige moisture (hydratatie) kan gebruiken, besloot ik dit keer Design Essentials Natural Daily Moisturizing Lotion te kopen. Ik wilde dit uitproberen en kocht een grote fles omdat dit momenteel in de aanbieding is. Ik zal het voornamelijk combineren met de Aphogee Curlific Moisture Rich Leave-in, aangezien mijn Almond & Avocado Detangling leave-in conditioner op is .

Anderen lazen ook
Curly Girl Methode haarproducten: Curls, mild voor krullen en kroeshaar
 photo Design_essentials_Aphogee_curlific_moisturizers_zpsol0jfgfy.jpg

Aphoge Curlific Rich Leave-in & Design Essentials Natural Daily Moisturizing Lotion

2. Aphogee Curlific Moisture Rich Leave-in

De Curlific Moisture Rich Leave-in is een leave-in spray. Dorstige krullen hebben nog naast deze spray nog een alternatief product nodig. Daarom gebruik ik dus de Design Essentials Natural Daily Moisturizing Lotion.

 photo Aphogee_Curlific_texture_treatment_zpsp7elt9ps.jpg

Aphogee Curlific Texture Treatment

3. Aphoge Curlific Texture Treatment

Deze Aphogee Curlific Texture Treatment blijkt de ster uit de Curlific lijn te zijn. Het wordt in elk geval door veel vrouwen omschreven als een weldaad voor je krullen. Het is een dikke substantie met een vrij vrij sterke geur die je haar hydrateert en zacht maakt, als ik alle verhalen mag geloven. Ik ga erachter komen.

 photo Cream_of_nature_haarverf_exotic_shine_color_zpsksvrup6l.jpg

Cream of Nature Exotic Shine Color haarverf in de kleur Light Golden Blonde

4. Creme of Nature Exotic Shine Color with Argan Oil

Ik heb al een paar keer laten weten dat ik mijn haar wil verven. Na mijn knipbeurt in april 2016, ben ik ‘all pure’ en is er geen enkele lok verf meer te bespeuren in mijn haar. Zoals te verwachten vind ik dit uiteraard saai en ben ik toe aan kleur. Zo kocht ik dus een doosje Creme of Nature Exotic Shine Color with Argan Oil in de kleur Light Golden. Vanwege mijn eerdere negatieve ervaring met Dark & Lovely, heb ik verschillende filmpjes bekeken voordat ik deze haarverf aanschafte. Volgens verschillende reviews zou deze Cream of Nature haarverf ervoor zorgen dat donker haar lichter wordt zonder je haar uit te drogen en ervoor te zorgen dat het als stro aanvoelt.

Anderen lazen ook
Mijn Wash and Go routine met bantu knots & Curls producten

Q | Welke must have haarproducten heb jij onlangs gekocht?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar