Skip to Content

Ik ga mijn haar verven! En check mijn nieuwe haarproducten

Een paar van mijn favoriete haarproducten zijn op. Ik maakte dus dankbaar gebruik van de gelegenheid om nieuwe haarproducten te bestellen die ik wil uitproberen. Zo kocht ik de volgende producten:

New in: Aphoge Curlific, Design Essentials & Cream of Nature

De Curlific lijn van Aphogee wordt geroemd vanwege hydratatie (moisture) die het je krullen biedt. Het is geschikt voor zowel krullen als kroeshaar en zorgt voor een upgrade van de veerkracht en elasticiteit van je krullen.

1. Design Essentials Natural Daily Moisturizing Lotion

Als je het nog niet wist: mijn haar is verliefd op de Design Essentials Almond & Avocado Detangling leave-in conditioner. Het is een mond vol, maar mijn haar krijgt een goede kruldefinitie van deze leave-in, zonder dat het te zwaar of te plakkerig is. Daarnaast is het met veel haarproducten te combineren.

Omdat mijn haar de nodige moisture (hydratatie) kan gebruiken, besloot ik dit keer Design Essentials Natural Daily Moisturizing Lotion te kopen. Ik wilde dit uitproberen en kocht een grote fles omdat dit momenteel in de aanbieding is. Ik zal het voornamelijk combineren met de Aphogee Curlific Moisture Rich Leave-in, aangezien mijn Almond & Avocado Detangling leave-in conditioner op is .

 photo Design_essentials_Aphogee_curlific_moisturizers_zpsol0jfgfy.jpg

Aphoge Curlific Rich Leave-in & Design Essentials Natural Daily Moisturizing Lotion

2. Aphogee Curlific Moisture Rich Leave-in

De Curlific Moisture Rich Leave-in is een leave-in spray. Dorstige krullen hebben nog naast deze spray nog een alternatief product nodig. Daarom gebruik ik dus de Design Essentials Natural Daily Moisturizing Lotion.

 photo Aphogee_Curlific_texture_treatment_zpsp7elt9ps.jpg

Aphogee Curlific Texture Treatment

3. Aphoge Curlific Texture Treatment

Deze Aphogee Curlific Texture Treatment blijkt de ster uit de Curlific lijn te zijn. Het wordt in elk geval door veel vrouwen omschreven als een weldaad voor je krullen. Het is een dikke substantie met een vrij vrij sterke geur die je haar hydrateert en zacht maakt, als ik alle verhalen mag geloven. Ik ga erachter komen.

 photo Cream_of_nature_haarverf_exotic_shine_color_zpsksvrup6l.jpg

Cream of Nature Exotic Shine Color haarverf in de kleur Light Golden Blonde

4. Creme of Nature Exotic Shine Color with Argan Oil

Ik heb al een paar keer laten weten dat ik mijn haar wil verven. Na mijn knipbeurt in april 2016, ben ik ‘all pure’ en is er geen enkele lok verf meer te bespeuren in mijn haar. Zoals te verwachten vind ik dit uiteraard saai en ben ik toe aan kleur. Zo kocht ik dus een doosje Creme of Nature Exotic Shine Color with Argan Oil in de kleur Light Golden. Vanwege mijn eerdere negatieve ervaring met Dark & Lovely, heb ik verschillende filmpjes bekeken voordat ik deze haarverf aanschafte. Volgens verschillende reviews zou deze Cream of Nature haarverf ervoor zorgen dat donker haar lichter wordt zonder je haar uit te drogen en ervoor te zorgen dat het als stro aanvoelt.

Q | Welke must have haarproducten heb jij onlangs gekocht?

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

chucky1012

Sunday 18th of December 2016

Ik ben nu erg benieuwd naar je nieuwe haarkleur! Succes....

Xoxo

MacBlogster

Saturday 17th of December 2016

Check http://www.instagram.com/macblogster

Adjutha Lambertina

Saturday 17th of December 2016

Ik ben benieuwd naar de haar kleur hihih

MacBlogster

Saturday 17th of December 2016

Haha. Ik zal wat via Instagram filmen.

Adjutha Lambertina

Saturday 17th of December 2016

MacBlogster make picture haha

MacBlogster

Saturday 17th of December 2016

Ik ook! Ik ga het straks doen! ??

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.