Top

Macblogster.nl zoekt gastbloggers!

Vind jij het interessant om anderen te inspireren en schrijf je graag over beauty en haar gerelateerde onderwerpen? Dan ben ik op zoek naar jou!

Gastbloggers gezocht

Gastbloggers gezocht

Op Macblogster.nl inspireer ik graag andere vrouwen die gek zijn op make-up of op zoek zijn naar informatie over de verzorging van hun krullen/kroeshaar. Vind je het interessant om ook hierover te schrijven op maandelijks basis, dan ben ik op zoek naar jou. 

 

Onderwerpen

Ik ben namelijk op zoek naar 4 gastbloggers die Macblogster.nl willen versterken door 1 keer maand een blog artikel of review aan te leveren (vaker mag ook). De onderwerpen waar je over kunt schrijven zijn:

  • haarverzorging van krullen of kroeshaar; 
  • beauty & make-up;
  • lifestyle gerelateerde onderwerpen (dating, travel, food, het kopen van een huis of onderwerpen die je zelf aandraagt en/of die te maken hebben met de ontwikkeling van het vrouw zijn).

Eigen inbreng

Ten aanzien van haarverzorging en beauty gerelateerde onderwerpen, kun je denken aan het delen van tips & tricks, reviews van producten, haarnieuws of onderwerpen die je zelf aandraagt. 

Ja, ik wil!

Lijkt je dit interessant? Als je wilt schrijven voor Macblogster.nl is het de bedoeling dat je zelf in staat bent om onderwerpen te bedenken. Ook ben je in staat om foto’s te maken.

Wat staat er tegenover

  • een online platform om jouw schrijftalent aan de wereld te tonen;
  • link- en naamsvermelding als gastblogger;
  • link- en naamsvermelding onder al je blogs;
  • het verbreden van je netwerk;
  • het bezoeken van events van pr bureaus die meestal worden georganiseerd in Amsterdam.
Anderen lazen ook
Black Up Blush Plum: The Mother of all Blush!

Enthousiast geworden? Aanmelden kun je doen via: info@macblogster.nl

Ik hoop van je te horen!

Blog_handtekening

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar