Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Tijd voor verandering: nieuw behang & interieur

Zoals je hebt gemerkt is er de afgelopen week geen enkel blog artikel online verschenen. Achter de schermen ben ik druk bezig geweest met de techniek achter mijn blog. Ook heb ik onder andere nagedacht over welke richtig ik op wil ten aanzien van mijn blog. En alsof dat niet genoeg is, ben ik ook bezig geweest met het herinrichten van mijn interieur.

 photo Interieur_aanpassen_zpsjaz8s2rx.jpg

Tijd voor verandering: nieuw behang & interieur

Dromen & wensen

Zoals je waarschijnlijk hebt gelezen, ben ik alweer bijna 2 jaar geleden verhuisd. Ik verbrak mijn relatie en besloot te gaan voor rust en mijn eigen ontwikkeling. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik die stap heb genomen. Ik ben weer een blij mens en doe dingen die ik leuk vind, waaronder de verschillende reizen die ik heb gemaakt. Zo ben ik een jaar geleden eindelijk naar Suriname geweest na 36 jaar, heb ik een visagie- en haarstylings opleiding afgerond en kan ik nu genieten van mijn visagie werk. Zo zijn er nog meer dingen, maar laten we terug gaan naar “mijn verhuizing” destijds.

Mijn verhuizing

Toen ik verhuisde heb ik een aantal meubels en woonaccessoires meegenomen uit mijn oude woning. Deze spullen hebben nu hun beste tijd gehad. Het is tijd voor nieuwe meubels, woonaccessoires en kleuren. Letterlijk een nieuwe start en volledige afsluiting van een periode die ik zowel als plezierig, maar ook als onrustig heb ervaren. Anyway, een nieuw begin: deel 2.

 

Oud en nieuw. De kracht van planten.

Een foto die is geplaatst door Angela (@macblogster) op

 

Anderen lazen ook
Geld verdienen met bloggen: affiliate marketing

Nieuw begin

Ondanks dat mijn verhuizing een nieuw begin inluidde, waren er toch een aantal voor mij energie vretende zaken die afgerond moesten worden. In 2017 zal deze situatie voorbij zijn en niets mij meer verbinden met hetgeen ik 2 jaar gelden achterliet. Kortom, meer energie voor een volledige focus op groei en plezier .

Ander interieur

Het veranderen van mijn interieur is klaarblijkelijk een onbewuste voorbereiding op het maken van verschillende belangrijke keuzes. Als ik terugkijk naar mijn verhuizing en hetgeen er nu gebeurt in mijn leven, blijf ik het bijzonder vinden hoe dingen soms samen kunnen lopen wanneer je daadwerkelijk (belangrijke) keuzes in het leven maakt. 

Nieuw behang

Anyway, mijn interieur gaat leuk worden. Zo vond ik eindelijk het behang waar ik naar op zoek was en een olijfgroene hoekbank die zeer goed past bij het behang. Ik wilde graag een hoekbank in een bijzondere kleur, waar ik met meerdere mensen op kan hangen. Het is even wachten, maar in februari 2017 zal dit eindelijk het geval zijn.

 

Quality time: both watching The Carrie Diaries…. #british #britishshorthair #cat #catsofinstagram

Een foto die is geplaatst door Angela (@macblogster) op

 

Dit tafeltje kocht ik bij de Action voor €5,95!! #budget #interieurstyling #actionnederland

Een foto die is geplaatst door Angela (@macblogster) op

Toeval

Het toeval wil trouwens dat dit behang grote overeenkomsten vertoont met een kaart die mijn dochter voor mij meenam uit Parijs. Anderhalve maand later vond ik dus toevallig dit soort behang.

 photo Kaart_Parijs_zps3qwimnha.jpg

De kaart die ik kreeg uit het Louvre, Parijs

Kleurrijk

Het behang is lekker druk, anders dan de witte muren die ik nu heb. Toen ik verhuisde heb ik vanwege financiële redenen, maar ook vanwege tijdsdruk, het zo rustig mogelijk gehouden. Mijn muren zijn dus nu wit. Heel handig als ik filmpjes of foto’s opneem, maar wat mij betreft boring. Ik houd van kleur (ik herken een patroon in mijn lippenstift aankopen….).

nieuw_behang_interieur_aanpassen

Het behang waar ik toevallig tegenaan liep

In elk geval, wil je op de hoogte blijven van mijn interieur aankopen en andere bezigheden? Volg mij via Instagram en bekijk regelmatig “mijn verhaal”. 

Anderen lazen ook
Special guest blogger op Follow Fashion

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Anouk says

    Wat een prachtig behang…komt erg luxe over. Inderdaad, het is echt waar dat zoveel deuren openen als je er 1 sluit… En soms moet je de tijd zijn werk laten doen en zie je achteraf hoe de dingen op elkaar inwerken. Succes! Lekker, nieuwe energie..

  2. Marie de Jonge says

    Ik ben ook lang op zoek geweest naar het perfecte behang voor in mijn woonkamer. Ik zocht al jaren naar een leuk bloemetjespatroon voordat ik deze gevonden had. Ben er uiteindelijk erg blij mee en krijg er veel complimenten over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar