Skip to Content

Tijd voor verandering: nieuw behang & interieur

Tijd voor verandering. Ik ging op zoek naar nieuw behang en een nieuw interieur. Reden: ik beëindigde mijn relatie en moest verhuizen.

Nieuw behang & een interieur

Zoals je hebt gemerkt is er de afgelopen week geen enkel blog artikel online verschenen. Achter de schermen ben ik druk bezig geweest met de techniek achter mijn blog.

Ook heb ik onder andere nagedacht over welke richtig ik op wil ten aanzien van mijn blog. En alsof dit niet genoeg is, ben ik ook bezig geweest met het herinrichten van mijn interieur.

Tijd voor verandering: nieuw behang & interieur
Tijd voor verandering: nieuw behang & interieur

Dromen & wensen

Zoals je waarschijnlijk hebt gelezen, ben ik alweer bijna 2 jaar geleden verhuisd. Ik verbrak mijn relatie en besloot te gaan voor rust en mijn eigen ontwikkeling.

Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik die stap heb genomen. Ik ben weer een blij mens en doe dingen die ik leuk vind, waaronder de verschillende reizen die ik heb gemaakt.

Zo ben ik een jaar geleden eindelijk naar Suriname geweest na 36 jaar! Ook heb ik een visagie- en haarstylings opleiding afgerond en kan ik nu genieten van mijn visagie werk. Zo zijn er nog meer dingen, maar laten we inzoomen op mijn verhuizing.

Mijn verhuizing

Toen ik verhuisde heb ik een aantal meubels en woonaccessoires meegenomen uit mijn oude woning. Deze spullen hebben nu hun beste tijd gehad. Het is tijd voor nieuwe meubels, woonaccessoires en kleuren.

Letterlijk een nieuwe start en volledige afsluiting van een periode die ik als plezierig, maar ook als onrustig heb ervaren. Anyway, een nieuw begin: deel 2.

Nieuw begin

Ondanks dat mijn verhuizing een nieuw begin inluidde, waren er toch een aantal voor mij energie vretende zaken die afgerond moesten worden. In 2017 zal deze situatie voorbij zijn. Daarna zal niets mij meer verbinden met hetgeen ik 2 jaar gelden achterliet. Kortom, meer energie voor een volledige focus op groei en plezier!

Een ander interieur

Het veranderen van mijn interieur is klaarblijkelijk een onbewuste voorbereiding op het maken van verschillende belangrijke keuzes. Als ik terugkijk naar mijn verhuizing en hetgeen er nu gebeurt in mijn leven, blijf ik het bijzonder vinden hoe dingen soms samen kunnen lopen. Vooral wanneer je daadwerkelijk (belangrijke) keuzes in het leven maakt. 

Nieuwe groene bank

Anyway, mijn interieur gaat leuk worden. Zo vond ik eindelijk het behang waar ik naar op zoek was. Ook vond ik een olijfgroene hoekbank die zeer goed past bij het behang.

Ik wilde graag een hoekbank in een bijzondere kleur, waar ik samen met meerdere mensen op kan hangen. Het is even wachten, maar in februari 2017 heb ik mijn groene bank eindelijk in huis.

Toeval

Het toeval wil trouwens dat dit behang grote overeenkomsten vertoont met een kaart die mijn dochter voor mij meenam uit Parijs. Anderhalve maand later vond ik dus toevallig dit soort kleurrijk behang.

Tijd voor verandering: nieuw behang & interieur
De kaart die ik kreeg uit het Louvre, Parijs

Nieuw behang

Het behang is lekker druk, anders dan de witte muren die ik nu heb. Toen ik verhuisde heb ik vanwege financiële redenen, maar ook vanwege tijdsdruk, het zo rustig mogelijk gehouden. Mijn muren zijn dus nu wit.

Dit is heel handig wanneer ik filmpjes of foto’s opneem, maar toch best saai, als je het mij vraagt. Ik houd namelijk erg van kleur (ik herken een patroon in mijn lippenstift aankopen….).

nieuw_behang_interieur_aanpassen
Het behang waar ik toevallig tegenaan liep

In elk geval, wil je op de hoogte blijven van mijn interieur aankopen en andere bezigheden? Volg mij via Instagram en bekijk regelmatig "mijn verhaal".

Dit vind je ook interessant

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Marie de Jonge

Tuesday 7th of May 2019

Ik ben ook lang op zoek geweest naar het perfecte behang voor in mijn woonkamer. Ik zocht al jaren naar een leuk bloemetjespatroon voordat ik deze gevonden had. Ben er uiteindelijk erg blij mee en krijg er veel complimenten over.

Macblogster

Wednesday 15th of May 2019

Goed om te horen Marie.

Inez Icwa

Sunday 11th of December 2016

Geeft niet hoor ik liep wat achter dus nu heb ik de tijd gehad om het vd helft in te halen! Leuk je huis restylen, have fun...?

MacBlogster

Sunday 11th of December 2016

Gelukkig ;-)

Anouk

Sunday 11th of December 2016

Wat een prachtig behang...komt erg luxe over. Inderdaad, het is echt waar dat zoveel deuren openen als je er 1 sluit... En soms moet je de tijd zijn werk laten doen en zie je achteraf hoe de dingen op elkaar inwerken. Succes! Lekker, nieuwe energie..

chucky1012

Sunday 11th of December 2016

Wauw, wat een vrolijk en kleurrijk behang! Ben zo benieuwd naar het eindresultaat!

Veel succes Xoxo

MacBlogster

Sunday 11th of December 2016

Ik ook! I love kleurrijk!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.