Top
Krullen, Beauty & Lifestyle blog

Smashbox Be legendary lipstick & Photo Finish Primer lancering

Op het Smashbox Event ontving ik een goodiebag en een super tof cadeau. In mijn filmpje laat ik zien wat dit is. Ook zie je een aantal bekende bloggers voorbij komen. Samen met hen maakte ik kennis met de nieuwste Smashbox Be legendary lipstick en Photo Finish Primer. 

Ben jij bekend met het make-up merk Smashbox? Ik niet, ondanks dat het inmiddels 3 jaar verkrijgbaar is in Nederland. Daarom bezocht ik op dinsdag 22 november 2016 het Smashbox event in Amsterdam. Die dag werden er nieuwe Be Legendary kleuren toegevoegd aan het Smashbox lipstick assortiment en maakte ik tevens kennis met de Smashbox Photo Finish Primer.

Word lid van mijn Youtube kanaal & klik op het notificatie belletje zodat je geen enkele video van mij mist → https://bit.ly/2z74M5t

Bekende bloggers

Welke bekende bloggers herken jij allemaal? En wat vind je van mijn cadeau en goodiebag?

Smashbox lipsticks: Be Legendary

De Be Legendary lipsticks zijn populair in Amerika en hebben dan ook een Allure Best of Beauty 2017 Award gekregen. Eigenschappen van deze Smashbox lipsticks zijn:

  • cruelty free
  • vrij van talk
  • bevat geen parabenen en sodium lauryl sulfate

De Smashbox Be Legendary lipsticks zijn goed gepigmenteerd en zijn zowel verkrijgbaar in matte en een cream finish. Door de toevoeging van shea butter en vitamine C en E worden je lippen gehydrateerd en voelen ze niet droog aan.

 photo Smashbox_lipstick_be_legendary 1_zpsme9cj9bl.png

Smashbox Be legendary lipsticks

Smashbox Be Legendary Lipstick kopen

De Smashbox Be Legendary Lipstick wordt in deze Nederlandse webshop verkocht.

Anderen lazen ook
The Body Shop Amazing Woman Award + WINNEN

Smashbox Photo Finish Primer

Tijdens het event kreeg ik een Smashbox Photo Finish Primer mee. Deze primer is volgens Smashbox geschikt voor alle huidtypes, waaronder dus ook de gevoelige huid. De eigenschappen van deze primer zijn:

  • vegan
  • cruelty free
  • parfumvrij
  • vrij van olie
  • vrij van talk
  • bevat geen parabenen en sodium lauryl sulfate

Deze Smashbox primer is een doorzichtige gel en staat erom bekend dat het de zichtbaarheid van fijne lijntjes en zichtbare poriën verminderd.

Smashbox Photo Finish Primer kopen

De Photo Finish Primer wordt in deze Nederlandse webshop verkocht.

 photo Smashbox_photo_finish_primer 1_zpsmybhfuv1.png

Smashbox Photo Finish Primer

Smashbox make-up kopen

In mijn filmpje zie verschillende Smashbox make-up voorbij komen. Dit zijn de volgende producten (klik op de link voor meer verkoopinformatie):

Q | Heb jij Smashbox make-up in huis?

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.