Skip to Content

Ik ga verhuizen en ben op zoek naar wooninspiratie

Over ongeveer een week ga ik verhuizen naar het centrum van Rotterdam. Dit betekent dat ik momenteel bezig ben met het voorbereiden van de verhuizing. Tussentijds doe ik inspiratie op via Pinterest. Laat mij weten wat je van mijn inspiratieborden vindt.
Interieur inspiratie

Via Pinterest doe ik allerlei inspiratie op met betrekking tot het inrichten van bijvoorbeeld de woonkamer, de slaapkamers, maar ook de hal of badkamer. Ik word er aardig enthousiast door en er is zoveel te zien!
Lees ook: Interieur inspiratie: dit zijn de interieur winkels waar ik shop.


Volg het bord Interior inspiration van Angela op Pinterest.

Grote kamerplanten

Dankzij Pinterest ben ik terecht gekomen in deze webshop waar je allerlei mooie en grote kamerplanten kunt kopen. In mijn vorige woning had ik weinig planten staan. In mijn nieuwe woning wil ik dit echter anders aanpakken. Zo staan de volgende planten op mijn wensenlijst:

Uiteraard een Aloë Vera plant zodat ik meer DIY haarproducten kan maken . Maar ook vleesetende plantjes. Het klinkt meer morbide dan het is, deze plantjes zijn zeer handing om in huis te hebben vooral in de zomer tegen muggen en vliegjes.

Verder staan op mijn wensenlijstje

 • Polkadot plant (Begonia Maculata)
 • Alocasia Zebrina 
 • Bananenplant (Musa Tropicana)
 • Witte Paradijsvogel (Strelitzia Nicolai)
 • Lang leve Pinterest! 

  Wat doe ik met mijn huidige meubels, ga ik ze pimpen of ga ik voor ‘nieuw’ meubilair? Het wordt op dit moment waarschijnlijk een combinatie van beiden. Dankzij de onderstaande DIY tutorials op Pinterest kan ik gelukkig voldoende inspiratie opdoen.

  Lees ook: Wauw, pimp je interieur met Washi Tape!

  Volg het bord DIY interior projects van Angela op Pinterest.

  Q | Wat is jouw Pinterest profiel? Let’s connect en laat een link achter naar je profiel.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Maria ten Hoeve

  Wednesday 4th of August 2021

  Ik ben ook dol op Pinterest en maak altijd veel thema borden. Dit heeft mij ook enorm geholpen toen ik ging verhuizen, ik had een beetje houvast tijdens het kiezen van de meubels. Inderdaad ook leuk om veel kamerplanten te hebben, dit maakt je interieur erg levendig.

  Mara

  Wednesday 11th of November 2020

  Ik ga zelf binnenkort ook verhuizen. Veel meubels heb ik al gekocht voor mijn nieuwe woning. Tips voor accessoires en planten kan ik overigens goed gebruiken!

  Daniel Althoff Ramos

  Monday 8th of December 2014

  Daniel Althoff Ramos liked this on Facebook.

  Esther Popelier

  Monday 8th of December 2014

  Esther Popelier liked this on Facebook.

  Homemadepicturemania Sao Nonac

  Monday 8th of December 2014

  Homemadepicturemania Sao Nonac liked this on Facebook.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.