Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Make-up Newsflash #11: MAC Relentlessly Red Dupe Alert

Een tijd geleden kocht ik mijn meest favoriete lipstick of all time: MAC Relentlessly Red, een lipstick uit de Retro Matte Lipstick collectie. Een absolute musthave en een aanwinst voor mijn lipstick collectie. Maar toen raakte ik mijn lievelingslipstick kwijt en ging ik op zoek naar een goedkoper alternatief, die ik uiteraard vond en met jullie zal delen.

 photo RelentlesslyRedMACRetroMatteLipstick_zps5f671887.jpg

Op deze foto kun je heel goed de felheid van MAC Relentlessly Red zien.

I love MAC Relentlessly Red

De kleur is te omschrijven als een warm en prachtig opvallende koraal-roze lipstick met een rode ondertoon. Anders dan anders, en anders dan typisch rood, de kleur die ik dankzij Relentlessly Red al een aantal weken niet meer draag op mijn lippen.  I really LOVE this colour!

 photo DupeAlertMACRelentlesslyRed_zps60c94220.jpg

Op deze foto lijken de lipsticks eerder rood dan koraal-rood-roze

Shock!

Groot was dan ook de shock op het moment dat ik MAC Relentlessly Red kwijt dacht te zijn. Houston we have a problem!

 photo MACRelentlesslyRedDupe_zps13703db6.jpg

Zie hier de warme koraal-rode gloed.

Goedkoper en minder fel

Omdat ik niet opnieuw van plan was om € 18,50 uit te geven aan een lipstick waarvan ik hoopte dat ik het alsnog zou vinden, kwam ik gelukkig een lipstick met gelijke kleur tegen bij Etos. En dat voor een zeer betaalbare prijs, namelijk € 3. Gelukkig maar, want weken later vond ik mijn geliefde Relentlessly Red terug!

 photo MAC_Relentlessly_Red_zpse47e5063.jpg

Vanwege het licht kun je op deze foto het roze accent van MAC Relentlessly Red beter zien. De kleur is in het echt echter minder rood. Het neigt meer naar roze-rood.

MAC Dupe 


De Etos Matte Finish Lipstick 004 lijkt op mijn arm nagenoeg op MAC Relentlessly Red. Op de mond oogt het desondanks anders. De lipstick van Etos vind ik minder fel. Ook de textuur is anders, de Matte Finish is namelijk minder mat dan Relentlessly Red. Zo heeft de Matte Finish lipstick van Etos een subtielere glans. Het is eerder een semi matte lipstick in plaats van geheel mat. Relentlessly Red blijft ook langer zitten, maar goed voor € 3 is het een mooie vervanger.

 photo Etos_Matte_finish_004_zps011b5c5a.jpg

Zoals je op deze foto kunt zien is Etos Matte Finish minder fel.

Q | Voor welke kleur zou jij gaan: de felle MAC Relentlessly Red of de subtielere Etos Matte Finish?

Anderen lazen ook
30 dagen lipstick challenge 2015

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Qtplace says

    Wat leuk dat er nog een dupe is! Ziet er goed uit. Ik had laatst ook een dupe gevonden! Ik zou zelf nog voor Relentlessly red kiezen

  2. Marianne says

    Ja deze etos lipstick is een grote favoriet van mij, had geen idee dat hij wat van de mac lipstick weg had.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.