Skip to Content

Rode MAC lipsticks: dit is het verschil tussen de populairste kleuren

Vraag jij je af wat het verschil is tussen de populairste rode MAC lipsticks? Wil je dit graag zien? Omdat ik ze in bezit heb laat ik je via foto’s en een filmpje zien wat het grote verschil is. Welke is jouw favoriet?

In de video worden de volgende rode MAC lipsticks vergeleken:

Swatches Rode MAC lipsticks

Tegenwoordig ben ik een stuk kritischer als ik lipsticks koop. Ik let er op dat ik geen kleuren koop die identiek zijn aan de de MAC lipstick kleuren die ik al in huis heb.

Dit betekent dat ik regelmatig met een bekladde hand of onderarm vol met lipstick swatches naar huis ga om kleuren te vergelijken.

Rode MAC lipsticks - zie hier het verschil
Zie hier 4 van de meest populaire rode MAC lipsticks

Wel kopen, niet kopen?

Zo dacht ik bijvoorbeeld maandenlang dat ik Ruby Woo niet hoefde te kopen omdat ik vond dat het op All Fired Up leek die ik al thuis had.

Na een uitvoerige swatch sessie, die overigens op Facebook en Instagram voorbij kwam, besloot ik toch tot aankoop over te gaan.

Er is namelijk een wezenlijk kleurverschil is tussen beide rode MAC lipsticks. En Relentlessly Red leek ook weer op All Fired Up, dus die hoefde ik dan ook niet te kopen, toch? Of wel? Beoordeel zelf.

Dit is het verschil tussen de populairste rode MAC lipsticks
Mijn MAC Matte Red Lipsticks: het verschil. In het bovenstaande filmpje zie je op het einde alle swatches bij elkaar met kleurnamen. Hierdoor kun je zien hoe elke rode MAC lipstick er uitziet.

Verschil populaire rode MAC lipsticks

Heb jij  Ruby Woo, Lady Danger, Relentlessly Red of All Fired Up in huis? En vraag je je af wat het verschil is, check out het bovenstaande filmpje. Dit heb ik speciaal opgenomen zodat je het verschil kunt zien.

Let echter niet op de belichting, ik heb met natuurlijk licht gefilmd en op een gegeven moment werd het donker omdat het ging regenen. Anyway, hope you like it.

Rode MAC lipsticks - zie hier het verschil
Welke is jouw favoriet?

Wat zijn de meest voordelige plekken waar je MAC lipsticks kunt kopen?

Dit zijn de meest voordelige plekken waar je MAC lipsticks online kunt kopen:

  • Look Fantastic: de prijzen liggen lager dan in reguliere winkels. Ook verkopen ze setjes die je niet overal kunt vinden.
  • Bol.com: tot mijn verrassing verkopen zie hier nu ook MAC lipsticks. Afhankelijk van de lipstick die je koopt, kun je ze voor zeer gunstige prijzen scoren. De moeite waard om dus een kijkje te nemen.

Heb je deze lipstick reviews al gezien?

Dit vind ik fijn aan de matte MAC Liquid Lipsticks
MAC Make-up Alert: steeds vaker korting bij MAC Cosmetics
Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection
Nudes: MAC Lipstick vs NYX lipstick

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

MacBlogster

Wednesday 25th of November 2015

Solange's lipstick: Yay or Nay? Inspiratie nodig of op zoek naar dezelfde kleur, zie: https://t.co/sVOwSWINxW https://t.co/FZmKyOBnQh

Davida

Saturday 21st of November 2015

Leuk en het verschil zie je duidelijk. Bedankt weer la loy! XX

Ansuya Lalay

Friday 20th of November 2015

leuk, dank je wel om al de verschillende kleuren te laten zien. Rood hoeft niet altijd Rood te zijn hahahaha, ik ga echt wel die andere kleuren proberen Ruby Red heb ik al en ben er stappelgek op. Dacht zelf nog om een bordeaux/paarsachtige kleurtje te nemen, maar dat moet ik maar eerst even testen. Of een kleurtje die mijn eigen kleur meer naar voren laten komen. :)

Talise Loy

Friday 20th of November 2015

Talise Loy liked this on Facebook.

MacBlogster

Friday 20th of November 2015

Ken jij het verschil tussen: Ruby Woo, Lady Danger, Relentlessly Red en All Fired Up? https://t.co/xAxJLaIZM0

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.