Top

Rode MAC lipsticks – zie hier het verschil

Wat is het verschil tussen de populairste rode MAC lipsticks? Ik kan inmiddels het antwoord geven omdat ik 4 van de populairste rode lipsticks in bezit heb. Om je het verschil te laten zien, heb ik speciaal een filmpje voor je opgenomen.

Rode MAC lipsticks - zie hier het verschil

In de video worden de volgende rode MAC lipsticks vergeleken (klik op de links om deze MAC lipsticks online te kopen of bezichtigen):

Swatches Rode MAC lipsticks

Tegenwoordig ben ik een stuk kritischer als ik lipsticks koop. Ik let er op dat ik geen kleuren koop die identiek zijn aan de de MAC lipstick kleuren die ik al in huis heb. Dit betekent dat ik regelmatig met een bekladde hand of onderarm vol met lipstick swatches naar huis ga om kleuren te vergelijken.

Rode MAC lipsticks - zie hier het verschil
Zie hier 4 van de meest populaire rode MAC lipsticks

Wel kopen, niet kopen

Zo dacht ik bijvoorbeeld maandenlang dat ik Ruby Woo niet hoefde te kopen omdat ik vond dat het op All Fired Up leek die ik al thuis had. Na een uitvoerige swatch sessie, die overigens op Facebook en Instagram voorbij kwam, besloot ik toch tot aankoop over te gaan. Er is namelijk een wezenlijk kleurverschil is tussen beide rode MAC lipsticks. En Relentlessly Red leek ook weer op All Fired Up, dus die hoefde ik dan ook niet te kopen, toch? Of wel? Beoordeel zelf.

Dit is het verschil tussen de populairste rode MAC lipsticks
Mijn MAC Matte Red Lipsticks: het verschil. In het bovenstaande filmpje zie je op het einde alle swatches bij elkaar met kleurnamen. Hierdoor kun je zien hoe elke rode MAC lipstick er uitziet.

Verschil populaire rode MAC lipsticks

Heb jij  Ruby Woo, Lady Danger, Relentlessly Red of All Fired Up in huis? En vraag je je af wat het verschil is, check out het bovenstaande filmpje dat ik heb opgenomen om je het je verschil te laten zien. Let echter niet op de belichting, ik heb met natuurlijk licht gefilmd en op een gegeven moment werd het donker omdat het ging regenen . Anyway, hope you like it.

Anderen lazen ook
Color Block Lips: spice up your (lipstick) life
Rode MAC lipsticks - zie hier het verschil
Welke is jouw favoriet?

Rode MAC Lipsticks online kopen

Lees ook

Dit vind ik fijn aan de matte MAC Liquid Lipsticks
MAC Make-up Alert: steeds vaker korting bij MAC Cosmetics
Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection
Nudes: MAC Lipstick vs NYX lipstick


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Wauw, inderdaad het zijn de kleuren die als men het niet goed ziet bijna hetzelfde zijn.
  Maar het is goed op de swatches te zien.
  Ik dacht ook een tijdlang dat het bijna dezelfde waren.
  Want waarom zou men dan al die diverse lipsticks moeten kopen.
  Nu snap ik wel dat het musthaves zijn en er geen dezelfde is.
  Fijn artikel.

  Xoxo

  • Macblogster says

   Klopt, de kleuren lijken zowat op elkaar en de verschillen zijn in een aantal gevallen redelijk subtiel. Vooral het matte effect maakt de lipsticks bijzonder en ze zijn lekker fel!

 2. Ansuya Lalay says

  leuk, dank je wel om al de verschillende kleuren te laten zien. Rood hoeft niet altijd Rood te zijn hahahaha, ik ga echt wel die andere kleuren proberen Ruby Red heb ik al en ben er stappelgek op. Dacht zelf nog om een bordeaux/paarsachtige kleurtje te nemen, maar dat moet ik maar eerst even testen. Of een kleurtje die mijn eigen kleur meer naar voren laten komen. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar