Top

MAC Flat Out Fabulous: The One & Only Dominator

Me and my MAC. My MAC and me. Wij zijn onafscheidelijk. Er komt niemand tussen ons beiden. Onze liefde is Flat Out Fabulous! Fabulous in every way. “Wanna Kiss Myself!”

MAC_Flat_out_fabulous

Mijn favoriete MAC lipstick

Wanna kiss myself

Mijn MAC is “Bigger, and Bolder, and Rougher and Tougher, in other words Sucker, there is no other.”

Flat_out_fabulous_full_face

MAC Flat Out Fabulous op mijn lippen

Wie mij op Instagram volgt ziet deze kleur vaker voorbij komen. Als je mij bent tegen gekomen in levenden lijve heb je mij vast en zeker ook met deze kleur opgezien. Dit is de kleur waar ik het meest naar grijp. Voor overdag, voor ‘s avonds, voor….. you name it en ik grijp ernaar. Flat Out Fabulous doet zoveel goeds voor mijn huidskleur. Als ik deze lipstick op heb, krijg ik de ene naar de andere compliment. Zo zag een verkoopster met deze lipstick op; ik keek haar aan en knikte instemmend. Ik zei “girl, die lipstick staat je goed.” Dat is wat Flat Out Fabulous met je doet.

The one and only Dominator

Ik kan er eigenlijk niet meer woorden aan besteden dan dit. Het is wat het is. Tja, en hoe omschrijf je een lipstick? Oh ja, misschien kan ik nog vertellen dat de kleur wordt omschreven als een “bright plum matte”. Ik zou de kleur eerder omschrijven als opvallend en donker roze met een paarse of ook wel pruimkleurige ondertoon. Oke, who cares…..? De kleur is gewoon mooi. See for yourself.

Anderen lazen ook
MAC To Matte with Love & So Me Review

Mijn MAC Flat Out Fabulous is for sure “the one and only Dominator.”

MAC_Flat_Out_Fabulous_Macblogster

MAC Flat Out Fabulous

Tip tegen droge lippen

Heb je droge lippen en kun je niet tegen het matte effect van deze lipstick, breng dan eerst een beetje vaseline aan op je lippen en hap hierna op een tissue. Vervolgens breng je Flat Out Fabulous aan.

Mijn 5 favoriete lipsticks photo Flat_out_fabulous_5_favoriete_lipsticks_zpsnzia6quv.jpg

MAC Flat Out Fabulous: mijn lievelings lipstick!

Eventueel kun je de Etos variant van Flat Out Fabulous kopen. Deze is minder mat en droogt de lippen niet uit. Dit gezegd hebben, moet ik bekennen dat naar mijn mening de versie van MAC lang niet zo droog is als bijvoorbeeld Ruby Woo.

Verkrijgbaarheid MAC Flat Out Fabulous

MAC lipsticks zijn online onder andere verkrijgbaar bij deBijenkorf.nl. Mac Flat Out Fabulous is net als Ruby Woo (een ander lipstick pareltje) onderdeel van de Retro Matte collectie en kost €19,50.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Astrid Beekman says

    Ooooh my god, I forgot about my ‘Flat out Fabolous’ stickie. Heb er twee van MAC die er ook op lijken en greep steeds naar die. Uhm I guess today will be my ‘Flat out Fablous-Friday! ? Thx for the reminder…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar