Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

5 MAC lipsticks die elke hipster chick zou moeten hebben

Ben je een hippe chick of wannabe hipster, dan weet je dit natuurlijk allang. Dit zijn de MAC lipsticks die je elke hippe vrouw in bezit moet hebben.

MAC Lipsticks die elke hipster chick in haar lippenstift moet hebben
MAC Lipsticks die elke hipster chick in haar lippenstift moet hebben

De MAC lipsticks die in dit blog artikel worden besproken zijn:

MAC Relentlessly Red

Een aantal weken geleden (zeg maar gerust maanden geleden), maakte ik deze foto’s van mijn hippe MAC lipsticks. Aangezien ik ze nog niet eerder gedeeld heb op mijn blog, laat ik je nu swatches van deze bijzondere kleuren zien. Ik ben benieuwd wat je van de kleuren vindt. Vind je ze mooi of zijn ze jou te opvallend? Let me know.

MAC Lipsticks photo Lipstick_MAC_Stash_zpsvp58ryog.jpg
v.l.n.r. MAC lipsticks: Cyber | Taupe | Ample Pink | Candy Yum Yum | Impassioned

MAC lipsticks swatches

MAC lipsticks swatches links naar rechts:

Swatches MAC Lipsticks photo Swatches_MAC_Lipstick_Stash_zpsqwue0wlq.jpg
v.l.n.r. Cyber | Taupe | Plushglass Ample Pink | Candy Yum Yum | Impassioned

Cyber (Satin)

MAC Cyber is een donkerpaarse lipstick met een rode ondertoon. Het heeft een satin finish wat betekent dat het een lichte glans heeft ondanks dat het mat oogt. Een satin finish voelt minder droog aan op je lippen en dekt vrij goed.

MAC Cyber op een getinte huid
MAC Cyber op een getinte huid

Taupe (Matte)

MAC Taupe is een warme lichtbruine lipstick met een oranje ondertoon. Het heeft een matte finish. MAC Lipsticks met een matte finish blijven over het algemeen het langst zitten. Ook lopen ze niet zo snel uit. Mijn ervaring is dat ik het 1 keer per dag hoef aan te brengen en het vervolgens de hele dag blijft zitten.

Anderen lazen ook
NYX Matte Lipsticks review
MAC Taupe op een getinte huid
MAC Taupe op een getinte huid

Candy Yum Yum (Matte)

MAC Candy Yum Yum is een fel roze lipstick met een matte finish. Het is zowat neon kleurig. De kleur is gemakkelijk aan te brengen en voelt zacht aan op je lippen. Lees hier mijn MAC Candy Yum Yum review en bekijk meer foto’s.

MAC Candy Yum Yum op een getinte huid
MAC Candy Yum Yum op een getinte huid

Impassioned (Amplified)

MAC Impassioned is een koraal roze lipstick met een amplified finish. Lipsticks met deze finish hebben een lichte creme finish en zeer goede dekking. Door deze finish krijg je zeker geen droge lippen.

MAC Impassioned op een getinte huid
MAC Impassioned op een getinte huid

Welke kleur vind jij het mooist?

De kleuren die ik het meeste draag zijn Taupe, Impassioned en Candy Yum Yum. Candy Yum Yum is zeer fel, dus deze doe ik enkel op als ik uitga. Impassioned en Taupe kan ik gerust naar kantoor dragen. Welke kleur vind jij het mooist?

MAC lipsticks online kopen

Deze lipsticks worden in elk geval online verkocht via Douglas of De Bijenkorf. Je kunt ze ook in de winkel kopen, maar mijn ervaring is dat sommige kleuren sneller op zijn in de winkel.

Lees ook

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • Macblogster says

   Dat is dus het probleem en daarom heb ik ‘m niet gekocht Maar eerlijk is eerlijk, het is een kick ass kleur met een zeer mooie Matte finish.

 1. Qtplace says

  Cyber is zo mooi! Nog steeds een kleur die ik graag in mijn stash zou willen toevoegen. Impassioned lijkt super veel op Relentlessly red! Alleen is Relentlessly red retro matte. Verder is Ruby Woo ook altijd een must have!

  • MacBlogster says

   Impassioned is echt roze, maar lijkt niet op Relentlessly Red. Het zijn echt 2 verschillende kleuren. Ik heb naar aanleiding van jouw dupe alert de Hema variant gekocht, omdat ik al heel veel kleuren rood heb. Maar too be honest, die kleur blijft niet erg lang zitten.

  • Macblogster says

   Impassioned is heel anders dan Relentlessly Red. Impassioned is echt duidelijk roze. Relentlessly Red gaat meer richting koraal roze-rood. Ook een favoriet. Ruby Woo heb ik helaas nog niet, maar trouwens wel de Hema dupe, naar aanleiding van jouw blog post gekocht

 2. me says

  Ik wil Modesty ooit nog een keer proberen, lijkt me echt een kleurtje waar heel veel vrouwen mee wegkomen op hun lippen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.