Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

MAC Cyber: donkere lipstick met edgy randje

In New York kocht ik MAC Cyber een plum kleurige lipstick met een bordeaux rode ondertoon. In dit blog bericht laat ik zien hoe deze donkere lipstick er uitziet.

Review: MAC Cyber & dark skin

Het wordt sneller donker, de temperatuur gaat langzamerhand omlaag. Het moge duidelijk zijn, we gaan langzamerhand weer richting de herfst. Dit is niet per sé mijn meest favoriete jaargetijde, om eerlijk te zijn heb ik er zelfs een hekel aan. Ik ben namelijk een lentemeisje. Het enige positieve aan de herfst dat ik kan bedenken is het aansteken van kaarsen en dragen van donkere lipstick zoals mijn MAC Cyber die ik in New York heb gekocht. Ach, elk ‘nadeel heb z’n voordeel.’

MAC goedkoper in New York

Toen ik in 2014 in New York City was, verliet ik de MAC counter in Macy’s met 3 make-up producten waaronder MAC Cyber. Een plum kleurige lipstick met een satin finish. Mind you, ik was niet per sé van plan was om MAC make-up te kopen toen ik daar was.

 photo MACCyberswatch_zpsd0e118d2.jpgGothic look

Omdat MAC make-up in New York goedkoper is dan in Nederland (afhankelijk van de dollarkoers), ben ik een MAC Store ingestapt mt het plan in elk geval 1 lipstick mee terug te nemen naar Nederland. Ik probeerde verschillende kleuren uit, maar kwam uiteindelijk uit bij MAC Cyber.

 

MAC Cyber Lipstick photo MAC_Cyber_look_of_the_day_zpsg1jvwh7v.jpg

MAC Cyber

Ik vind het een fascinerende kleur: donkerpaars met een bordeaux rode ondertoon. Maar omdat de kleur nogal opvallend is, twijfelde ik aanvankelijk. Ik weet dat dit grappig klink uit de mond van iemand die zwarte lipstick draagt en tijgerprint leggings bezit, maar ook ik heb enigszins mijn reserves…..
Anderen lazen ook
Amsterdam Fashion Week: Mijn make-up & skin care

In elk geval, omdat de verkoper enthousiast reageerde (duh…), besloot ik om uit mijn roze georiënteerde comfort zone te stappen. MAC Cyber was een kleur die tot op dat moment nog niet tot mijn lipstick collectie behoorde. Het werd dus geen nieuwe roze lipstick, maar een diep donkerpaarse lipstick. En zo werd roze lipstick plotseling saai (behalve mijn MAC Flat out Fabulous).

MAC Cyber Lipstick photo Swatch_MAC_Cyber_lipstick_zpsxyj8kwsk.jpg

MAC Cyber

Ondanks dat ik Cyber tegenwoordig zelden draag (omdat ik MAC Living Legend en LA Girl Raven vaker op heb), is het een mooie aanvulling op mijn lipstick collectie. Het is een totaal andere kleur dan ik gewend ben. Dit maakte de aankoop destijds dus redelijk spannend. Zou jij deze lipstick kopen?

Verkoopinfo MAC Cyber

MAC Cyber kun je o.a. online kopen bij Bijenkorf.nl.

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Lisa says

  Hi,

  Ik heb de Mac Cyber zelf ook, hij is inderdaad erg donker ik meng deze lippenstift vaak met rode lippenstift dan word het wat warmer.. Je bovenlip en de randen van je onderlip Cyber en de binnenkant van je onderlip met een rode lippenstift deppend aanbrengen, zachtjes met je lippen op elkaar “deppen” zo is het niet te gothic wat soms toch wel mooi is maar wat warmer! Ik zal je een foto toesturen

  Xxxxx

 2. Sara says

  Hoewel ik deze kleur nooit aan zou schaffen, omdat het me gewoon simpelweg echt niet zou staan, snap ik dat je deze aankoop hebt gedaan. Hij past prachtig bij je huid.

  • Tro Vey says

   Nee, heb ik niet, ik en mijn fototoestel zijn geen sterren in het maken van foto’s maar staat bij mij wat meer gotic omdat ik zo licht ben maar staat niet verkeerd vind ik zelf, eens wat anders dan de standaard kleurtjes. Je valt er wel mee op, dat wel dus je moet wel lef hebben met zulke donkere kleurtjes maar dat is bij mij gewoon gekomen met het ouder worden….Wereld hier ben ik, met opvallende lip en al hahaha. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.