Top
Producten voor mooie krullen

6 Donkere lipsticks: lees dit & maak je lipstick zoektocht gemakkelijker

Draag jij graag donkere lipsticks? Of ben je meer van de nude lipsticks en draag je alleen donkere lipsticks tijdens Halloween? Hoe het ook zij? Zie hier de meest Halloween waardige longwear lipsticks waarmee je er stylish uit zult zien.  

Donkere lipsticks: Halloween friendly longwear lipsticks (not for pussies!)

Donkere lipsticks not for pussies!

Het is herfst en bijna Halloween. Dit betekent voor sommigen van ons dat het weer tijd is om de donkere lipsticks uit de donkere krochten van onze ladekastjes te halen. In dit blog artikel laat ik je dus mijn 6 meest Halloween waardige donkere lippenstift zien. Ik waarschuw je alvast: deze kleuren zijn niet voor pussies.

Donkere lipsticks

Uiteraard kun je ook gewoon zwarte lipstick kopen, maar waarom zou je eeuwig zwart dragen tijdens Halloween? Wijk af van de norm en draag één van deze donkere lipsticks die je bovendien ook nog eens kunt dragen buiten Halloween om. Niks, neks op zoek naar een schmink winkel, deze lipsticks koop je gemakkelijk online of in de winkel. Geen gezoek, gewoon lekker gemakkelijk. Daar houden we van, toch?

 photo Donkere_lipsticks_longwear_halloween 1_zpsi50je7v0.jpg

Donkere lipsticks: herfst lipsticks (longwear)

Donkerrode of paarse lipstick

Ga je liever voor donkerrood of een donkere lippenstift met een paarse tint? Check out deze longwear lipsticks in mijn video. Ik laat je alle swatches zien en op mijn lippen zie je Urban Decay Vice lipstick Disturbed. Op deze manier kun je zien hoe donker deze lipsticks zijn.

Q | Welke donkere lipstick vind jij het mooist?

De lipsticks die je voorbij ziet komen (in volgorde van meest donker naar iets lichter):

Mijn favoriet

Mijn favoriete donkere lipstick is met stip MAC Sin. Wat mij betreft heeft deze MAC lipstick alles wat de perfect donkere lippenstift dient te hebben. Op de onderstaande Instagram foto kun je zien hoe deze kleur er op mijn lippen uitziet.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. Ik ga eerlijk zijn en was te lui om het filmpje te kijken :'( vind donkere lipsticks in zo’n tint wel heel mooi. Ben zelf erg blij met MAC Diva. Colourpop heeft ook erg mooie liquids 🙂 Ik wens je een heel fijne Kerst! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.