Top

Dit is de beste matterende primer die ik tot nu toe heb gebruikt

Een vette huid is van invloed op je make-up. Ik ging op zoek naar de beste matterende primer en ik vond ‘m! Tot nu toe is dit de beste die ik heb gebruikt.

Deze Becca primer kun je kopen bij:

Weg met een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector
Dit is de beste matterende primer die ik tot nu toe heb gebruikt

Tekst: gastblogger Amanda, amandatamara.nl Check mijn Instagram.

Beste matterende primer ever?

Ik vind het vervelend om een vette huid te hebben, want een glimmend gezicht is van grote invloed op hoe lang je make-up gedurende de dag blijft zitten. Daarom ging ik op zoek naar een matterende primer van goede kwaliteit. Ik kwam uit bij Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector. Tot nu toe de beste matterende primer die ik heb gebruikt!

Binnen seconden een verschil

Sinds ik make-up ben gaan dragen heb ik last van een vette huid, je kent het wel de befaamde vette T-zone. Misschien had ik het voorheen ook al, maar lette ik er niet op. Een aantal jaren geleden ontdekte ik het verrassende Ever-Matte Poreless Priming Perfector van Becca Cosmetics. Een hele mond vol, maar dit is een primer waarmee je binnen enkele seconden een verrassend verschil ziet.

Lees ook: Paula’s Choice Shine Stopper

Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Verkleinde poriën

De Ever-Matte Poreless Priming Perfector van Becca Cosmetics is een matterende primer die je huid maar liefst 12 uur mat houdt en je poriën optisch verkleint. Geschikt voor alle huidtypen en in het bijzonder voor de vette huid. Deze primer creëert dus een egale matte basis voor je make-up. Het gebruiken van een primer heeft als voordeel dat je make-up langer blijft zitten.

 photo Becca_Ever-Matte_Poreless_Priming_Perfector_2_zpszbsrv0j6.jpg
Weg met een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

 • 40 ml
 • 12 maanden houdbaar
 • Vrij van siliconen, olie, alcohol, geurloos en parfum
 • Makkelijk mee te nemen
 • Geschikt voor vette huid
 • Liquid blotting paper
 • Pakt olierijke zones aan
Anderen lazen ook
Amsterdam Fashion Week: Mijn make-up & skin care

Op de foto hieronder zie je dat er een redelijk kleine opening aanwezig is. Je moet een beetje kracht uitoefenen op de tube, voordat het product eruit komt. Je hebt ook niet veel van het product nodig.

 photo Becca_Ever-Matte_Poreless_Priming_Perfector_3_zpsjfhnedwe.jpg
Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Matterende primer

Ik heb de Ever-Matte Poreless Priming Perfector op mijn hand aangebracht en na een aantal seconden zag ik dat de olie van mijn handcrème was opgezogen door de primer.

Bij mij werkt Ever-Matte Poreless Priming Perfector ongeveer 5 á 6 uren. Helaas dus niet de beloofde 12 uur. Het is even wennen, maar als je het op de juiste manier gebruikt, dan zul je blij zijn met deze matterende primer.

 photo Becca_Ever-Matte_Poreless_Priming_Perfector_5_zps1msvyjpu.jpg
Matterende primer: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Ondanks dat Becca claimt dat Ever-Matte Poreless Priming Perfector geschikt is voor alle huidtypes, heb ik hier mijn twijfels over. Ik denk niet dat deze primer geschikt is voor een droge huid, je huid zal waarschijnlijk alleen maar droger worden. Dit lijkt mij het creëren van schuurpapier.

Gebruiksaanwijzing

Wat je ook doet smeer deze primer niet op je gehele gezicht, want dan zie je de primer zitten. Ik gebruik het enkel op de vette huid op mijn voorhoofd en het gedeelte tussen mijn wenkbrauwen.

 • Stap 1: Verwarm een klein beetje primer, tussen je duim en wijsvinger.
 • Stap 2: Vervolgens druk je de primer met je wijsvinger op je vette huid
 • Stap 3: Laat het drogen en daarna kan je verder gaan met je routine.

Voordelen

 • Vrij van siliconen, olie, alcohol, geurloos en parfum
 • Het matteert daadwerkelijk je vettige t-zone
 • Je hebt weinig product nodig
 • Primer droogt snel op
 • Deze primer kan je onder of op je make-up dragen
Anderen lazen ook
HEMA BAE - je nieuwe make-up BFF (vegan & kleurrijk)

Nadelen

 • Niet geschikt voor de droge huid
 • Wanneer je deze primer niet op de juiste manier aanbrengt – kan het zorgen voor extra drogen plekken – deze plekken zie je nog steeds na het aanbrengen van je foundation of concealer
 • Over deze primer kan je niet alle foundation/concealer aanbrengen. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de ingrediënten van de primer en de foundation/concealer. Gebruik na het aanbrengen van deze primer olievrije foundation/concealers, dan haal je het beste uit deze primer.
 photo Becca_Ever-Matte_Poreless_Priming_Perfector_4_zpshicsvbyq.jpg
Matterende primer: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Voor mij is dit tot nu toe de beste matterende primer die ik ooit heb gebruikt. Eindelijk een matterende primer die binnen enkele seconden doet wat het belooft. Mijn vettige t-zone zie ik pas na vijf á zes uren terug na het aanbrengen van mijn make-up. Zeg vaarwel tegen een vettige huid.

Waar kun je Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector kopen?

Deze matterende primer van Becca is online verkrijgbaar in deze webshop. Buiten Nederland is het online verkrijgbaar via het Engelse Cultbeauty.co.uk. Dit is een betrouwbare website waar je geen importkosten hoeft te betalen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar