Skip to Content

De Beste Matterende Primer voor een Vette Huid die ik heb gekocht

Een vette huid is van invloed op je make-up. Aangezien dit ruk is, ging ik op zoek naar de beste matterende primer voor een vette huid. Gelukkig heb ik ‘m gevonden! Ik kan met recht zeggen dat dit tot nu toe de beste is die ik heb gebruikt: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector.

De beste matterende primer voor de vette huid kun je kopen bij Douglas.nl. Uitverkocht? Check dan deze top 3 primers voor een vette huid:

 1. L’Oréal Paris Infallible Base Primer – Matte
 2. The Body Shop Instablur Primer
 3. Urban Deacy All Nighter Face Primer

Tekst: gastblogger Amanda Check mijn Instagram.

De beste matterende primer voor een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector (review)
Dit is de beste matterende primer die ik tot nu toe heb gebruikt

De beste matterende primer voor een vette huid ever?

Ik vind het vervelend om een vette huid te hebben, want een glimmend gezicht is van grote invloed op hoe lang je make-up gedurende de dag blijft zitten.

Daarom ging ik op zoek naar een matterende primer van goede kwaliteit. Ik kwam toen uit bij Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector. Tot nu toe de beste matterende primer voor de vette huid die ik heb gebruikt!

Wat een verschil!

Sinds ik make-up ben gaan dragen heb ik last van een vette huid. Je kent het wel de befaamde vette T-zone. Misschien had ik het voorheen ook al, maar lette ik er niet op.

Een aantal jaren geleden ontdekte ik de verrassende Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector. Een hele mond vol, maar dit is een primer waarmee je binnen enkele seconden een verrassend verschil ziet!

De beste matterende primer voor een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector (review)
Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Grove poriën worden ontzichtbaar

Het gebruik van een primer heeft als voordeel dat je make-up langer blijft zitten. Deze primer creëert dus een egale matte basis voor je make-up.

De Ever-Matte Poreless Priming Perfector van Becca Cosmetics is een matterende primer die je huid maar liefst 12 uur mat houdt en je poriën optisch verkleint. Het is geschikt voor alle huidtypen en dus in het bijzonder voor de vette huid.

De beste matterende primer voor een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector (review)
Weg met een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

 • 40 ml
 • 12 maanden houdbaar
 • Vrij van siliconen, olie, alcohol, geurloos en parfum
 • Makkelijk mee te nemen
 • Geschikt voor vette huid
 • Liquid blotting paper
 • Pakt olierijke zones aan

Op de foto hieronder zie je dat er een redelijk kleine opening aanwezig is. Je moet een beetje kracht uitoefenen op de tube, voordat het product eruit komt. Je hebt ook niet veel van het product nodig.

De beste matterende primer voor een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector (review)
Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

De beste matterende primer voor een vette huid!

Ik heb de Ever-Matte Poreless Priming Perfector op mijn hand aangebracht en na een aantal seconden zag ik dat de olie van mijn handcrème was opgezogen door de primer!

Ondanks dat Becca claimt dat deze primer geschikt is voor alle huidtypes, heb ik hier mijn twijfels over. Ik denk niet dat deze primer geschikt is voor een droge huid, je huid zal waarschijnlijk alleen maar droger worden.

De beste matterende primer voor een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector (review)
Matterende primer: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Bij mij werkt Ever-Matte Poreless Priming Perfector ongeveer 5 á 6 uren. Helaas dus niet de beloofde 12 uur. Maar dit is tot nu toe nog langer dan andere primers die ik heb gekocht.

Het is even wennen, maar als je het op de juiste manier gebruikt, dan zul je blij zijn met deze matterende primer.

Hoe gebruik je deze Becca primer?

Wat je ook doet, smeer deze primer niet op je gehele gezicht. Wanneer je dit doet zie je de primer zitten. Ik gebruik het dus alleen op de delen van mijn huid die snel vet worden. Dus op mijn voorhoofd en het gedeelte tussen mijn wenkbrauwen.

 • Stap 1: Verwarm een klein beetje primer tussen duim en wijsvinger.
 • Stap 2: Druk de primer met je wijsvinger op jouw vette huid
 • Stap 3: Laat het drogen en ga daarna verder met je make-up routine.

Voordelen

 • Vrij van siliconen, olie, alcohol, geurloos en parfum.
 • Het matteert daadwerkelijk je vettige t-zone.
 • Je hebt weinig product nodig
 • Primer droogt snel op.
 • Deze primer kan je op of onder je make-up dragen.

Nadelen

 • Niet geschikt voor de droge huid.
 • Wanneer je deze Becca primer niet op de juiste manier aanbrengt – kan het zorgen voor extra droge plekken – deze plekken zie je nog steeds na het aanbrengen van je foundation of concealer.
 • Deze primer kun je niet combineren met alle foundations of concealers. Dit heeft waarschijnlijk te maken met de ingrediënten van deze Becca primer. Gebruik na het aanbrengen van deze primer olievrije foundation/concealers, dan haal je het beste uit de Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector.
De beste matterende primer voor een vette huid: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector (review)
Matterende primer: Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector

Voor mij is dit tot nu toe de beste matterende primer voor mijn vette huid die ik ooit heb gebruikt. Eindelijk een matterende primer die binnen enkele seconden doet wat het belooft!

Mijn vettige t-zone zie ik pas na vijf á zes uren terug na het aanbrengen van mijn make-up. Zeg vaarwel tegen een vettige huid.

Waar kun je Becca Ever-Matte Poreless Priming Perfector kopen?

Deze Becca primer voor de vette huid kun je kopen bij Douglas.nl. Uitverkocht? Check dan deze top 3 primers voor een vette huid:

 1. L’Oréal Paris Infallible Base Primer – Matte
 2. The Body Shop Instablur Primer
 3. Urban Deacy All Nighter Face Primer

Deze primer tips vind je ook interessant

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Nina

Friday 28th of October 2022

Super behulpzaam artikel, bedankt!😊

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.