Top
Producten voor mooie krullen

Dit Amerikaanse make-up merk is eindelijk verkrijgbaar in Nederland!

Kun je je dit blog artikel nog herinneren over de beste matterende primer ever? Goed nieuws je hoeft het niet meer in het buitenland te kopen! Vanaf nu is het Amerikaanse make-up merk Becca namelijk te koop in Nederland! 
Gerucht make-up merk Becca

De afgelopen week deed het gerucht al de ronde in verschillende Facebook groepen gericht op make-up: Becca is NU ook in Nederland te koop. Inmiddels blijkt dit geen gerucht meer te zijn. Op het moment dat je dit blog artikel leest, kun je Becca al online bestellen bij Douglas.

Dit Amerikaanse make-up merk is eindelijk verkrijgbaar in Nederland!

Deze Becca foundation is verkrijgbaar in 20 kleuren!

Geen hoge verzendkosten

Wanneer het merk ook in de winkels verkrijgbaar zal zijn is op dit moment nog onduidelijk. Wat al wel duidelijk is, is dat je in elk geval niet meer naar het buitenland hoeft of hoge verzendkosten kwijt bent omdat je Becca via een buitenlandse website moet bestellen.

Becca Hype

Becca is voornamelijk populair vanwege de highlighters die gehyped zijn door verschillende influencers, maar ook vanwege de samenwerkingen met verschillende celebrities zoals Chrissy Teigen, de vrouw van John Legend. Behalve deze highlighters bevat het assortiment ook foundations en fantastische primers.

Verkoopinfo Becca in Nederland

Becca is momenteel enkel te koop in de webshop van Douglas. Prijzen zijn vanaf 15,30.

Q | Weet jij al welk Becca product je gaat bestellen?

Lees ook:
*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.