Top

Yes, eindelijk: Becca Cosmetics kopen in Nederland!

Kun je je het review nog herinneren over de beste matterende primer ever van Becca Cosmetics? Goed nieuws je hoeft het niet meer in het buitenland te kopen! Vanaf nu kun je eindelijk het make-up merk: Becca Cosmetics kopen in Nederland! 

Yes, eindelijk kun je Becca Cosmetics kopen in Nederland!
Becca Cosmetics kopen in Nederland

Vanaf heden kun je Becca Cosmetics kopen in Nederland bij Douglas.nl. Het is vrij van parabenen en cruelty free.

Waarom is Becca Cosmetics zo populair?

Ondanks dat het een redelijk jong make-up merk is, het is ontstaan in 2001, is Becca Cosmetics inmiddels een zeer populair merk. Zo werd de Shimmering Skin Perfector gehyped door verschillende influencers, waaronder Huda Katan. Hierdoor is het inmiddels een best seller.

Populair make-up merk

Ook hebben de campagne met o.a. Chrissy Teigen, de vrouw van John Legend, bijgedragen aan de populariteit van het merk. Maar eerlijk is eerlijk, als de kwaliteit niet goed zou zijn zou Becca Cosmetics niet zo populair zijn geworden.

Becca Skin Perfector highlighter
Zie hier het resultaat van Becca Shimmering Skin Perfector

Becca highlighters

Vanwege de populariteit van de highlighters zou je bijna denken dat Becca Cosmetics enkel highlighters verkoopt. Dit is niet het geval, het assortiment bevat zo ook foundations en fantastische primers, zoals je kon lezen in “Dit is de beste matterende primer die ik tot nu toe heb gebruikt.”

Anderen lazen ook
Etos Colour Adapt Foundation: a trip down memory lane

Becca Cosmetics kopen in Nederland

Kortom, Becca is een kwalitatief goed make-up merk. Dit is dan ook de reden dat afgelopen weken de vraag “vanaf wanneer kun je Becca Cosmetics kopen in Nederland?” gonsde in verschillende Facebook groepen gericht op make-up.

Yes, eindelijk kun je Becca Cosmetics kopen in Nederland!
Zie hier het resultaat van Becca Shimmering Skin Perfector

Geen hoge verzendkosten

Inmiddels is dus bekend geworden: vanaf heden kun je Becca Cosmetics kopen in Nederland. Gelukkig, want hierdoor hoef je niet meer naar het buitenland (lees: Sephora). Ook hoef je het niet meer via een buitenlandse website te bestellen. Hierdoor ben je dus geen hoge verzendkosten meer kwijt. Vanaf nu kun je Becca Cosmetics kopen in Nederland vanuit je luie stoel. Hoera!

Q | Weet jij al welk Becca product je gaat bestellen?

Becca Cosmetics kopen

Becca Cosmetics kun je vanaf heden exclusief in Nederland kopen bij Douglas.nl. Het is vrij van parabenen en cruelty free.

Lees ook

Deze Beauty Gadget checkt hoe gezond jouw huid is

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar