Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Hoera! Sugarpill Cosmetics is verkrijgbaar in Nederland! (Vegan)

Beauty liefhebbers wordt hysterisch en raak in extase. Why? The Make Up Spot heeft namelijk het populaire make-up merk Sugarpill Cosmetics aan het assortiment toegevoegd. Hierdoor is dit populaire merk dat verschillende prijzen heeft gewonnen, nu ook in Nederland verkrijgbaar!

Nieuw: Sugarpill Cosmetics

Als je van kleurrijke lippen en glitter pigments houdt, dan ben je vast bekend met Sugarpill Cosmetics. Zo niet, schaam je en ga in de hoek staan. Sugarpill biedt felle en goed gepigmenteerde kleuren in combinatie met liefde voor dieren. Het make-up merk is dus vegan en cruelty free.

Supergave Sugarpill liquid lipsticks

Als ik aan Sugarpill Cosmetics denk, denk ik aan supergave liquid lipsticks, opvallende oogschaduw kleuren en losse glitter pigments. Als je vaak op Instagram zit heb je de make-up of verschillende looks waarbij onder andere Sugarpill producten zijn gebruikt, waarschijnlijk wel voorbij zien komen.

In elk geval: kijk, kwijl en bestel πŸ˜‰

 

Liquid lipsticks everywhere! ? Which #sugarpill liquid lipstick is your favorite? What sorts of colors would you like to see next? #vegan ? by @blushdiariesdotcom

Een bericht gedeeld door Sugarpill Cosmetics (@sugarpill) op

Sugarpill Cosmetics kopen

Je kunt Sugarpill kopen bij The Make Up Spot. Prijzen zijn vanaf €13. Hier krijg je een schitterende loose pigment voor terug of een goed gepigmenteerde oogschaduw.

Lees ook

Anderen lazen ook
Deze Beauty Bakerie Lip Whip is long lasting, maar ik vind het akelig

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.