Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Huidirritatie door make-up? Overweeg award winning Eye of Horus Cosmetics

Krijg je een huidirritatie wanneer je make-up gebruikt? Heb je een gevoelige huid en gevoelige ogen? Overweeg in dat geval het award winning make-up merk: Eye of Horus Cosmetics. Ze verkopen o.a. mascara en eyeliners die geschikt zijn voor gevoelige ogen. Hiernaast is de make-up is cruelty free, vrij van parabenen en vegan. Sinds kort dus in in Nederland verkrijgbaar .

Eye of Horus Cosmetics richt zich speciaal op de gevoelige huid en wordt in Nederland online verkocht bij The Makeup Spot

Huidirritatie door make-up? Overweeg award winning Eye of Horus Cosmetics
Eye of Horus vegan make-up voor gevoelige huid: nu verkrijgbaar in Nederland

Mijn kennismaking met Eye of Horus Cosmetics

Zoals je hebt kunnen lezen ging ik paar jaar geleden met de auto op vakantie naar Kopenhagen. Om er te komen moesten we op een gegeven moment de Ferry pakken voor de overtocht van Duitsland naar Denemarken. Op de Ferry aangekomen maakte ik kennis met het make-up merk Eye of Horus Cosmetics.

Verbazing

Ik moet zeggen dat ik verbaasd was dat je zulke make-up, wat zicht specifiek richt op vrouwen die snel een huidirritatie oplopen door make-up, op een Ferry kon vinden.

Anderen lazen ook
Make-up Newsflash #3: 5x nieuwe killer mascara's

Uiteraard heb ik er toen op los geswatched. De pigmentatie was goed, maar helaas heb ik toen niks gekocht, omdat mijn geld toen op was. Jaren later heb ik nog wel eens gedacht aan Eye of Horus Cosmetics, maar ik kon het nergens in Nederland vinden. Gelukkig is het nu in Nederland verkrijgbaar via The Makeup Spot.

Make-up voor de gevoelige huid

Eye of Horus Cosmetics is een Australisch award-winning cosmeticamerk dat zich speciaal richt op de gevoelige huid en ogen. Het is cruelty-free en vegan. Daarnaast is het vrij van parabenen.

The Eye of Horus illuminating range of eye makeup is based on Ancient Egyptian formulas and natural ingredients such as Moringa Oil, best known for its regenerating powers. These ancient ingredients deliver the highest quality products to make every woman feel like a goddess. Go bold with richly pigmented liners and long lasting essentials loved by professional make-up artists & celebrities.

Vanwege de milde ingrediënten heeft Eye of Horus Cosmetics 3 Beauty Shortlist Awards ontvangen in 2018:

 • Best liquid eyeliner 2018
 • Best Natural Make-up brand 2018
 • Best Mascara for sensitive eyes 2018

Egyptische mythologie

The Eye of Horus is afkomstig uit de Egyptische mythologie en staat voor het alziend oog. Het Oog van Horus, ook wel het Oog van Ra genoemd, bestaat uit de volgende elementen:

 • ruiken
 • zien
 • horen
 • proeven
 • voelen
 • en denken

(Bron: Wikipedia)

Koop Eye of Horus Cosmetics

Eye of Horus make-up is sinds kort ook in Nederland te koop en wordt enkel verkocht in deze webshop. Prijzen zijn vanaf 18,50.

Lees ook

verschillende soorten concealers
make-up merken waar visagisten mee werken
gespleten nagels voorkomen
Betaalbare oogschaduw paletten voor een natural look


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Natalie says

  Ik ken het nog niet, maar ziet er alvast prachtig en luxe uit! Ik heb zelf geen gevoelige huid, maar gebruik wel steeds meer bewust dierproefvrije make-up

  • MacBlogster says

   Naar aanleiding van jouw comment moest ik nadenken. Ik gebruik namelijk (nog) niet alleen maar dierproefvrije make-up. Wel let ik steeds meer op ingrediënten van make-up omdat mijn ogen snel prikken door bepaalde mascara’s. Wellicht dat ik inderdaad ook nog eens overstap op dierproefvrij. Maar ik vind dit een lastig onderwerp. Veel medicatie wordt bijvoorbeeld ook getest op dieren. En de kledingindustrie is slecht(er) voor het milieu dan veel mensen weten. Qua kleding en voeding let ik wel waar ik mijn spullen koop, maar qua make-up eigenlijk nog niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.