Top
Producten voor mooie krullen

Dit mooie make-up merk voor de gevoelige huid ontving een award

Ben je op zoek naar een killer eyeliner of mascara die vegan friendly en geschikt is voor gevoelige ogen? Eye of Horus verkoopt hun award winning make-up sinds kort ook in Nederland. Niet alleen eyeliner en mascara voor gevoelige ogen maar ook ander cruelty free make-up die vrij van parabenen is. 

Award winning vegan make-up voor gevoelige huid: nu verkrijgbaar in Nederland

Eye of Horus vegan make-up voor gevoelige huid: nu verkrijgbaar in Nederland

Mijn kennismaking met Eye of Horus

Zoals je hebt kunnen lezen ging ik paar jaar geleden met de auto op vakantie naar Kopenhagen. Om er te kunnen komen moesten we op een gegeven moment de Ferry pakken voor de overtocht van Duitsland naar Denemarken. Op de Ferry aangekomen maakte ik kennis met het make-up merk Eye of Horus. Uiteraard heb ik er toen op los geswatched.

Award winning make-up

De pigmentatie was goed, maar helaas heb ik toen niks gekocht, omdat mijn geld toen op was. Jaren later heb ik nog wel eens gedacht aan Eye of Horus, maar ik kon het nergens in Nederland vinden. Tot nu. Deze webshop verkoopt per heden het Australische award-winning cosmeticamerk Eye of Horus!

Best Natural Make-up brand 2018

Eye of Horus heeft in 2018 twee Beauty Shortlist Awards ontvangen:

 • Best liquid eyeliner 2018 (vegan eyeliner)
 • Best Natural Make-up brand 2018
 • Best Mascara for sensitive eyes 2018
Lees ook: 

Parabeen-vrije & Vegan friendly make-up

Eye of Horus staat voor:

 • cruelty-free make-up
 • make-up vrij van parabenen,
 • vegan-friendly make-up

Alle producten bevatten natuurlijke ingrediënten zoals Moringa oil, aldus het make-up merk.

The Eye of Horus illuminating range of eye makeup is based on Ancient Egyptian formulas and natural ingredients such as Moringa Oil, best known for its regenerating powers. These ancient ingredients deliver the highest quality products to make every woman feel like a goddess. Go bold with richly pigmented liners and long lasting essentials loved by professional make-up artists & celebrities.

Egyptische mythologie

The Eye of Horus is afkomstig uit de Egyptische mythologie en staat voor het alziend oog. Het Oog van Horus, ook wel het Oog van Ra genoemd, bestaat uit de volgende elementen:

 • ruiken
 • zien
 • horen
 • proeven
 • voelen
 • en denken

(Bron: Wikipedia)

Verkoopinfo Eye of Horus

Eye of Horus make-up is sinds kort ook in Nederland te koop en wordt enkel verkocht in deze webshop. Prijzen zijn vanaf 18,50.

Lees ook

verschillende soorten concealers make-up merken waar visagisten mee werken gespleten nagels voorkomenBetaalbare oogschaduw paletten voor een natural look


*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  • Naar aanleiding van jouw comment moest ik nadenken. Ik gebruik namelijk (nog) niet alleen maar dierproefvrije make-up. Wel let ik steeds meer op ingrediënten van make-up omdat mijn ogen snel prikken door bepaalde mascara’s. Wellicht dat ik inderdaad ook nog eens overstap op dierproefvrij. Maar ik vind dit een lastig onderwerp. Veel medicatie wordt bijvoorbeeld ook getest op dieren. En de kledingindustrie is slecht(er) voor het milieu dan veel mensen weten. Qua kleding en voeding let ik wel waar ik mijn spullen koop, maar qua make-up eigenlijk nog niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.