Skip to Content

Vegan Mascara voor gevoelige ogen (en eyeliners): dit merk wil je voortaan gebruiken!

Heb je snel geïrriteerde ogen of snel last van een huidirritatie? Dit award winning make-up merk heeft speciale make-up die je in dat geval kunt gebruiken. Bovendien hebben ze tevens eyeliners en een vegan mascara voor gevoelige ogen: Eye of Horus Make-up. Sinds kort in Nederland verkrijgbaar.

Waar verkopen ze vegan mascara voor gevoelige ogen?

Eye of Horus Make-up richt zich speciaal op de gevoelige huid. Dit merk verkoopt o.a. een award winning vegan mascara voor gevoelige ogen.

Beste vegan mascara gevoelige ogen

Kennismaking Eye of Horus Make-up

Zoals je hebt kunnen lezen ging ik paar jaar geleden met de auto op vakantie naar Kopenhagen. Om er te komen moesten we op een gegeven moment de Ferry pakken voor de overtocht van Duitsland naar Denemarken. Op de Ferry aangekomen maakte ik kennis met het make-up merk Eye of Horus.

Eye of horus vegan mascara gevoelige ogen

Mascara voor wanneer je lenzen draagt

Ik moet zeggen dat ik verbaasd was dat je zulke make-up op een Ferry kon vinden. Nooit eerder heb ik vegan mascara voor gevoelige ogen op mainstream plekken gezien. En al zeker niet make-up dat zicht specifiek richt op vrouwen die snel last hebben van huidirritaties.

Toen ik dit zag heb ik er uiteraard op los geswatcht. De pigmentatie was goed, maar helaas heb ik toen niks gekocht, omdat mijn contant geld toen op was.

Beste vegan eyeliner gevoelige ogen

Jaren later heb ik nog wel eens gedacht aan Eye of Horus Make-up, maar ik kon het nergens in Nederland vinden. Gelukkig is het nu wel in Nederland verkrijgbaar.

Make-up voor gevoelige huid

Eye of Horus Make-up is een Australisch award-winning cosmeticamerk dat zich speciaal richt op de gevoelige huid en ogen. Het is cruelty-free en vegan. Daarnaast is het vrij van parabenen.

Eye of horus oogschaduw palette

The Eye of Horus illuminating range of eye makeup is based on Ancient Egyptian formulas and natural ingredients such as Moringa Oil, best known for its regenerating powers.

These ancient ingredients deliver the highest quality products to make every woman feel like a goddess. Go bold with richly pigmented liners and long lasting essentials loved by professional make-up artists & celebrities.

Eye of Horus Make-up
Eye of horus oogpotlood

Vanwege de milde ingrediënten heeft Eye of Horus Cosmetics 3 Beauty Shortlist Awards ontvangen in 2018:

 • Best liquid eyeliner 2018
 • Best Natural Make-up brand 2018
 • Best Mascara for sensitive eyes 2018

Ook in 2019 en 2020 hebben ze Beauty Awards ontvangen voor hun mascara’s, oogpotloden en eyeliners. Desondanks verkopen ze meer make-up waaronder:

 • een award-winning bio lip elixer
 • lippenstift
 • en mooie oogschaduw paletten
Eye of horus lip elixer

Wat betekent Eye of Horus?

The Eye of Horus is afkomstig uit de Egyptische mythologie en staat voor het alziend oog. Het Oog van Horus, ook wel het Oog van Ra genoemd. Het bestaat uit de volgende elementen:

 • ruiken
 • zien
 • horen
 • proeven
 • voelen
 • en denken

(Bron: Wikipedia)

Op deze website kun je nog meer lezen over de betekenis van Het oog van Horus.

Betekenis eye of horus
Eye of Horus vegan make-up voor gevoelige huid: nu verkrijgbaar in Nederland

Anderen lazen ook

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Karen - Dressing in labels

Sunday 13th of May 2018

Zalig! Ik ga dit merk zeker eens proberen! Als historicus spreekt de link met de Egyptische geschiedenis me ook wel aan!

Sylvahna.nl

Sunday 13th of May 2018

Wat een onwijs mooie make-up! Ik ken dit merk nog helemaal niet. Ook superfijn dat het cruelty free is!

Natalie

Sunday 13th of May 2018

Ik ken het nog niet, maar ziet er alvast prachtig en luxe uit! Ik heb zelf geen gevoelige huid, maar gebruik wel steeds meer bewust dierproefvrije make-up

MacBlogster

Sunday 13th of May 2018

Naar aanleiding van jouw comment moest ik nadenken. Ik gebruik namelijk (nog) niet alleen maar dierproefvrije make-up. Wel let ik steeds meer op ingrediënten van make-up omdat mijn ogen snel prikken door bepaalde mascara's. Wellicht dat ik inderdaad ook nog eens overstap op dierproefvrij. Maar ik vind dit een lastig onderwerp. Veel medicatie wordt bijvoorbeeld ook getest op dieren. En de kledingindustrie is slecht(er) voor het milieu dan veel mensen weten. Qua kleding en voeding let ik wel waar ik mijn spullen koop, maar qua make-up eigenlijk nog niet.

alexa

Sunday 13th of May 2018

Wauw vind het er echt heel goed uitzien, ken het nog niet maar zou het nu wel willen proberen!

Daniëlle

Sunday 13th of May 2018

Wat een mooie producten ! Ik heb nog nooit van dit merk gehoord.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.