Top

Vegan Mascara voor gevoelige ogen: dit merk moet je hebben

Heb je snel geïrriteerde ogen of snel last van een huidirritatie? Dit award winning make-up merk heeft speciale make-up die je in dat geval kunt gebruiken. Bovendien hebben ze tevens eyeliners en een mascara voor gevoelige ogen: Eye of Horus Cosmetics. Sinds kort in Nederland verkrijgbaar.

Vegan Mascara voor gevoelige ogen: dit merk moet je hebben

Waar verkopen ze mascara voor gevoelige ogen?

Eye of Horus Cosmetics richt zich speciaal op de gevoelige huid. Dit merk verkoopt o.a. een award winning mascara voor gevoelige ogen. In Nederland wordt het online verkocht bij The Makeup Spot.

Mijn kennismaking met Eye of Horus Cosmetics

Zoals je hebt kunnen lezen ging ik paar jaar geleden met de auto op vakantie naar Kopenhagen. Om er te komen moesten we op een gegeven moment de Ferry pakken voor de overtocht van Duitsland naar Denemarken. Op de Ferry aangekomen maakte ik kennis met het make-up merk Eye of Horus Cosmetics.

Anderen lazen ook
Make-up Newsflash #1: V&D sells Sleek, NYX & IsaDora

Mascara voor wanneer je lenzen draagt

Ik moet zeggen dat ik verbaasd was dat je zulke make-up op een Ferry kon vinden. Nooit eerder heb ik mascara voor gevoelige ogen op mainstream plekken gezien. En al zeker niet make-up dat zicht specifiek richt op vrouwen die snel huidirritatie oplopen. Toen ik dit zag heb ik er uiteraard op los geswatcht.

De pigmentatie was goed, maar helaas heb ik toen niks gekocht, omdat mijn geld toen op was. Jaren later heb ik nog wel eens gedacht aan Eye of Horus Cosmetics, maar ik kon het nergens in Nederland vinden. Gelukkig is het nu in Nederland verkrijgbaar via The Makeup Spot.

Huidirritatie door make-up? Overweeg award winning Eye of Horus Cosmetics
Eye of Horus vegan make-up voor gevoelige huid: nu verkrijgbaar in Nederland

Make-up voor gevoelige huid

Eye of Horus Cosmetics is een Australisch award-winning cosmeticamerk dat zich speciaal richt op de gevoelige huid en ogen. Het is cruelty-free en vegan. Daarnaast is het vrij van parabenen.

The Eye of Horus illuminating range of eye makeup is based on Ancient Egyptian formulas and natural ingredients such as Moringa Oil, best known for its regenerating powers. These ancient ingredients deliver the highest quality products to make every woman feel like a goddess. Go bold with richly pigmented liners and long lasting essentials loved by professional make-up artists & celebrities.

Vanwege de milde ingrediënten heeft Eye of Horus Cosmetics 3 Beauty Shortlist Awards ontvangen in 2018:

 • Best liquid eyeliner 2018
 • Best Natural Make-up brand 2018
 • Best Mascara for sensitive eyes 2018

Egyptische mythologie

The Eye of Horus is afkomstig uit de Egyptische mythologie en staat voor het alziend oog. Het Oog van Horus, ook wel het Oog van Ra genoemd, bestaat uit de volgende elementen:

 • ruiken
 • zien
 • horen
 • proeven
 • voelen
 • en denken
Anderen lazen ook
Milde Vegan Shampoo & conditioner zonder parfum: Lavera Moisture Care

(Bron: Wikipedia)

https://www.instagram.com/p/Bxt_TVThOkY/

Waar kun je Eye of Horus Cosmetics kopen?

Eye of Horus make-up is sinds kort ook in Nederland te koop en wordt enkel verkocht in deze webshop.

Dit vind je ook interessant


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Natalie says

  Ik ken het nog niet, maar ziet er alvast prachtig en luxe uit! Ik heb zelf geen gevoelige huid, maar gebruik wel steeds meer bewust dierproefvrije make-up

  • MacBlogster says

   Naar aanleiding van jouw comment moest ik nadenken. Ik gebruik namelijk (nog) niet alleen maar dierproefvrije make-up. Wel let ik steeds meer op ingrediënten van make-up omdat mijn ogen snel prikken door bepaalde mascara’s. Wellicht dat ik inderdaad ook nog eens overstap op dierproefvrij. Maar ik vind dit een lastig onderwerp. Veel medicatie wordt bijvoorbeeld ook getest op dieren. En de kledingindustrie is slecht(er) voor het milieu dan veel mensen weten. Qua kleding en voeding let ik wel waar ik mijn spullen koop, maar qua make-up eigenlijk nog niet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar