Top

Deze Lancome mascara heb je nodig in je leven!

Deze Lancome mascara is serious sh*t, zeker als je een hekel hebt aan klonterige mascara net als ik. Dankzij deze mascara denken mensen vaak dat ik nepwimpers op heb. Hulde aan Lancome!

Aangepast: 23-05-2019

Geen leven zonder deze Lancome mascara

Dit blog artikel gaat over Lancome Grandiose mascara >> ICI Paris XL

Seriously, als ik deze Lancome mascara op heb wordt er altijd aan mij gevraagd of ik nep wimpers op heb. Big like! Een andere big like is dat je door deze mascara geen wimpers krijgt die aan elkaar blijven plakken. Ook heb ik aan het einde van de dag geen prikkende ogen. Kortom, zoals ik al eerder zei: “Lancome Grandiose mascara is serious sh*t.”

“Draag je nepwimpers?”

Het was notabene een visagist die mij vroeg of ik nepwimpers droeg. Ik, die zelden kunstwimpers draag, begreep waar de vraag vandaan kwam. Een paar dagen eerder had mijn dochter namelijk de onderstaande foto van mij gemaakt op mijn verjaardag. Toen ik naar de foto keek dacht ik “het lijkt alsof ik nepwimpers op heb.” Niets is minder waar. Op de foto droeg ik Lancome Grandiose mascara, ontvangen tijdens mijn bezoek aan de Lancome perspresentatie.

Anderen lazen ook
Dupe Alert: MAC Candy Yum Yum

Real VAVAVOOOM!

Na jaren high end mascara te hebben gebruikt, zwoor ik sinds lange tijd bij portemonnee vriendelijkere mascara. Je weet wel: essence, dat ene merk wat je bij Kruidvat kunt kopen. Ondanks dat ik tevreden ben met essence mascara en dus geen reden zie om duurdere varianten te kopen, zag ik ditmaal een groot verschil toen ik Lancome Grandiose gebruikte. This was real VAVAVOOOM!

Deze Lancome mascara heb je nodig in je leven!
Lancome Grandiose is verrijkt met Rozenstamcellenextract. Hierdoor krijg ik geen last van prikkende ogen

Geen ogen die prikken

Lancome Grandiose mascara is verrijkt met Rozenstamcellenextract. En wat ik een groot voordeel van deze mascara vind is dat mijn ogen aan het einde van de dag niet prikken. Als de huid rondom mijn ogen vettig wordt aan het einde van dag, komt goedkopere mascara sneller terecht in mijn ogen. Ik krijg dan echt tranende ogen die ook nog eens prikken. Bij deze mascara heb ik dit niet.

Lees ook: Deze essence mascara kun je met een gerust hart kopen

Deze Lancome mascara heb je nodig in je leven!
je geen klonten

Waarom is het borsteltje gebogen?

Waarschijnlijk vraag je je af: “what’s up with de vorm van het borsteltje?” Het “Zwanenhalsstaafje’’ zou het aanbrengen uiterst intuïtief en gemakkelijk moeten maken voor een goede spreiding van je wimpers. Bij goedkopere mascara krijg je al snel spinnenpoten wimpers. Bij Lancome Grandiose is dit niet het geval. Dit komt door het smalle kunststof mascara borsteltje. Je krijgt gelukkig dus geen klonterige mascara.

Deze Lancome mascara heb je nodig in je leven!
Links zonder mascara | Rechts met Lancome Grandiose mascara

Is Lancome Grandiose mascara waterproof?

Deze mascara die ik regelmatig koop is niet waterproof. Je kunt er wel mee in de regen lopen, maar zwemmen is bijvoorbeeld niet mogelijk. Als je geïnteresseerd bent in waterproof mascara kun je beter Lancome Hypnôse Doll Eyes mascara kopen. Dit is de 1e waterproof mascara die volume geeft.

Geeen klonterige wimpers?

Even tussen ons: deze mascara gaat er niet voor zorgen dat je langere wimpers krijgt. Geen enkele mascara kan dit fixen. Wat deze mascara wel creëert is een drop dead gorgeous volume waar je U tegen zegt! Ook zijn mijn wimpers netjes gespreid zonder dat het oogt alsof ik klonterige mascara hebt gebruikt. De wimpers zorgen er ook voor dat mijn wimpers meer omhoog krullen.

Deze Lancome mascara heb je nodig in je leven!
Links zonder mascara | Rechts met Lancome Grandiose mascara

Lancome Grandiose mascara is da shit!

Ik heb lange wimpers, maar omdat de uiteinden lichter zijn, lijken ze korter als ik geen mascara op heb. Het gebruik van mascara weergeeft de daadwerkelijke lengte van mijn wimpers. In combinatie met een mascara die volume creëert, vallen ze meer op. Met Lancome Grandiose vallen ze aanzienlijk meer op zoals je op de onderstaande foto kunt zien.

Deze Lancome mascara heb je nodig in je leven!
Zie hier het zwanenhalsstaafje en smalle mascara borsteltje. Hierdoor kun je de mascara gemakkelijker aanbrengen op beide wimpers en krijg je geen klonten

Waar kun je Lancome Grandiose mascara kopen?

Koop Lancome Grandiose bij ICI Paris XL. Je betaalt €33,50 voor 10 ml mascara. Dit is geen kattenpis, maar gelukkig heeft ICI Paris XL regelmatig acties waarbij je mascara kunt inslaan met 40% korting!

Dit vind je ook interesssant

Is NYX Total Control Drop Foundation de moeite waard om te kopen?
YSL lipstick review ysl tatouage couture matte stain
Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection
Appelazijn gebruiken om af te vallen: hoe kan dit?


About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. Ansuya Lalay says

  pffff wat een bedrag. ik vind al 10 euro duur voor een mascara en ben daarom ook erg zuinig er op. Maar je hebt onzettende mooie wimpers. Mascara versterkt het alleen maar

 2. Regina says

  Whouww zeg dat…Vavavoooom!!
  Regelmatig 40% korting bij IciParis.
  Dan kan je deze mascara voordeliger kopen 🙂

  • Macblogster says

   Ik ben van de lengte en van de volume 🙂
   Ik gebruik trouwens ook nog een andere mascara die ook betaalbaar is en meer van de lengte is. Ik gebruik deze als ik er naturel uit wil zien.

 3. Pearl says

  Ik was hard toe aan een nieuwe mascara en na het zien van een foto van Angela op Instagram met prachtige wimpers en het vervolgens lezen van dit artikel heb ik de mascara kort daarna blind aangeschaft. Best aan de prijs. Ik dacht rond de €30,- bij de IC Paris?…maaaaar hij valt niet tegen. Ik heb de mascara nu een paar keer opgehad en wat ik erg prettig vind is de vorm van de kwast en de rubberen borstel. Dit werkt prettig. Voor mijn gevoel heb je hierdoor ook minder snel last van mascaraklonten aan de borstel. Ik heb van mezelf niet erg lange of volle wimpers, maar met gebruik van deze mascara heb ik volume, geen klonten en ook zeker langere wimpers. Geen spijt van mijn aankoop. Ook de mascara”huls” zelf is erg luxe ontworpen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar