Top
Producten voor mooie krullen

Deze Lancome mascara heb je nodig in je leven!

Deze Lancome mascara is serious sh*t, zeker als je een hekel hebt aan klonterige mascara net als ik. Dankzij deze mascara denken mensen vaak dat ik nepwimpers op heb. Hulde aan Lancome!

Aangepast: 23-05-2019

Dit blog artikel gaat over Lancome Grandiose mascara >> ICI Paris XL

Geen leven zonder deze Lancome mascara

Seriously, als ik deze Lancome mascara op heb wordt er altijd aan mij gevraagd of ik nep wimpers op heb. Big like! Een andere big like is dat je door deze mascara geen wimpers krijgt die aan elkaar blijven plakken. Ook heb ik aan het einde van de dag geen prikkende ogen. Kortom, zoals ik al eerder zei: “Lancome Grandiose mascara is serious sh*t.”

“Draag je nepwimpers?”

Het was notabene een visagist die mij vroeg of ik nepwimpers droeg. Ik, die zelden kunstwimpers draag, begreep waar de vraag vandaan kwam. Een paar dagen eerder had mijn dochter namelijk de onderstaande foto van mij gemaakt op mijn verjaardag. Toen ik naar de foto keek dacht ik “het lijkt alsof ik nepwimpers op heb.” Niets is minder waar. Op de foto droeg ik Lancome Grandiose, ontvangen tijdens mijn bezoek aan de Lancome perspresentatie.

View this post on Instagram

This is my "oh sh*'t why didn't I read "the 4 hour work week" during my break -face" #thankful #for #a #goodjob #butits #time #for #somethingnew #thehappynow #curls #naturalhairdoescare #healthyhairjourney #myhaircrush #teamnatural #naturalhairrules #naturalhair #naturalhairdaily #kroeshaar #macblogster #hairbyme #mynaturalhairisdope #curlyhair #luvyourmane #curlswithlove #blogger

A post shared by Angela • Krullen/Curls Blogger (@macblogster) on

Real VAVAVOOOM!

Na jaren high end mascara te hebben gebruikt, zwoor ik sinds lange tijd bij portemonnee vriendelijkere mascara. Je weet wel: essence, dat ene merk wat je bij Kruidvat kunt kopen. Ondanks dat ik tevreden ben met essence mascara en dus geen reden zie om duurdere varianten te kopen, zag ik ditmaal een groot verschil toen ik Lancome Grandiose gebruikte. This was real VAVAVOOOM!

Review Lancome Grandiose mascara zonder klonten
Lancome Grandiose is verrijkt met Rozenstamcellenextract. Hierdoor krijg ik waarschijnlijk geen last van ‘prikkende ogen’.

Geen ogen die prikken

Lancome Grandiose is verrijkt met Rozenstamcellenextract. En wat ik een groot voordeel van deze mascara vind is dat mijn ogen aan het einde van de dag niet prikken. Als de huid rondom mijn ogen vettig wordt aan het einde van dag, komt goedkopere mascara sneller terecht in mijn ogen. Ik krijg dan echt tranende ogen die ook nog eens prikken. Bij deze mascara heb ik dit niet.

Lees ook: Deze essence mascara kun je met een gerust hart kopen

Review Lancome Grandiose mascara zonder klonten
Zie hier het zwanenhalsstaafje en smalle mascara borsteltje. Hierdoor kun je de mascara gemakkelijker aanbrengen op beide wimpers en krijg je geen klonten.

Waarom is het borsteltje gebogen?

Waarschijnlijk vraag je je af: “what’s up with de vorm van het borsteltje?” Het “Zwanenhalsstaafje’’ zou het aanbrengen uiterst intuïtief en gemakkelijk moeten maken voor een goede spreiding van je wimpers. Bij goedkopere mascara krijg je al snel spinnenpoten wimpers. Bij Lancome Grandiose is dit niet het geval. Dit komt door het smalle kunststof mascara borsteltje. Je krijgt gelukkig dus geen klonterige mascara.

Lancome Grandiose mascara is mijn favoriete mascara
Links zonder mascara | Rechts met Lancome Grandiose mascara

Geen klonterige mascara

Even tussen ons: deze mascara gaat er niet voor zorgen dat je langere wimpers krijgt. Geen enkele mascara kan dit fixen. Wat deze mascara wel creëert is een drop dead gorgeous volume waar je U tegen zegt! Ook zijn mijn wimpers netjes gespreid zonder dat het oogt alsof ik klonterige mascara hebt gebruikt. De wimpers zorgen er ook voor dat mijn wimpers meer omhoog krullen.

Lancome Grandiose is mijn favoriete mascara
Links zonder mascara | Rechts met Lancome Grandiose mascara

Lancome Grandiose mascara is da shit!

Ik heb lange wimpers, maar omdat de uiteinden lichter zijn, lijken ze korter als ik geen mascara op heb. Het gebruik van mascara weergeeft de daadwerkelijke lengte van mijn wimpers. In combinatie met een mascara die volume creëert, vallen ze meer op. Met Lancome Grandiose vallen ze aanzienlijk meer op zoals je op de onderstaande foto kunt zien.

Deze mascara is serious shit: Lancome Grandiose!
Zie hier het zwanenhalsstaafje en smalle mascara borsteltje. Hierdoor kun je de mascara gemakkelijker aanbrengen op beide wimpers en krijg je geen klonten.

Koop Lancome Grandiose mascara

Koop Lancome Grandiose bij ICI Paris XL. Je betaalt €33,50 voor 10 ml mascara. Dit is geen kattenpis, maar gelukkig heeft ICI Paris XL regelmatig acties waarbij je mascara kunt inslaan met 40% korting!

Lees ook

Is NYX Total Control Drop Foundation de moeite waard om te kopen?
YSL lipstick review ysl tatouage couture matte stain
Nude lipsticks voor elke huidskleur: Bourjois Rouge Velvet Nude Collection
Appelazijn gebruiken om af te vallen: hoe kan dit?


*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

    • Ik ben van de lengte en van de volume 🙂
      Ik gebruik trouwens ook nog een andere mascara die ook betaalbaar is en meer van de lengte is. Ik gebruik deze als ik er naturel uit wil zien.

  1. Ik was hard toe aan een nieuwe mascara en na het zien van een foto van Angela op Instagram met prachtige wimpers en het vervolgens lezen van dit artikel heb ik de mascara kort daarna blind aangeschaft. Best aan de prijs. Ik dacht rond de €30,- bij de IC Paris?…maaaaar hij valt niet tegen. Ik heb de mascara nu een paar keer opgehad en wat ik erg prettig vind is de vorm van de kwast en de rubberen borstel. Dit werkt prettig. Voor mijn gevoel heb je hierdoor ook minder snel last van mascaraklonten aan de borstel. Ik heb van mezelf niet erg lange of volle wimpers, maar met gebruik van deze mascara heb ik volume, geen klonten en ook zeker langere wimpers. Geen spijt van mijn aankoop. Ook de mascara”huls” zelf is erg luxe ontworpen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.