Top
Doe gratis mee met mijn Curl Challenge

Hoe Lupita mij stimuleerde om ‘t Lancome event te bezoeken

Time flies when you’re having fun. Alweer bijna een maand geleden was ik op het Lancome event in huize Frankendael, in verband met de lancering van nieuwe skin care en make-up. 

 photo 2015-03-10 02.17.40 1_zps7mhk15ey.jpg

Het Lancome pers event in huize Frankendael Amsterdam

Lancome ken ik van naam en ooit kreeg ik van mijn moeder mijn eerste rode lipstick op 15 jarige leeftijd als kerstcadeau. De kleur vond ik des tijds te fel, maar ik kon mij herinneren dat de huls mooi was. Anders dan Miss Sporty.

Lupita for Lancome photo Lupita-Nyongo-Lancome_zpsfrtnpgyo.jpg

Foundations voor getinte en donkere vrouwen?

In de jaren die erna volgden, heb ik nooit iets van Lancome gekocht. Ik associeerde het merk met klassieke en rijpe vrouwen totdat Lupita Nyong’o haar intrede deed. Een fris gezicht en (eindelijk) een donkere vrouw! Zo normaal, doch ongewoon. Mijn interesse was gewekt. Zo besloot ik naar de pers preview van Lancome te gaan met de prangende vraag: “verkoopt Lancome daadwerkelijk foundations en concealers voor getinte en donkere vrouwen?”

 photo 2015-03-10 02.17.02 1_zpsybozjogr.jpg

De beschikbare foundations op het Lancome event. Waar zijn de donkere kleuren?

Jammer……?

Aangekomen op het pers event zag ik aanvankelijk lichtere foundation kleuren. “Jammer” dacht ik nog. Totdat ik één van de visagisten sprak die enkele donkere foundations bij zich had. Kortom, it’s not a farce. Lancome verkoopt daadwerkelijk foundations en concealers voor getinte en donkere vrouwen. In hoeverre deze in de winkels verkrijgbaar zijn, is de grote vraag. Maar het feit is dat ze in elk geval online verkrijgbaar zijn via de webshop van Lancome.

Anderen lazen ook
Beauty tip: vandaag 40% Korting op make-up & skin care!
Lancome Miracle Cushion foundation photo Lancome_Miracle_cushions_zpsd5vtntsr.jpg

Gemakkelijk om mee te nemen: Lancome Miracle Cushion vloeibare foundation

Miracle Cushion foundation

Tijdens het event werd de Miracle Cushion getest op mijn huid. Dit is een vloeibare compact foundationkussen met SPF 23. Gemakkelijk mee te nemen en niet duidelijk zichtbaar op de huid. Helaas zat dit niet in de goodiebag die we meekregen. Er zaten echter wel ander make-up en skin care in die ik in loop van de tijd zal laten zien op Macblogster.nl.

 photo 2015-03-10 10.03.36 1_zpsx0csuzz6.jpg

Mijn goed gevulde Lancome goodiebag

 photo 2015-03-10 03.22.19 1_zpstwmia6dp.jpg

Meegekregen om te testen: Lancome Advanced Genifique Yeux light pearl tegen puffy eyes

Over Lancome

Wist je trouwens dat Lancome is opgericht door een Franse diplomaat Armand Petitjean in 1935. Hij was van mening dat Frankrijk het universum van de make-up moest worden. Er waren destijds enkel 2 vermaarde make-up merken die niet in Frankrijk waren opgericht. In zijn ivoren toren (meneer Petitjean bezat een kasteel genaamd Lancosme) richtte hij het merk Lancome op (vernoemd naar zijn kasteel). In hetzelfde jaar werden er 6 parfums gelanceerd. In 1936 vond de lancering van skin care plaats en in 1967 de eerste mascara. Dit jaar, in 2015, bestaat het merk 80 jaar en is Lancome voornamelijk vermaard vanwege mascara’s en parfum.

 photo 2015-03-10 03.06.19 1_zpsbnmpqd0u.jpg

Antiek Lancome make-up & skin care

 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

 1. chucky1012 says

  Heel leuk dat je naar dit event was geweest.
  Prachtig model.
  Geweldig dat er fijne producten zijn voor vrouwen met een geteinte huid zoals ons.
  Ik zou erg graag willen weten of dit in de warenhuizen en parfumerie winkels te koop is.
  Ben er zo benieuwd naar.
  Hier zal ik snel naar opzoek gaan.

  Vrolijk Pasen Xoxo

 2. Shalini says

  Echt, Ik had vroeger precies hetzelfde gevoel bij Lancome!! Maar toen ik een tijdje terug op zoek was naar een goede (vloeibare) foundation, werd ik bij de Ici Paris gewezen op de teint visionnaire (met ingebouwde concealer, ook een crime om die te vinden voor mijn donkere Hindoestaanse tint). Ik ben er zo blij mee! En dat gewoon in Friesland, ik was flabbergasted.

  Can’t help but think, ‘Thank you Lupita!’

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.