Top

Style Alert: nieuwe robuust leren tassen van Keecie

Ken je de teckeltasjes nog van het Nederlandse tassenmerk Keecie? Vorige jaar waren deze bijzondere tasjes über populair. Inmiddels is er een nieuwe collectie toegevoegd aan het assortiment, genaamd Furry Fellows. Kijk en kwijl.

Keecie teckeltas photo Keecie_teckeltas_zpskii6hivs.jpg

De beroemde Keecie teckel clutch

Tassen met illustratie aan de binnenkant

“De buitenkant van de tas is je entree, de binnenkant is hoe het er in het echt vaak uitziet” grapt Klaartje de Hartog, ontwerpster en eigenaresse van Keecie, die vaak de humor van stressvolle situaties inziet. “Hoe gek is het leven soms, je gaat van een zen Hortus bezoekje naar een belangrijke meeting en tussen die twee momenten zit soms letterlijk maar 5 minuten.”

 photo Keecie_monkey_trey_zpsv9wszno7.png

Model Monkey Trey

 photo Keecie_Cat_chase_wallet_zpsjpcbtygo.png

Portemonnee Cat Chase

 photo Keecie_elephant_joke_zpszkisow3x.png

Model Elephant Joke

Soepel & robuust leer

De tassen buigen daarom waar het moet, letterlijk, mee -door het soepele hoogwaardige leer- en zijn robuust wanneer het erop aankomt, fietsend door de regen. Het design is stoer en verfijnd tegelijkertijd. Warme bruinen, zachte pastels en oker trekken je garderobe uit winterse grauwheid of zijn juist ondersteunend aan een perfect gekozen combinatie.

 photo Keecie_Backing_vocals_zpsplsascpd.png

Model Backing Vocals 

Over Keecie

Het label Keecie werd in 2007 opgericht en brak vrijwel meteen door met de vogel en teckeltasjes. Nog steeds is Amsterdam de plek waar de ontwer- pen vandaan komen, de gehele collectie wordt in Europa gemaakt. Het leer komt uit Nederland en Italië en wordt daar in de Keecie kleuren geverfd.

 photo Keecie_window_shopper_zpsrwpk5kmh.png

Model Window Shopper

In een klein familie atelier in Polen worden de tassen vervaardigd en aan de binnenkant voorzien van een illustratie met de zeefdruktechniek. Er zijn momen- teel 32 modellen verkrijgbaar variërend in grootte en kleuren. Keecie tassen zijn in winkels in Nederland en daarbuiten te koop, en online via Keecie.nl.

 photo Keecie_Mini_Me_wallet_zpszulmovh1.png

Portemonnee Mini Me

 

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

  1. chucky1012 says

    De cat chase en de picking flowers large zijn mijn favorieten.
    De eerste is handig voor een dagje uit en de andere voor als ik op vakantie ga of uit logeren zodat er veel spullen in passen zoals mijn make-up 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar