Top

Goed doen met je oude schoen?

In Nederland maken momenteel 45.000 gezinnen gebruik van kledingbanken. Een groot gemis voor de families zijn nieuwe schoenen. Hoeveel schoenen heb jij in de kast die je niet meer draagt? Lever je oude schoenen in en geef een paar nieuwe schoenen aan een gezin in nood. 

Goed doen met je oude schoen

Bij de schoenenwinkels Dolcis, Invito, Manfield, PRO 0031, Aktiesport en Scapino vindt van 30 maart tot en met 12 april de jaarlijkse GOED DOEN MET JE OUDE SCHOEN actie plaats. Deze voorjaarseditie komt de opbrengst ten goede aan Vereniging Kledingbanken Nederland. Bij elke 50 paar oude schoenen wordt een nieuw paar aan de Kledingbank geschonken. De VKN zet zich dagelijks keihard in voor mensen die nieuw schoeisel nodig hebben, maar dit niet (meer) kunnen betalen.

Mooi schoenen houden van vrouwen

Hoe werkt het?

Lever van maandag 30 maart t/m zondag 12 april 2015 je oude schoenen in bij Dolcis, Invito, Manfield, PRO 0031, Aktiesport of Scapino. Voor elke 50 paar oude schoenen die ingeleverd wordt, ontvangt de VKN een paar nieuwe schoenen. Vorig jaar werden er op die manier 187.074 paar oude schoenen ingeleverd. Hoe meer schoenen er dit jaar worden ingeleverd, hoe meer mensen de kledingbanken blij kunnen maken.

Macblogster loves Instagram

Waarom een kledingbank?

Kledingbanken bereiken de grootste groep armen in onze samenleving. Landelijk worden er ca. 45.000 gezinnen bij alle kledingbanken voorzien van de noodzakelijke kleding en schoenen. Dit zijn mensen die van weinig of niets rond moeten komen en die extra zwaar getroffen worden door allerlei bezuinigingen. Mensen die met hulp van de  kledingbank, er in elk geval weer netjes bij lopen. Voorbeelden hiervan zijn kinderen die opgroeien in armoede en daardoor gepest worden of volwassenen die zich niet buiten durven te vertonen omdat ze geen kleding of schoenen hebben om aan te trekken. Laat staan dat men kan solliciteren en op andere manieren deelnemen aan onze maatschappij.

Ga voor meer informatie naar www.goeddoenmetjeoudeschoen.nl

Anderen lazen ook
Sacha shoe collab: blogger ontwerpt eigen schoen

About Macblogster

Blogger met kroeshaar & too much lipstick. Mijn missie: ervoor zorgen dat jij verliefd wordt op je krullen.

*Disclaimer* Mijn blog bevat o.a. affiliate links. Dit betekent dat als je op zo'n link klikt en een aankoop doet, ik een commissie ontvang. Hier zijn voor jou geen extra kosten aan verbonden. Het biedt mij enkel de gelegenheid om de extra kosten te financieren die gepaard zijn met het bijhouden van een blog. Ongeacht of ik wel of geen commissie ontvang, ik schrijf enkel over producten die ik persoonlijk zelf gebruik of naar tevredenheid heb getest. Dit kunnen gekochte of ontvangen producten zijn. Bedankt voor je begrip, support en het lezen van mijn blog!

Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Ontvang gratis

3 video's

die je helpen bij een
betere verzorging van
jouw krullend haar